Reviews over Ad Schaap Stukadoorsbedrijf, Groen van Prinstererweg 51, Katwijk aan Zee

5/5 - (9 stemmen)

Ad Schaap Stukadoorsbedrijf is een gerenommeerd stukadoorsbedrijf gevestigd aan de Groen van Prinstererweg 51 in Katwijk aan Zee. Met jarenlange ervaring en expertise in het vak, biedt het bedrijf hoogwaardige stukadoorsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Overzicht van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Ad Schaap Stukadoorsbedrijf is een gerenommeerd stukadoorsbedrijf gevestigd aan de Groen van Prinstererweg 51 in Katwijk aan Zee. Met jarenlange ervaring en expertise in het vak, biedt het bedrijf hoogwaardige stukadoorsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf staat bekend om zijn professionele en betrouwbare service, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Het stukadoorsbedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om een geschikte afspraak te plannen op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt. Het bedrijf is gesloten op zaterdag en zondag, maar klanten kunnen altijd contact opnemen via het telefoonnummer 0657400444 om een afspraak te maken of voor meer informatie.

 Foto’s van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Foto’s van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Wat betreft toegankelijkheid, is Ad Schaap Stukadoorsbedrijf rolstoeltoegankelijk, met voorzieningen voor rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid. Dit maakt het bedrijf toegankelijk voor iedereen, ongeacht eventuele mobiliteitsbeperkingen.

Op de website van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf, http://www.adschaap.nl/, kunnen klanten meer informatie vinden over de diensten die worden aangeboden, het portfolio van eerdere projecten en eventuele lopende acties of aanbiedingen. De website biedt ook een handige manier om contact op te nemen met het bedrijf voor offerteaanvragen of andere vragen.

 Foto’s van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Foto’s van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Klanten die op zoek zijn naar professionele stukadoorsdiensten van hoge kwaliteit, kunnen vertrouwen op Ad Schaap Stukadoorsbedrijf voor vakmanschap en deskundig advies. Of het nu gaat om het stucen van muren, plafonds, buitenmuren of andere stucwerkzaamheden, het bedrijf staat klaar om aan de wensen van de klanten te voldoen.

Kortom, Ad Schaap Stukadoorsbedrijf is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel stukadoorsbedrijf in de omgeving van Katwijk aan Zee. Met uitstekende service, toegankelijkheid en vakmanschap, is het bedrijf een echte aanrader voor al uw stukadoorsbehoeften.

Meer informatie over Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Ad Schaap Stukadoorsbedrijf Foto’s van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf
Openingstijden
Maandag 15 jul.07:00 tot 17:00
Dinsdag 16 jul.07:00 tot 17:00
Woensdag 17 jul.07:00 tot 17:00
Donderdag 18 jul.07:00 tot 17:00
Vrijdag 19 jul.07:00 tot 17:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf
Stukadoorsbedrijf: 5(9 reviews)
 • Groen van Prinstererweg 51, 2221 AC Katwijk aan Zee, Nederland
 • http://www.adschaap.nl/
 • +31657400444

Foto’s van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Reviewoverzicht van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf en een geschikte keuze maken.

ImageAantal jaar geleden mijn hele woning laten stucen door ad , van de grofste muren heeft hij een mooie gladde wand weten te maken. Ook heeft hij onze buiten muren voorzien van een mooie structuur stuc . Geen strijklicht op te zien Top kwaliteit!Image

Gideon Van der plas
16 juni 2023

ImageProfessioneel. No nonsens. Waar voor je geld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Afspraken worden nagekomen, dat is natuurlijk erg fijn. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.Image

Ineke Pronk
29 april 2023

ImageAd heeft wat kleiner werk bij ons gedaan. Zoals de wc stucen en wat plafonnières wegwerken. Dit is keurig gedaan en Ad is een harde werker! Zeker aan te raden.Image

Jordy Guijt
29 april 2023

ImageAd heeft bij mij de woonkamer keuken wc en badkamer gedaan en ben daar meer dan tevreden mee. Super netjes afgewerkt. Hij denkt ook met je mee als er iets was waar we tegen aan liepen. Mocht ik of iemand die ik kan gaan verhuizen of verbouwen raad ik hem zeker aan.Image

Joey Ravensbergen
28 april 2023

ImageOnze hele huis is gestuct door Ad, inclusief plafonds, zeer professioneel gedaan. Stucwerk kaarsrecht en vlak. Daarnaast denkt hij mee, ook als de planning onverwacht wijzigt. Wij bevelen Ad ten zeerste aan.Image

Patty L
27 april 2023

ImageAd heeft in 2019 ons huis van boven tot beneden gestuct, en hier zijn wij 3 jaar later nog steeds dik tevreden over. Ad werkt zeer professioneel en wij raden hem aan voor alle denkbare stuc klussen.Image

