Reviews over Autorijschool J. Van Noort, Kraanbaan 31, Ridderkerk

4/5 - (6 stemmen)

Autorijschool J. Van Noort is een gerenommeerde rijschool gevestigd in Ridderkerk. Deze rijschool staat bekend om zijn professionele aanpak, persoonlijke begeleiding en hoge slagingspercentage. Het adres van Autorijschool J.

Overzicht van Autorijschool J. Van Noort

Autorijschool J. Van Noort is een gerenommeerde rijschool gevestigd in Ridderkerk. Deze rijschool staat bekend om zijn professionele aanpak, persoonlijke begeleiding en hoge slagingspercentage. Het adres van Autorijschool J. Van Noort is Kraanbaan 31, 2987 WB Ridderkerk, waar leerlingen van alle leeftijden van harte welkom zijn.

Wat Autorijschool J. Van Noort onderscheidt van andere rijscholen is de flexibele werktijd. De rijschool is zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend. Dit betekent dat studenten hun rijlessen kunnen plannen op een tijdstip dat het hen het beste uitkomt, of dit nu 's ochtends vroeg, 's avonds laat, of zelfs in het weekend is.

De rijschool heeft een duidelijke focus op kwaliteit en veiligheid. De instructeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven. Ze zijn geduldig, vriendelijk en gepassioneerd over het helpen van hun studenten om zelfverzekerde en competente bestuurders te worden.

Autorijschool J. Van Noort biedt een breed scala aan lespakketten, zodat studenten het pakket kunnen kiezen dat het beste aansluit bij hun behoeften en budget. Bovendien wordt elke les afgestemd op de individuele behoeften en vaardigheden van de student, waardoor een persoonlijke leerervaring wordt gegarandeerd.

Op de website http://www.autorijschoolvannoort.nl/ kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de diensten, tarieven en instructeurs van de rijschool. Daarnaast is het ook mogelijk om via de website een eerste afspraak in te plannen of contact op te nemen via het verstrekte telefoonnummer 0646625846.

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare, professionele en flexibele rijschool in Ridderkerk, is Autorijschool J. Van Noort de perfecte keuze. Met een bewezen staat van dienst en een toegewijd team van instructeurs, is deze rijschool de ideale plek om de weg op te gaan en het plezier van autorijden te ontdekken.

Meer informatie over Autorijschool J. Van Noort

Autorijschool J. Van Noort Foto’s van Autorijschool J. Van Noort
Openingstijden
Maandag 8 jul.24 uur geopend
Dinsdag 9 jul.24 uur geopend
Woensdag 10 jul.24 uur geopend
Donderdag 11 jul.24 uur geopend
Vrijdag 12 jul.24 uur geopend
Zaterdag 13 jul.24 uur geopend
Zondag 14 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Autorijschool J. Van Noort
Rijschool: 4(6 reviews)
 • Kraanbaan 31, 2987 WB Ridderkerk, Nederland
 • http://www.autorijschoolvannoort.nl/
 • +31646625846
 • 2.95 km (Afstand van het stadscentrum van Ridderkerk naar Autorijschool J. Van Noort).

Reviewoverzicht van Autorijschool J. Van Noort

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Autorijschool J. Van Noort hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Autorijschool J. Van Noort en een geschikte keuze maken.

ImageIk beveel autorijschool J. van Noort zeker aan, ik heb mijn rijbewijs BE in èèn keer behaald dankzij Jan. Er wordt op een rustige en duidelijke manier lesgegeven.Image

Kirsten Coenen
18 november 2023

ImageAbsolute toppers! Na slechts 30 lessen ben ik in één keer geslaagd. Zowel binnen als buiten de auto was de sfeer tijdens de rijlessen uiterst aangenaam. Ik raad J. Van Noort van harte aan!Image

Dejan
16 november 2023

ImageZeker weten hier je lessen volgen ze leggen alles goed uit en daarom heb ik hem in 1x gehaald met maar 25 lessenImage

ja mie
27 oktober 2023

ImageOnze zoon van 17 is in 1 keer geslaagd voor zijn auto rijbewijs hij heeft goede lessen gehad en veel geleerd. BedanktImage

kim stehouwer
8 oktober 2023

ImageMijn ervaring is dat er met zorg en op een vriendelijke manier rijlessen wordt verzorgd. Dus een toprijschool. Is een aanrader.Image

Ron Rebers
14 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Autorijschool J. Van Noort die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Brasem, 2986 HC Ridderkerk, Nederland (3.85 km).
Rijschool Rijbewijs Plan
100% klanten tevreden
Kamerlingh Onnesweg 10c, 2991 XL Barendrecht, Nederland (3.86 km).
Autorijschool Pro
80% klanten tevreden
Abdij 60, 3335 DJ Zwijndrecht, Nederland (7.93 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Autorijschool J. Van Noort. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Autorijschool J. Van Noort. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • Ron Rebers
  Ron Rebers
  Posted 14 december, 2022 at 3:00 pm 0Likes
  Mijn ervaring is dat er met zorg en op een vriendelijke manier rijlessen wordt verzorgd. Dus een toprijschool.
  Is een aanrader.
 • Hoveniersbedrijf Randstad
  Hoveniersbedrijf Randstad
  Posted 29 mei, 2023 at 7:58 am 0Likes
  Top rijschool, ik beveel ze zeker aan!
  Betrouwbaar, goed materieel en een top instructeur!
 • kim stehouwer
  kim stehouwer
  Posted 8 oktober, 2023 at 5:55 pm 0Likes
  Onze zoon van 17 is in 1 keer geslaagd voor zijn auto rijbewijs hij heeft goede lessen gehad en veel geleerd. Bedankt
 • ja mie
  ja mie
  Posted 27 oktober, 2023 at 12:40 pm 0Likes
  Zeker weten hier je lessen volgen ze leggen alles goed uit en daarom heb ik hem in 1x gehaald met maar 25 lessen
 • Dejan
  Dejan
  Posted 16 november, 2023 at 3:52 pm 0Likes
  Absolute toppers! Na slechts 30 lessen ben ik in één keer geslaagd. Zowel binnen als buiten de auto was de sfeer tijdens de rijlessen uiterst aangenaam.

  Ik raad J. Van Noort van harte aan!

 • Kirsten Coenen
  Kirsten Coenen
  Posted 18 november, 2023 at 7:27 pm 0Likes
  Ik beveel autorijschool J. van Noort zeker aan, ik heb mijn rijbewijs BE in èèn keer behaald dankzij Jan.

  Er wordt op een rustige en duidelijke manier lesgegeven.

Leave a comment