Reviews over Atelier Kijken Met Andere Ogen, Anreperstraat 80, Assen

5/5 - (23 stemmen)

Atelier Kijken met Andere Ogen is een unieke kunstacademie gelegen aan de Anreperstraat 80 in Assen. Deze academie is gespecialiseerd in het aanbieden van kunstlessen en workshops met een focus op het bevorderen van heling en welzijn door middel van kunst.

Overzicht van Atelier Kijken Met Andere Ogen

Atelier Kijken met Andere Ogen is een unieke kunstacademie gelegen aan de Anreperstraat 80 in Assen. Deze academie is gespecialiseerd in het aanbieden van kunstlessen en workshops met een focus op het bevorderen van heling en welzijn door middel van kunst. Het atelier is opgericht door toegewijde kunstenaars die geloven in de kracht van kunst als therapeutisch middel.

De lessen en workshops die worden aangeboden bij Atelier Kijken met Andere Ogen zijn gericht op het stimuleren van creativiteit, zelfexpressie en persoonlijke groei. De ervaren docenten creëren een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin studenten van alle niveaus zich kunnen ontwikkelen en hun artistieke vaardigheden kunnen verbeteren. Of je nu een beginner bent die graag wil leren tekenen of schilderen, of een ervaren kunstenaar die op zoek is naar nieuwe technieken en inspiratie, bij Atelier Kijken met Andere Ogen ben je aan het juiste adres.

Het atelier is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Op de website van het atelier vind je gedetailleerde informatie over de verschillende lessen en workshops die worden aangeboden, evenals de data, tijden en kosten. Bovendien kan er via de website ook direct contact worden opgenomen met het atelier voor eventuele vragen of voor het aanmelden voor een les of workshop.

Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van je artistieke talenten, het ontdekken van kunst als middel voor heling, of simpelweg het delen van je passie voor kunst met gelijkgestemde individuen, Atelier Kijken met Andere Ogen biedt voor ieder wat wils. Bezoek de website of neem telefonisch contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die het atelier te bieden heeft. Laat je inspireren en ontdek de kracht van kunst bij Atelier Kijken met Andere Ogen.

Meer informatie over Atelier Kijken Met Andere Ogen

Locatie en contact van Atelier Kijken Met Andere Ogen
  • Anreperstraat 80, 9404 LG Assen, Nederland
  • http://www.ateliervoorhelendekunst.nl/
  • +31654616916
  • 1.61 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Atelier Kijken Met Andere Ogen).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Atelier Kijken Met Andere Ogen die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen, Nederland (0.76 km).
80% klanten tevreden
Brink 36, 9401 HV Assen, Nederland (0.99 km).
100% klanten tevreden
Brink 29C, 9401 HT Assen, Nederland (1.05 km).
80% klanten tevreden
Kerkstraat 31, 9401 GV Assen, Nederland (1.13 km).
100% klanten tevreden
Sportlaan, 9401 HJ Assen, Nederland (1.35 km).
80% klanten tevreden
Houtlaan 21, 9403 EV Assen, Nederland (1.81 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Atelier Kijken Met Andere Ogen. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Atelier Kijken Met Andere Ogen. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment