Reviews over Anti-Tankwall And Dragon’s Teeth World War 2, IJmuiden

4/5 - (6 stemmen)

Anti-Tankwall and Dragon’s Teeth World War 2 is een historisch herkenningspunt gelegen aan de 1974 VZ in IJmuiden. Deze locatie is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen genieten van de historische ervaring op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt.

Overzicht van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Anti-Tankwall and Dragon's Teeth World War 2 is een historisch herkenningspunt gelegen aan de 1974 VZ in IJmuiden. Deze locatie is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen genieten van de historische ervaring op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt.

De Anti-Tankwall en drakentanden zijn overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog en hebben een diepe historische betekenis. Deze locatie is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het is een educatieve en gedenkwaardige ervaring voor het hele gezin.

 Foto’s van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Foto’s van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Het is een geweldige plek om te leren over de geschiedenis van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoekers kunnen de overblijfselen van de verdedigingslinie verkennen en zich voorstellen hoe het leven eruitzag tijdens deze periode.

De Anti-Tankwall werd gebouwd als onderdeel van de Atlantikwall, een verdedigingslinie langs de kust van West-Europa om een invasie vanuit zee te voorkomen. De drakentanden zijn betonnen obstakels die werden gebruikt om voertuigen te stoppen. Samen vormen ze een indrukwekkende en aangrijpende herinnering aan de oorlogsgeschiedenis.

 Foto’s van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Foto’s van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Naast de historische betekenis van de locatie, biedt de Anti-Tankwall and Dragon's Teeth World War 2 ook prachtige uitzichten op de omliggende natuur, waardoor bezoekers kunnen genieten van een schilderachtige en ontspannende omgeving. Het is een geweldige plek om te wandelen, te fietsen en te genieten van de natuur terwijl men leert over de geschiedenis.

Voor gezinnen die op zoek zijn naar een educatieve, maar ook leuke activiteit, is een bezoek aan deze historische locatie een absolute must. Het is een unieke kans om een belangrijk hoofdstuk uit de Nederlandse geschiedenis te ontdekken en te herdenken, terwijl men geniet van de prachtige omgeving.

Kortom, Anti-Tankwall and Dragon's Teeth World War 2 is een fascinerende en educatieve bestemming voor bezoekers van alle leeftijden. Met zijn indrukwekkende overblijfselen uit de oorlog en prachtige natuurlijke omgeving, is het een must-visit locatie voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, cultuur en natuur.

Meer informatie over Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2 Foto’s van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2
Openingstijden
Maandag 22 jul.24 uur geopend
Dinsdag 23 jul.24 uur geopend
Woensdag 24 jul.24 uur geopend
Donderdag 25 jul.24 uur geopend
Vrijdag 26 jul.24 uur geopend
Zaterdag 27 jul.24 uur geopend
Zondag 28 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2
Historisch herkenningspunt: 4(6 reviews)
 • 1974 VZ IJmuiden, Nederland
 • 3.69 km (Afstand van het stadscentrum van IJmuiden naar Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2).

Foto’s van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Reviewoverzicht van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2 hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2 en een geschikte keuze maken.

ImageWrite more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?Image

Jacquelyn
16 maart 2024

ImageDe overblijfselen van de muur en de driehoekige betonblokken liggen goed verborgen in de duinen. Ik ben er niet helemaal, want daar lagen herten in de zon.Image

Sonja Yvonne Jennißen
11 december 2022

ImageVanaf 1942 werden als onderdeel van de Festung IJmuiden in het gebied Midden Heerenduin een anti-tankmuur en een betonnen kantelblokversperring aangelegd en aan de IJmuiderslag de Marine Seeziel Batterie Heerenduin een batterij met vuurleidingspost en flankerende geschutsbunkers -, de Marine Flak Batterie Olmen (luchtdoelbatterij) en verder anti-tankmuren en Hockerhindernissen (rijen betonnen drakentanden).Image

Remco de Zwart
13 januari 2022

ImageInteressante plek om te bezoeken. Het is moeilijk om bij het bouwwerk te komen, maar toch is 30-45 minuten de moeite waard.Image

Sandro Guizzardi
27 december 2021

ImageKan de weg niet vinden, alles is overwoekerd. 10 minuten gezocht, je zou je waarschijnlijk een weg door de bosjes moeten vechten. Geen bewegwijzering. We gingen toen naar de hoogste heuvel, waar we de muur al van ver konden zien, en dat was genoeg voor onsImage

Christian Suttner
23 december 2021

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2 die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Kamperfoeliepad
100% klanten tevreden
Kamperfoeliepad, 2051 EC IJmuiden, Nederland (0.63 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Anti-Tankwall And Dragon's Teeth World War 2. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

7 Comments

 • Christian Suttner
  Christian Suttner
  Posted 23 december, 2021 at 7:55 am 0Likes
  Kan de weg niet vinden, alles is overwoekerd. 10 minuten gezocht, je zou je waarschijnlijk een weg door de bosjes moeten vechten. Geen bewegwijzering. We gingen toen naar de hoogste heuvel, waar we de muur al van ver konden zien, en dat was genoeg voor ons
 • Sandro Guizzardi
  Sandro Guizzardi
  Posted 27 december, 2021 at 10:43 am 0Likes
  Interessante plek om te bezoeken. Het is moeilijk om bij het bouwwerk te komen, maar toch is 30-45 minuten de moeite waard.
 • Remco de Zwart
  Remco de Zwart
  Posted 13 januari, 2022 at 11:30 am 0Likes
  Vanaf 1942 werden als onderdeel van de Festung IJmuiden in het gebied Midden Heerenduin een anti-tankmuur en een betonnen kantelblokversperring aangelegd en aan de IJmuiderslag de Marine Seeziel Batterie Heerenduin een batterij met vuurleidingspost en flankerende geschutsbunkers -, de Marine Flak Batterie Olmen (luchtdoelbatterij) en verder anti-tankmuren en Hockerhindernissen (rijen betonnen drakentanden).
 • Sonja Yvonne Jennißen
  Sonja Yvonne Jennißen
  Posted 11 december, 2022 at 6:44 pm 0Likes
  De overblijfselen van de muur en de driehoekige betonblokken liggen goed verborgen in de duinen. Ik ben er niet helemaal, want daar lagen herten in de zon.
 • Henk de Lange
  Henk de Lange
  Posted 18 december, 2022 at 10:16 am 0Likes
  Interessant maar moelijk te bereiken
 • Cris Kotzerke
  Cris Kotzerke
  Posted 18 december, 2022 at 7:23 pm 0Likes
  Vrij begroeid dus erg moeilijk te vinden en de duinen maken ook een einde aan de blokken en muren…
 • Ti M
  Ti M
  Posted 21 december, 2022 at 8:26 am 0Likes
  Tot die tijd is het niet gemakkelijk om er doorheen te komen

Leave a comment