Maart vd Marel
26 april 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Ad Schaap Stukadoorsbedrijf die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Dillenburgdreef 10, 2224 AC Katwijk aan Zee, Nederland (0.5 km).
80% klanten tevreden
J. van der Vegtstraat 19, 2225 TP Katwijk aan Zee, Nederland (0.69 km).
100% klanten tevreden
Secretaris Varkevisserstraat 253, 2225 LC Katwijk aan Zee, Nederland (1 km).
100% klanten tevreden
Voorstraat 69, 2225 EM Katwijk aan Zee, Nederland (1.11 km).
80% klanten tevreden
Rijnstraat 41, 2223 EG Katwijk aan Zee, Nederland (1.53 km).
80% klanten tevreden
Molentuinweg 7, 2223 HA Katwijk aan Zee, Nederland (1.76 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Ad Schaap Stukadoorsbedrijf. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Ad Schaap Stukadoorsbedrijf. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

11 Comments

 • Niels Kuiper
  Niels Kuiper
  Posted 20 april, 2023 at 3:16 pm 0Likes
  Ad Schaap heeft ons hele huis gestuct en wij zijn zeer tevreden. Super strak en een faire prijs. Ad kwam al zijn afspraken na en was op tijd klaar. Ik kan Ad zeker aanbevelen.
 • Nico Duijn
  Nico Duijn
  Posted 20 april, 2023 at 4:21 pm 0Likes
  Ad heeft bij 4 jaar terug ons appartement gestucd, hier waren wij zeer tevreden over ! Afgelopen jaar ook onze nieuwe woning gestucd en ook hier genieten wij nog steeds van. Alles zeer strak en goede kwaliteit, met andere woorden : waar voor je geld !!
 • Richard Kuyt
  Richard Kuyt
  Posted 21 april, 2023 at 7:21 am 0Likes
  Ad schaap gebeld voor een lastige spoedklus, Was geen probleem en werd binnen een aantal dagen opgelost! Keurig werk geleverd waar ik zeer tevreden mee was. Ad is professioneel en weet precies wat die doet!
 • Plas
  Plas
  Posted 24 april, 2023 at 1:52 pm 0Likes
  Ons nieuwe huis was een hele klus om te stuken, bijna twee weken is Ad samen met een maatje bezig geweest.
  Was even schrikken als je na een dag een kijkje ging nemen wat een rotzooi
  maar en wat een resultaat hebben ze afgeleverd.
  Superstrakke muren en alles keurig op geruimd.
  Een stukadoor die z’n afspraken nakomt,
  fijn is in omgang, en een man om afspraken mee te maken.
  Bedankt voor je mooie werk
  Wim vd Plas
 • Kees Plokker
  Kees Plokker
  Posted 24 april, 2023 at 6:49 pm 0Likes
  Door m’n baan zie ik al zo’n 40 jaar stucadoors aan het werk. Sommige zijn goed, sommige iets minder goed.
  Ad Schaap is gewoon een topper.
 • Maart vd Marel
  Maart vd Marel
  Posted 26 april, 2023 at 12:19 am 0Likes
  Ad heeft in 2019 ons huis van boven tot beneden gestuct, en hier zijn wij 3 jaar later nog steeds dik tevreden over. Ad werkt zeer professioneel en wij raden hem aan voor alle denkbare stuc klussen.
 • Patty L
  Patty L
  Posted 27 april, 2023 at 9:56 am 0Likes
  Onze hele huis is gestuct door Ad, inclusief plafonds, zeer professioneel gedaan. Stucwerk kaarsrecht en vlak. Daarnaast denkt hij mee, ook als de planning onverwacht wijzigt. Wij bevelen Ad ten zeerste aan.
 • Joey Ravensbergen
  Joey Ravensbergen
  Posted 28 april, 2023 at 9:44 am 0Likes
  Ad heeft bij mij de woonkamer keuken wc en badkamer gedaan en ben daar meer dan tevreden mee. Super netjes afgewerkt. Hij denkt ook met je mee als er iets was waar we tegen aan liepen. Mocht ik of iemand die ik kan gaan verhuizen of verbouwen raad ik hem zeker aan.
 • Jordy Guijt
  Jordy Guijt
  Posted 29 april, 2023 at 11:17 am 0Likes
  Ad heeft wat kleiner werk bij ons gedaan. Zoals de wc stucen en wat plafonnières wegwerken. Dit is keurig gedaan en Ad is een harde werker! Zeker aan te raden.
 • Ineke Pronk
  Ineke Pronk
  Posted 29 april, 2023 at 12:31 pm 0Likes
  Professioneel. No nonsens. Waar voor je geld.
  Goede prijs kwaliteit verhouding. Afspraken worden nagekomen, dat is natuurlijk erg fijn.
  Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
  Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
 • Gideon Van der plas
  Gideon Van der plas
  Posted 16 juni, 2023 at 4:26 pm 0Likes
  Aantal jaar geleden mijn hele woning laten stucen door ad , van de grofste muren heeft hij een mooie gladde wand weten te maken. Ook heeft hij onze buiten muren voorzien van een mooie structuur stuc . Geen strijklicht op te zien
  Top kwaliteit!

Leave a comment