Reviews over Autorijschool Gigant, Tak van Poortvlietstraat 10C, Zutphen

4/5 - (2 stemmen)

Autorijschool Gigant is gelegen aan de Tak van Poortvlietstraat 10C in Zutphen en staat bekend als een betrouwbare rijschool die haar leerlingen op professionele wijze begeleidt naar het behalen van hun rijbewijs.

Overzicht van Autorijschool Gigant

Autorijschool Gigant is gelegen aan de Tak van Poortvlietstraat 10C in Zutphen en staat bekend als een betrouwbare rijschool die haar leerlingen op professionele wijze begeleidt naar het behalen van hun rijbewijs. De rijschool opereert op ruime werktijden, van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een geschikt moment te vinden om rijlessen te volgen. Met de flexibele werktijden zorgt Autorijschool Gigant ervoor dat zowel drukbezette professionals als studenten in staat zijn om hun rijvaardigheden te ontwikkelen op een tijdstip dat het hen het beste uitkomt.

Autorijschool Gigant is gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen aan leerlingen van alle leeftijden en van verschillende rijervaringen. Of het nu gaat om het behalen van het eerste rijbewijs of om het opfrissen van de rijvaardigheden, de ervaren instructeurs van Autorijschool Gigant zorgen voor een persoonlijke en op maat gemaakte benadering voor elke leerling. De rijschool streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en instructie, waarbij de focus ligt op het creëren van zelfverzekerde en veilige bestuurders op de weg.

 Foto’s van Autorijschool Gigant

Foto’s van Autorijschool Gigant

Wat Autorijschool Gigant onderscheidt van andere rijscholen is de inzet voor het bieden van een comfortabele en leerrijke omgeving voor haar leerlingen. De rijschool maakt gebruik van moderne lesvoertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen, waardoor leerlingen in staat zijn om zich vertrouwd te voelen met het rijden in verschillende verkeersomstandigheden. Daarnaast wordt elke les verzorgd door ervaren instructeurs die beschikken over de benodigde kennis en geduld om elke leerling op een effectieve manier te begeleiden.

Met een focus op professionele en persoonlijke benadering, flexibele werktijden en hoogwaardige lesvoertuigen, is Autorijschool Gigant de ultieme bestemming voor iedereen die zijn rijvaardigheden wil verbeteren en zich voorbereiden op het behalen van het rijbewijs. Neem vandaag nog contact op met Autorijschool Gigant op het telefoonnummer 0630368235 en begin aan de weg naar veilig en zelfverzekerd autorijden.

 Foto’s van Autorijschool Gigant

Foto’s van Autorijschool Gigant

Meer informatie over Autorijschool Gigant

Autorijschool Gigant Foto’s van Autorijschool Gigant
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 21:00
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 21:00
Woensdag 24 jul.08:00 tot 21:00
Donderdag 25 jul.08:00 tot 21:00
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 21:00
Zaterdag 27 jul.08:00 tot 21:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Autorijschool Gigant
Rijschool: 4(2 reviews)
 • Tak van Poortvlietstraat 10C, 7204 MV Zutphen, Nederland
 • +31630368235
 • 1.1 km (Afstand van het stadscentrum van Zutphen naar Autorijschool Gigant).

Reviewoverzicht van Autorijschool Gigant

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Autorijschool Gigant hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Autorijschool Gigant en een geschikte keuze maken.

ImageAls ik min 5 sterren kon geven dan echt min 5. Wat een slechte rijschool nooit aan beginnen, Komt afspraken niet na. Houd je aan het lijntje, meneer heeft andere prioriteiten dan z'n leerlingen. Spijt dat mijn zoon daar ooit is begonnen, de prijs lijkt oke maar hij doet dan ook echt niets voor je dus kom je als nog duurder uit. Heb geen woorden over zijn handelen en doen ..................Image

Erik Schreur
2 september 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Autorijschool Gigant die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Stokebrand 302, 7206 EN Zutphen, Nederland (1.47 km).
80% klanten tevreden
Noorderhavenstraat 153, 7202 DD Zutphen, Nederland (1.75 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Autorijschool Gigant. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Autorijschool Gigant. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Lydia
  Lydia
  Posted 18 januari, 2020 at 8:46 pm 0Likes
  Verschrikkelijk. Ik zat eerst bij een andere rijschool (Car Les) die prima was, maar omdat hij geen tijd meer had werd ik overgenomen door Gigant. In het begin was het prima, hij was aardig en hielp prima met rijden. Maar naarmate ik dichter bij mijn examen kwam had ie nooit meer tijd voor me. Ik had 3 maanden geen rijles meer gehad en nooit reactie op belletjes of appjes. Uiteindelijk een reactie gekregen dat ie druk was en dat hij wel contact met me op zou nemen. Nooit gebeurd. Nu had ik nog maar een maand te gaan tot mijn examen en had ik al maanden niet gereden. Hij had me uiteindelijk (na een boos appje) teruggestuurd dat ie mn examen zonder mijn toestemming heeft ingetrokken omdat ik zei dat ik graag een rij instructeur wou die wel tijd voor me had. CBR uiteindelijk gebeld en een klacht ingediend. NIET aan te raden.
 • Erik Schreur
  Erik Schreur
  Posted 2 september, 2020 at 3:16 pm 0Likes
  Als ik min 5 sterren kon geven dan echt min 5. Wat een slechte rijschool nooit aan beginnen,
  Komt afspraken niet na. Houd je aan het lijntje,
  meneer heeft andere prioriteiten dan z’n leerlingen. Spijt dat mijn zoon daar ooit is begonnen, de prijs lijkt oke maar hij doet dan ook echt niets voor je dus kom je als nog duurder uit.
  Heb geen woorden over zijn handelen en doen ………………

Leave a comment