Reviews over Art Of Pizza, De Wijnsteker 3, Oosterhout

4/5 - (2 stemmen)

Art of Pizza is dé plek voor liefhebbers van heerlijke pizza’s in Oosterhout. Met een uitgebreid menu vol verse, smaakvolle pizza’s is dit de perfecte plek voor een avondje zonder te hoeven koken. De locatie, gelegen aan De Wijnsteker 3, is gemakkelijk bereikbaar en biedt verschillende serviceopties aan om aan de wensen van de klanten tegemoet te komen.

Overzicht van Art Of Pizza

Art of Pizza is dé plek voor liefhebbers van heerlijke pizza's in Oosterhout. Met een uitgebreid menu vol verse, smaakvolle pizza's is dit de perfecte plek voor een avondje zonder te hoeven koken. De locatie, gelegen aan De Wijnsteker 3, is gemakkelijk bereikbaar en biedt verschillende serviceopties aan om aan de wensen van de klanten tegemoet te komen.

Een van de topkenmerken van Art of Pizza is de mogelijkheid om je bestelling buiten af te halen. Dit is ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan afhaalmaaltijden of die geen zin hebben om binnen te wachten. Daarnaast bieden ze ook contactloze bezorging aan, zodat klanten op een veilige en hygiënische manier van hun favoriete pizza kunnen genieten. Bezorging is ook mogelijk voor degenen die liever thuis blijven.

 Foto’s van  Art Of Pizza

Foto’s van Art Of Pizza

De openingstijden van Art of Pizza maken het een handige optie voor een doordeweekse maaltijd of een weekendtraktatie. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 13:00 tot 20:00, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om op verschillende dagen van de week van hun heerlijke pizza's te genieten. Zo hoef je nooit meer te koken op een drukke avond of in het weekend.

Wat betreft betalingsopties, biedt Art of Pizza gemak en flexibiliteit aan hun klanten. Ze accepteren betaalpassen, waardoor klanten geen contant geld bij zich hoeven te hebben. Bovendien is contactloos mobiel betalen mogelijk, wat het betaalproces nog eenvoudiger maakt. Ook accepteren ze creditcards, waardoor klanten verschillende mogelijkheden hebben om te betalen voor hun bestelling.

 Foto’s van  Art Of Pizza

Foto’s van Art Of Pizza

Kortom, Art of Pizza is de plek waar kwaliteit, gemak en smaak samenkomen. Met een gemakkelijk bereikbare locatie, ruime openingstijden en diverse serviceopties, is het de ideale bestemming voor liefhebbers van heerlijke pizza's. Of je nu buiten wilt afhalen, contactloos wilt laten bezorgen of gewoon thuis wilt genieten, Art of Pizza zorgt ervoor dat elke klant tevreden en voldaan is.

Meer informatie over Art Of Pizza

Art Of Pizza Foto’s van Art Of Pizza
Openingstijden
Maandag 22 jul.Gesloten
Dinsdag 23 jul.13:00 tot 20:00
Woensdag 24 jul.13:00 tot 20:00
Donderdag 25 jul.13:00 tot 20:00
Vrijdag 26 jul.13:00 tot 20:00
Zaterdag 27 jul.13:00 tot 20:00
Zondag 28 jul.13:00 tot 20:00
Locatie en contact van Art Of Pizza
Pizza aan huis: 4(2 reviews)
  • De Wijnsteker 3, 4901 KS Oosterhout, Nederland
  • +31643262586
  • 0.19 km (Afstand van het stadscentrum van Oosterhout naar Art Of Pizza).

Foto’s van Art Of Pizza

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Art Of Pizza die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Keiweg 12, 4901 JA Oosterhout, Nederland (0.02 km).
100% klanten tevreden
De Braak 31, 4901 JL Oosterhout, Nederland (0.07 km).
80% klanten tevreden
Arkendonk 73, 4907 XP Oosterhout, Nederland (1.74 km).
80% klanten tevreden
Zuiderhout 13, 4904 AS Oosterhout, Nederland (1.82 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Art Of Pizza. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Art Of Pizza. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

Leave a comment