Reviews over Angel’s Hairsalon, Rijksstraatweg 332, Ridderkerk

4/5 - (1 stemmen)

Angel’s Hairsalon is gevestigd aan de Rijksstraatweg 332 in Ridderkerk en is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een professionele en vriendelijke kapper. Het salon is gemakkelijk te bereiken en ligt op een gunstige locatie, waardoor klanten het gemakkelijk kunnen vinden en parkeren.

Overzicht van Angel's Hairsalon

Angel's Hairsalon is gevestigd aan de Rijksstraatweg 332 in Ridderkerk en is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een professionele en vriendelijke kapper. Het salon is gemakkelijk te bereiken en ligt op een gunstige locatie, waardoor klanten het gemakkelijk kunnen vinden en parkeren. Het salon is ruim en licht, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen bij binnenkomst. De inrichting is stijlvol en modern, en straalt professionaliteit en kwaliteit uit.

Wat Angel's Hairsalon onderscheidt van andere kapperszaken is de uitstekende service en aandacht voor detail. De getalenteerde kappers zijn geschoold en ervaren in verschillende knip- en kleurtechnieken, en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de kappersbranche. Of klanten nu een eenvoudige knipbeurt, een nieuwe kleur of een speciale behandeling willen, bij Angel's Hairsalon zijn ze in goede handen.

Het salon is ook trots op het gebruik van hoogwaardige haarproducten die niet alleen zorgen voor een prachtige look, maar ook de gezondheid en de conditie van het haar verbeteren. De kappers geven graag advies over welke producten het meest geschikt zijn voor de haartype en behoeften van de klanten, zodat ze ook thuis het beste resultaat kunnen behalen.

Daarnaast hecht Angel's Hairsalon veel waarde aan een persoonlijke benadering en het opbouwen van een goede band met de klanten. De kappers nemen de tijd om te luisteren naar de wensen en de verwachtingen van de klanten, en stellen hen op hun gemak door een ontspannen en vriendelijke sfeer te creëren. Dit zorgt ervoor dat klanten altijd tevreden en met een glimlach de deur uitgaan.

Of klanten nu langskomen voor een snelle knipbeurt of voor een complete make-over, bij Angel's Hairsalon kunnen ze rekenen op vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf wat Angel's Hairsalon te bieden heeft!

Meer informatie over Angel's Hairsalon

Locatie en contact van Angel's Hairsalon
Kapper: 4(1 reviews)
  • Rijksstraatweg 332, 2988 BR Ridderkerk, Nederland
  • +31614306625
  • 2.7 km (Afstand van het stadscentrum van Ridderkerk naar Angel's Hairsalon).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Angel's Hairsalon die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

All About Hair
100% klanten tevreden
Olmenlaan 2, 2982 CP Ridderkerk, Nederland (2.12 km).
100% klanten tevreden
Oosterparkweg 35A, 2985 SX Ridderkerk, Nederland (2.46 km).
80% klanten tevreden
Koninginneweg 63, 2982 AH Ridderkerk, Nederland (2.7 km).
Fotostudio Stravaganza Fotografie
80% klanten tevreden
Koninginneweg 150, 2982 AP Ridderkerk, Nederland (2.76 km).
100% klanten tevreden
Schoutstraat 12, 2981 EZ Ridderkerk, Nederland (2.8 km).
100% klanten tevreden
De Genestetstraat 52, 2985 CG Ridderkerk, Nederland (2.89 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Angel's Hairsalon. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Angel's Hairsalon. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

  • George Louis van Ommen
    George Louis van Ommen
    Posted 19 november, 2020 at 12:32 am 0Likes
    Heel fijn

Leave a comment