Reviews over Artistic Barbers, Korenmolen 59, Assen

4/5 - (5 stemmen)

Artistic Barbers is een barbierszaak gevestigd aan Korenmolen 59, 9401 DW Assen. Deze moderne barbier is de perfecte plek voor mannen die op zoek zijn naar een professionele en stijlvolle knip- en scheerbeurt.

Overzicht van Artistic Barbers

Artistic Barbers is een barbierszaak gevestigd aan Korenmolen 59, 9401 DW Assen. Deze moderne barbier is de perfecte plek voor mannen die op zoek zijn naar een professionele en stijlvolle knip- en scheerbeurt. De barbierszaak is geadresseerd op een gunstige locatie met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Met een nadruk op vakmanschap, biedt Artistic Barbers een scala aan diensten aan, waaronder knippen, scheren, en diverse behandelingen voor baarden.

Artistic Barbers is trots op hun ervaren en getalenteerde team dat klaar staat om klanten te voorzien van hoogwaardige en op maat gemaakte diensten. Het team gaat altijd tot het uiterste om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen. De werktijden van Artistic Barbers zijn zeer klantgericht, met ruime openingstijden gedurende de week. Op vrijdagen hebben ze zelfs avonduren, waardoor het voor werkende mannen ook mogelijk is om een bezoek te brengen aan de barbierszaak.

 Foto’s van Artistic Barbers

Foto’s van Artistic Barbers

Een ander voordeel van Artistic Barbers is de toegankelijkheid. De barbierszaak beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeerplaatsen, waardoor het voor minder valide klanten ook mogelijk is om de zaak te bezoeken. Dit toont aan dat Artistic Barbers toegewijd is aan het bedienen van alle klanten, ongeacht hun mobiliteitsniveau.

Klanten kunnen eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar het telefoonnummer 0627094848. Het professionele en vriendelijke team van Artistic Barbers staat altijd klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste behandeling.

 Foto’s van Artistic Barbers

Foto’s van Artistic Barbers

Artistic Barbers is een barbierszaak met een modern en stijlvol interieur, dat een ontspannen en gastvrije sfeer creëert. Het is een ideale plek voor mannen die op zoek zijn naar kwalitatieve en op maat gemaakte knip- en scheerbeurten. Met hun focus op vakmanschap, klantenservice, en toegankelijkheid is Artistic Barbers zeker een aanrader voor mannen die op zoek zijn naar een professionele en stijlvolle barbierervaring.

Meer informatie over Artistic Barbers

Artistic Barbers Foto’s van Artistic Barbers
Openingstijden
Maandag 8 jul.10:00 tot 18:00
Dinsdag 9 jul.10:00 tot 18:00
Woensdag 10 jul.Gesloten
Donderdag 11 jul.10:00 tot 18:00
Vrijdag 12 jul.10:00 tot 20:00
Zaterdag 13 jul.10:00 tot 18:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Artistic Barbers
Barbier: 4(5 reviews)
 • Korenmolen 59, 9401 DW Assen, Nederland
 • +31627094848
 • 0.41 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Artistic Barbers).

Reviewoverzicht van Artistic Barbers

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Artistic Barbers hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Artistic Barbers en een geschikte keuze maken.

ImageSinds dat Aram is opengegaan ben ik klant bij hem. Nu het derde jaar en elke keer maakt hij er weer een meesterwerk van. Dank je wel man.Image

Onne Blijstra
25 januari 2023

ImageNou, ik heb een afspraak gemaakt voor 11.00 uur en de kapperszaak was nog steeds gesloten, de telefoon reageert niet Totaal respectloos voor klanten Bedankt voor het verspillen van mijn tijdImage

Marcin M (Marcel666)
15 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Artistic Barbers die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Marktstraat 19, 9401 JG Assen, Nederland (0.43 km).
100% klanten tevreden
Koopmansplein 16, 9401 EL Assen, Nederland (0.47 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Artistic Barbers. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Artistic Barbers. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • Marcin M (Marcel666)
  Marcin M (Marcel666)
  Posted 15 december, 2022 at 11:49 am 0Likes
  Nou, ik heb een afspraak gemaakt voor 11.00 uur en de kapperszaak was nog steeds gesloten, de telefoon reageert niet
  Totaal respectloos voor klanten
  Bedankt voor het verspillen van mijn tijd
 • Onne Blijstra
  Onne Blijstra
  Posted 25 januari, 2023 at 10:16 pm 0Likes
  Sinds dat Aram is opengegaan ben ik klant bij hem. Nu het derde jaar en elke keer maakt hij er weer een meesterwerk van. Dank je wel man.
 • Lee McCarthy
  Lee McCarthy
  Posted 27 januari, 2023 at 12:13 pm 0Likes
  Aram was er WEER niet?!?!?! Is deze man serieus?

Leave a comment