Reviews over Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f., Plesmanstraat 46, Veenendaal

5/5 - (36 stemmen)

Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. is een toonaangevend autobedrijf en garage, gelegen aan de Plesmanstraat 46 in Veenendaal. Met een ruime werktijd, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00, is het autobedrijf gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare autodiensten.

Overzicht van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.

Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. is een toonaangevend autobedrijf en garage, gelegen aan de Plesmanstraat 46 in Veenendaal. Met een ruime werktijd, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00, is het autobedrijf gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare autodiensten.

Het bedrijf heeft een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast beschikt het over een toilet voor bezoekers en accepteert het diverse betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

 Foto’s van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.

Foto’s van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.

Wat Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. onderscheidt van andere autobedrijven, is het uitstekende vakmanschap en de klantgerichte service. Het team van ervaren professionals staat altijd klaar om klanten te helpen met al hun auto- en garagediensten. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, APK-keuringen, bandenwissels, airconditioning service, of een aankoop van een tweedehands auto, Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. biedt een breed scala aan diensten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

De website van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f., http://www.autovanleeuwen.nl/, biedt uitgebreide informatie over de aangeboden diensten en het bedrijf zelf. Klanten kunnen hier ook terecht voor het plannen van een afspraak, het bekijken van het huidige aanbod van tweedehands auto's, en het verkrijgen van nuttige informatie over auto-onderhoud en -reparaties.

 Foto’s van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.

Foto’s van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.

Klanten kunnen ook telefonisch contact opnemen met het team van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. via het nummer 0318512760 voor persoonlijk advies en het plannen van afspraken.

Kortom, Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele autodienstverlener in Veenendaal. Met uitstekende toegankelijkheid, klantgerichte service, hoogwaardig vakmanschap en concurrerende prijzen, is het autobedrijf een topkeuze voor al uw auto- en garagediensten.

Meer informatie over Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.

Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. Foto’s van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 17:30
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 17:30
Woensdag 24 jul.08:00 tot 17:30
Donderdag 25 jul.08:00 tot 17:30
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 17:30
Zaterdag 27 jul.09:00 tot 13:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.
Autobedrijf/Garage: 5(36 reviews)
 • Plesmanstraat 46, 3905 KZ Veenendaal, Nederland
 • http://www.autovanleeuwen.nl/
 • +31318512760
 • 2.67 km (Afstand van het stadscentrum van Veenendaal naar Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.).

Reviewoverzicht van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. en een geschikte keuze maken.

ImageGarage met verstand van zaken, mijn bmw is er voorzien van nieuwe olie en filter in versnellingsbak schakelt boterzacht en supersnel. Topper ik kom zeker terug voor onderhoud enzImage

Jan Nuis
18 oktober 2023

ImageDe eigenaar Berto is een prettige vertrouwenwekkende man met een grote liefde voor BMW. Ik heb geen moment getwijfeld aan zijn integriteit. Prettig in de omgang dus. Lost problemen snel op en stelt daarmee de klant op z'n gemak.Image

Jan Kwakman
18 februari 2023

ImageGoede autodealer die open en eerlijke informatie geeft over de auto's die hij verkoopt. Auto's worden compleet afgeleverd en met de verkooer kun je goede afspraken maken. Het aanbod auto's is vrij breed, maar als je specifiek naar een BMW op zoek bent dan heeft Van Leeuwen iets meer keus.Image

Daniel Croymans
20 december 2022

ImageOntzettend fijn geholpen bij het kijken naar een motor. Ondanks dit niet zijn vakgebied is, was er meer dan genoeg kennis!Image

Sebastiaan Wassink
1 januari 2022

ImageGoed bedrijf, gaan netjes en zorgvuldig met je auto om. Vandaag mijn schakelmodule van mijn bmw 330d automaat laten vervangen en de auto schakelt weer heerlijk! Zeker een aanrader...... …Image

j bikelife
29 oktober 2020

ImageWat een goed bedrijf! Al jaren voor onze familie top met service en verkoop van auto's. Nu mij geholpen met de zoektocht naar mijn Nissan Juke. Super snel geregeld en erg blij met mijn nieuwe aanwinst! Betrouwbaar en goede en snelle service dus! ... …Image

Altijd Mooier Permanente make-up
5 oktober 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Plesmanstraat 48, 3905 KZ Veenendaal, Nederland (0.01 km).
80% klanten tevreden
Plesmanstraat 48, 3905 KZ Veenendaal, Nederland (0.01 km).
80% klanten tevreden
Plesmanstraat 9, 3905 KZ Veenendaal, Nederland (0.14 km).
Automotive Veenendaal
80% klanten tevreden
Vendelier 45C, 3905 PC Veenendaal, Nederland (0.22 km).
100% klanten tevreden
Fokkerstraat 18, 3905 KV Veenendaal, Nederland (0.35 km).
100% klanten tevreden
Fokkerstraat 39-B, 3905 KV Veenendaal, Nederland (0.61 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Autobedrijf Van Leeuwen V.o.f.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

