Reviews over Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv, Plesmanweg 14, Almelo

5/5 - (17 stemmen)

Aannemersbedrijf J Ter Horst BV is een gerenommeerd bouwbedrijf gevestigd aan de Plesmanweg 14 in Almelo. Met hun jarenlange ervaring en expertise zijn zij de ideale partner voor al uw bouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, zij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit.

Overzicht van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv

Aannemersbedrijf J Ter Horst BV is een gerenommeerd bouwbedrijf gevestigd aan de Plesmanweg 14 in Almelo. Met hun jarenlange ervaring en expertise zijn zij de ideale partner voor al uw bouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, zij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit.

Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Tijdens deze uren staan de medewerkers van Aannemersbedrijf J Ter Horst BV klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw bouwplannen. Op zaterdag en zondag is het bedrijf gesloten, maar op de website kunt u altijd terecht voor meer informatie en het maken van afspraken.

 Foto’s van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv

Foto’s van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv

Met een focus op toegankelijkheid is Aannemersbedrijf J Ter Horst BV voorzien van een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit maakt de locatie toegankelijk voor iedereen, ongeacht eventuele fysieke beperkingen.

Op de website van Aannemersbedrijf J Ter Horst BV (http://www.jterhorst.nl/) vindt u meer informatie over hun diensten, projecten en contactgegevens. U kunt hier ook terecht voor referenties en foto's van afgeronde projecten, zodat u een goed beeld krijgt van de kwaliteit die zij leveren.

 Foto’s van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv

Foto’s van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv

Met hun professionele aanpak en oog voor detail heeft Aannemersbedrijf J Ter Horst BV een solide reputatie opgebouwd in de regio. Klanten waarderen de transparante communicatie, de kwaliteit van het geleverde werk en de betrouwbaarheid van dit bouwbedrijf.

Of u nu een particuliere opdrachtgever of een zakelijke klant bent, Aannemersbedrijf J Ter Horst BV staat voor u klaar. Neem gerust contact met hen op via het telefoonnummer 0546488588 om uw bouwplannen te bespreken en een afspraak te maken. Met hun gedegen kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat uw project naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Meer informatie over Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv

Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv Foto’s van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv
Openingstijden
Maandag 22 jul.07:30 tot 17:00
Dinsdag 23 jul.07:30 tot 17:00
Woensdag 24 jul.07:30 tot 17:00
Donderdag 25 jul.07:30 tot 17:00
Vrijdag 26 jul.07:30 tot 17:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv
Bouwbedrijf: 5(17 reviews)
 • Plesmanweg 14, 7602 PE Almelo, Nederland
 • http://www.jterhorst.nl/
 • +31546488588
 • 2.89 km (Afstand van het stadscentrum van Almelo naar Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv).

Reviewoverzicht van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv en een geschikte keuze maken.

ImageTop aannemersbedrijf! In deze drukke periode ons als enige bedrijf op korte termijn tussendoor kunnen helpen met het slopen van een oude badkamer, opbouw en installatie nieuwe badkamer, nieuw raam met kunststof kozijn in gevel, isolatie badkamervloer en isolatie dak van badkamer en keuken, nieuwe dakbedekking plat dak en aanpassen dakbeschot woonhuis. Hebben ons goed begeleid en alles uit handen genomen. Fijn!Image

Jasmijn
10 januari 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Aadijk 11, 7602 PP Almelo, Nederland (0.48 km).
100% klanten tevreden
Jollesweg 6, 7602 CZ Almelo, Nederland (0.59 km).
100% klanten tevreden
Bleskolksingel 5, 7602 PE Almelo, Nederland (0.78 km).
80% klanten tevreden
Wentholtweg 6, 7602 EB Almelo, Nederland (1.31 km).
100% klanten tevreden
Brugstraat 11, 7607 XJ Almelo, Nederland (1.89 km).
Viskaal Klussenbedrijf
100% klanten tevreden
Doelenstraat 34, 7607 AJ Almelo, Nederland (2.2 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Aannemersbedrijf J Ter Horst Bv. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • Richard Zwiers
  Richard Zwiers
  Posted 13 november, 2017 at 3:20 pm 0Likes
  Goede aannemer
 • Martin Van Laar
  Martin Van Laar
  Posted 26 januari, 2020 at 12:31 am 0Likes
  In 2004 een gerenoveerde woning gekocht van deze aannemer. Deze woning in januari 2005 betrokken. Vanaf het begin zaten wij met een lekkende erker met name bij hevige regenval met wind uit het zuiden. Een paar keer de aannemer gebeld en vrij snel kwam dan ook iemand kijken. In het begin lag volgens hun het probleem aan de stenen. Die werden geïmpregneerd. Probleem bleef. Vervolgens slaapkamerkozijnen gekit. Probleem bleef. Vervolgens muizentrapjes in de stootvoegen geplaatst. Probleem bleef. Nu zitten we dus al vanaf het begin met een nog steeds lekkende erker, met als gevolg dat de binnenzijde van de erker begon te rotten, schilderwerk begint te blaken, behang dat een aantal keren nat is geweest, rolgordijnen die waterstrepen hebben en tot slot laminaat dat is gaan werken. Nu dus nogmaals in november 2018 met deze aannemer gebeld. Weer aangegeven dat de erker nog steeds lekt. Nu komt de aannemer echter met het verhaal dat de oorzaak wel eens de loodrand op de erker kan zijn. Maar de garantie zou volgens hun verlopen zijn dus de reparatie komt nu voor onze rekening en we moesten een verklaring ondertekenen waarin staat dat de reparatie voor onze risico is en dat er door de aannemer geen garantie kon worden geven dat door deze reparatie het probleem zou zijn opgelost. Middels een mail aangegeven dat de problemen zich al voordoen van de aankoop van onze woning en dat het euvel vanaf het begin al bij de aannemer was gemeld maar dat het probleem niet door hun was opgelost. De laatste door mij verstuurde mail is echter on beantwoord gebleven. Zelf geen fatsoen om een verdere reactie van hun kant te geven. Ik ben helemaal klaar met deze aannemer en heb duidelijk aangegeven dat ik voornemens ben om nu de totaal schade via mijn verzekering op hun te verhalen.
 • O M
  O M
  Posted 24 december, 2020 at 4:48 pm 0Likes
  Leugenaars! oplichters! Ze installeerden keukenkasten die vervolgens los kwamen waardoor er veel schade is ontstaan aan zowel de keuken als heel veel andere spullen. Daarna kwamen ze de keukenkasten vervangen en vertelden ze dat hun verzekering de resterende schade zou dekken. Geen terugkoppeling gekregen. Later vertellen ze doodleuk dat WIJ hebben gezegd dat de installatie voldoende is en dat wij verder geen behoefte hebben aan vergoeding voor de resterende schade. Ze verdienen niet eens 1 ster.
 • Jasmijn
  Jasmijn
  Posted 10 januari, 2022 at 7:31 pm 0Likes
  Top aannemersbedrijf! In deze drukke periode ons als enige bedrijf op korte termijn tussendoor kunnen helpen met het slopen van een oude badkamer, opbouw en installatie nieuwe badkamer, nieuw raam met kunststof kozijn in gevel, isolatie badkamervloer en isolatie dak van badkamer en keuken, nieuwe dakbedekking plat dak en aanpassen dakbeschot woonhuis.
  Hebben ons goed begeleid en alles uit handen genomen. Fijn!
 • Angelina
  Angelina
  Posted 19 december, 2022 at 8:59 pm 0Likes
  Als ik de negatieve recensies las voordat ik naar deze aannemer stapte, heb ik nooit met hem aan tafel gezeten!!! Het is totaal onprofessioneel en ondeskundig bedrijf.
  Een van de grootste ergernissen na de oplevering: alle kozijnen leken! Ter Hirst heeft ons houten kozijnen met triple glas aangeboden. Het product van eigen fabriek. Het probleem is dat deze kozijnen zijn niet geschikt voor triple glas. Ter Horst wist het maar heeft het overeenkomst getekend en tussentijds het bouw probeert hij de dubbel glas af te dwingen omwille het overeenkomst. Wij weigerden. De woning moet voldoen aan hoge isolatiewaarde die met de dubbel glas onhaalbaar is. Bij de regenval met wind aan de voorzijde van gebouw stroomt het water direct de kamer in. Aan de zijde blijft water op de vensterbanken liggen(vlekken in de houten afwerking blijvend). Zowel de voordeur als de achterdeuren zijn leek. Er waait wind door de sleutelgat. De kozijnen hebben gaten waardoor het tocht… en zo voort. Wij zijn aan de bel getrokken bij de Arag. Er kwam een expert van top expert dhr H. Nietsch die alles heeft bestudeerd en een dikke dossier heeft gemaakt. De procedure is gestart en de afsprak met Ter Horst is gemaakt. Tijdens het bezoek van Ter Horst heeft het bespreking buiten ons huis plaats gevonden tussen Ter Horst eigenaar en dhr Nietsch van Top experts. Vervolgens maakt dhr Nietsch verbeterpunten in zijn rapportage en alle reparatiekosten optelt met het bedrag wat minimaal 7 tot 10x minder uitvalt dan de kosten voor het herstel die wij moeten maken vanwege de aangebrachte schade door de meervoudige fouten van de aannemer. Wij zitten nu al ruim 3 jaar in een nieuwbouw huis waar van alles mis is. Laat staan dat het proces emotioneel slopend is. De relatie staat onder de vuur, ons kind heeft meerdere fysieke klachten. Wij zijn nu ten einde raad! En alles had iets minder heftig gekund als de aannemer zijn gemaakte afspraken (op papier) nagekomen was. Met andere woorden: zoek voor je energiezuinige nieuwbouw huis een betrouwbaar, deskundig en een professioneel aannemer.
 • Sofia Put
  Sofia Put
  Posted 17 oktober, 2023 at 4:59 pm 0Likes
  Gister afspraak gemaakt later een afspraak te maken voor het dak ivm zieke kat (blaasgruis + hij is al angstig aangeleged dus plast alles onder van angst door hun lawaai) was allemaal prima, staan ze me vandaag als nog op het dak!! Dus kerel aangesproken bleef volhouden bij m’n buurman nog te staan maar op video is zichtbaar dat ik in 1 lijn met hem sta dus hij op mijn dak staat ! En hij draaide zich ook zo om en gaat verder ! Gelijk gebeld omdat ik op kom voor mijn zieke dier + dat er afgesproken was dat ik zou laten weten als hij aan de beterende hand zou zijn!

  Dus 1 ster is puur voor de communicatie met de vrouw aan de tel die me netjes te woord stond

Leave a comment