15 Comments

 • jenny van de pol
  jenny van de pol
  Posted 9 januari, 2019 at 8:57 pm 0Likes
  Super garage
 • Ron Van Harten
  Ron Van Harten
  Posted 22 december, 2019 at 7:28 pm 0Likes
  Aardige mensen mooi auto’s
 • Johan Vis
  Johan Vis
  Posted 2 oktober, 2020 at 8:34 am 0Likes
  Goede en vriendelijke communicatie.
 • Altijd Mooier Permanente make-up
  Altijd Mooier Permanente make-up
  Posted 5 oktober, 2020 at 7:17 am 0Likes
  Wat een goed bedrijf! Al jaren voor onze familie top met service en verkoop van auto’s. Nu mij geholpen met de zoektocht naar mijn Nissan Juke. Super snel geregeld en erg blij met mijn nieuwe aanwinst! Betrouwbaar en goede en snelle service dus! … …
 • j bikelife
  j bikelife
  Posted 29 oktober, 2020 at 10:35 am 0Likes
  Goed bedrijf, gaan netjes en zorgvuldig met je auto om.
  Vandaag mijn schakelmodule van mijn bmw 330d automaat laten vervangen en de auto schakelt weer heerlijk!
  Zeker een aanrader…… …
 • Maurice Van Veen
  Maurice Van Veen
  Posted 18 december, 2020 at 3:46 pm 0Likes
  Erg goed en vriendelijk denken met de klant mee.
 • Henk Wieman
  Henk Wieman
  Posted 27 december, 2021 at 11:02 am 0Likes
  Prima garage!!!
 • wl
  wl
  Posted 28 december, 2021 at 1:28 pm 0Likes
  Bmw uit het jaar 2005 gekocht. Bij de rit richting huis kreeg ik een noodloop in de auto, na contact met de verkoper moest ik het even aankijken want dit was een momentopname en nog niet eerder gebeurd. Eenmaal thuis en een paar dagen met de auto te hebben gereden kreeg ik een melding van een motorstoring, de auto laten uitlezen en het zou de stelmotor moeten zijn. Bij vervanging van de stelmotor kwam de monteur achter de ontdekking dat de kabels bij de stelmotor waren gestript om spanning te kunnen meten (dus de verkoper en tevens ook een autogarage wist hiervan omdat de auto al 11 jaar in onderhoud bij hem was) na contact te zoeken vertelde hij mij dat hij zijn handen ervan af ging halen omdat ik bij een andere garage was geweest en hij het alleen zelf zou doen. De auto bij bmw laten nakijken en wat blijkt, geen 1 filter vervangen geen remvloeistof ververst en totaal geen onderhoud aan gedaan wat bij aankoop allemaal wel word vermeld wat zou zijn gebeurd, bij bmw kan je bij de service zien na hoeveel km je iets moet vervangen en dit zou allemaal goed zijn, dus alles is gereset terwijl er geen beurt is gedaan.

  Lekker bedrijf dit.
  Ik voel me opgelicht door de heer van leeuwen omdat de auto is verkocht terwijl hij van de problemen af wist. En met voorbedachte rade de auto heeft gereset maar niks mee heeft gedaan

 • Sebastiaan Wassink
  Sebastiaan Wassink
  Posted 1 januari, 2022 at 7:27 am 0Likes
  Ontzettend fijn geholpen bij het kijken naar een motor. Ondanks dit niet zijn vakgebied is, was er meer dan genoeg kennis!
 • Daniel Croymans
  Daniel Croymans
  Posted 20 december, 2022 at 10:11 pm 0Likes
  Goede autodealer die open en eerlijke informatie geeft over de auto’s die hij verkoopt. Auto’s worden compleet afgeleverd en met de verkooer kun je goede afspraken maken.
  Het aanbod auto’s is vrij breed, maar als je specifiek naar een BMW op zoek bent dan heeft Van Leeuwen iets meer keus.
 • Jan Kwakman
  Jan Kwakman
  Posted 18 februari, 2023 at 3:46 pm 0Likes
  De eigenaar Berto is een prettige vertrouwenwekkende man met een grote liefde voor BMW. Ik heb geen moment getwijfeld aan zijn integriteit. Prettig in de omgang dus. Lost problemen snel op en stelt daarmee de klant op z’n gemak.
 • Silvia Reinoso
  Silvia Reinoso
  Posted 15 mei, 2023 at 3:07 pm 0Likes
  Slecht. Het ergste. Ik liet de auto voor de jaarlijkse keuring (verplicht door de overheid) voor 48€. Hij begon allerlei dingen in mijn auto te doen zonder te vragen of ik ermee akkoord ging. Om mijn auto terug te krijgen moest ik 198€ betalen voor een onderhoudsbeurt waar ik niet om gevraagd had en waar ik ook niet mee akkoord ging. Ik kan ook echt de resultaten zien van wat hij zei dat hij deed. Ik denk dat hij niets heeft gedaan en alleen het geld in rekening heeft gebracht.
 • Wim Hommersom
  Wim Hommersom
  Posted 26 juli, 2023 at 8:08 am 0Likes
  Hele leuke en fijne auto gekocht
 • lei s
  lei s
  Posted 5 september, 2023 at 8:39 am 0Likes
  Opgelicht. Ga hier niet naartoe.
 • Jan Nuis
  Jan Nuis
  Posted 18 oktober, 2023 at 12:09 am 0Likes
  Garage met verstand van zaken, mijn bmw is er voorzien van nieuwe olie en filter in versnellingsbak schakelt boterzacht en supersnel. Topper ik kom zeker terug voor onderhoud enz

Leave a comment