Reviews over Aya Personal Training, Watertorenweg, Harderwijk

5/5 - (7 stemmen)

AYA personal training is gevestigd in het mooie Harderwijk, aan de Watertorenweg. Deze locatie is perfect voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde en professionele trainingssessies. Het is een plek waar persoonlijke aandacht, motivatie en resultaatgerichte trainingen centraal staan.

Overzicht van Aya Personal Training

AYA personal training is gevestigd in het mooie Harderwijk, aan de Watertorenweg. Deze locatie is perfect voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde en professionele trainingssessies. Het is een plek waar persoonlijke aandacht, motivatie en resultaatgerichte trainingen centraal staan.

Bij AYA personal training kun je terecht voor persoonlijke trainingen, waarbij je begeleid wordt door ervaren en gecertificeerde trainers. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of specifieke doelen wilt bereiken, de trainers van AYA personal training staan voor je klaar om je te helpen. De locatie is uitgerust met moderne en geavanceerde apparatuur, waardoor je in een comfortabele en professionele omgeving kunt trainen.

Het team van AYA personal training werkt op afspraak, zodat je altijd verzekerd bent van persoonlijke begeleiding en aandacht tijdens je trainingssessies. De trainers staan bekend om hun motivatie, deskundigheid en betrokkenheid, waardoor je het maximale uit je trainingen kunt halen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met sporten, bij AYA personal training ben je aan het juiste adres.

De openingstijden van AYA personal training zijn ruim, waardoor je zelfs na een drukke werkdag nog terecht kunt voor een trainingssessie. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is AYA personal training geopend van 07:00 tot 21:00 uur. Op maandag, zaterdag en zondag is de locatie gesloten.

Wat betreft de faciliteiten is AYA personal training goed uitgerust. De locatie beschikt over een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats en een toilet, zodat iedereen zich welkom en comfortabel voelt tijdens het verblijf.

Kortom, AYA personal training is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke begeleiding, motivatie en professionele trainingen in Harderwijk. Bezoek de website of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken en ontdek zelf wat AYA personal training voor jou kan betekenen op het gebied van fitness en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie over Aya Personal Training

Aya Personal Training Foto’s van Aya Personal Training
Openingstijden
Maandag 22 jul.Gesloten
Dinsdag 23 jul.07:00 tot 21:00
Woensdag 24 jul.07:00 tot 21:00
Donderdag 25 jul.07:00 tot 21:00
Vrijdag 26 jul.07:00 tot 21:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Aya Personal Training
Personal trainer: 5(7 reviews)
 • Watertorenweg, 3847 LA Harderwijk, Nederland
 • http://www.ayapt.nl/
 • +31621104413
 • 3.21 km (Afstand van het stadscentrum van Harderwijk naar Aya Personal Training).

Reviewoverzicht van Aya Personal Training

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Aya Personal Training hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Aya Personal Training en een geschikte keuze maken.

ImageEen tijd geleden ben ik begonnen met trainen bij Merlijn, omdat ik iemand zocht die mij kon begeleiden bij het sterker worden in mijn spieren, maar vooral ook fitter worden en in balans blijven. Door de diversiteit van de trainingen en vooral het geduld en luisterend oor van Merlijn heb ik nu meer zekerheid en stabiliteit in mijn lichaam om zelf het trainen weer op te pakken. Zijn aanpak is heel persoonlijk en heeft mij goed op weg geholpen!Image

J. B.
26 oktober 2020

ImageEen top trainer! Weet het beste uit jezelf te halen. De trainingen zijn heel gevarieerd. Zijn persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.Image

Jacqueline De Leeuw Van Weenen
24 oktober 2018

ImageMerlijn legt uit wat het doel is van een oefening, heeft veel aandacht voor de juiste uitvoering. Positief, opbouwend, geduldig. Buiten, in het bos. Heerlijk begin van de ochtend!Image

Sonja van Katwijk
4 januari 2018

ImageIk heb bij Merlijn kracht en conditie getraind in een kleine groep. Merlijn is niet dwingend maar toch uitdagend in zijn benadering. Dat werkt motiverend zonder dat ik over mijn grenzen ga.Image

Robin van Soolingen
2 januari 2018

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Aya Personal Training die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Gelreweg 33, 3843 AN Harderwijk, Nederland (1.6 km).
Sportcentrum Iedema
100% klanten tevreden
Parkweg 2, 3842 AD Harderwijk, Nederland (2.17 km).
80% klanten tevreden
Parkweg 2, 3842 AD Harderwijk, Nederland (2.18 km).
80% klanten tevreden
Mandenmakerstraat 91, 3841 VD Harderwijk, Nederland (2.53 km).
80% klanten tevreden
Baanweg 28, 3844 KS Harderwijk, Nederland (2.68 km).
100% klanten tevreden
Kolbaanweg 3, 3845 LJ Harderwijk, Nederland (2.83 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Aya Personal Training. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Aya Personal Training. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • Ellis Feenstra
  Ellis Feenstra
  Posted 8 oktober, 2015 at 2:12 pm 0Likes
  Al jaren was ik lid van de sportschool, waar ik af en toe een week of twee heel fanatiek was maar ook heel makkelijk een paar weken niet ging omdat ik geen zin had. Tijdens de cursus “schoonheid in kracht” wist Merlijn mij op de juiste manier te motiveren. Na de les had ik zelfs al zin in de volgende les. Ik merkte dat ik niet zomaar wat deed maar echt serieus aan het sporten was. Dit gaf een heerlijk gevoel! Daarnaast was het ook een stok achter de deur die ik op dat moment nodig had. Zodoende ben ik begonnen bij Aya personal training met het programma Zomerfit. De lessen zijn in groepsverband maar Merlijn heeft je voldoende persoonlijke aandacht en daagt je uit om ervoor te gaan. Geen les is hetzelfde! Merlijn geeft je net dat ene extra duwtje in de rug als je denkt dat je wilt stoppen met een oefening maar indien nodig weet hij je ook optijd af te remmen. Mijn kracht en uithoudingsvermogen zijn hierdoor enorm verbeterd, dat ik dit jaar al 2 keer heb meegelopen met een 5km run! Door de lessen van Merlijn heb ik plezier gekregen in het sporten!
 • Logeren aan de Brink
  Logeren aan de Brink
  Posted 13 december, 2015 at 8:21 pm 0Likes
  Sporten greep mij nooit zo. Teksten als: ‘ik ben verslaafd aan sporten’ of ‘heerlijk, straks sporten’ gingen altijd totaal aan mij voorbij.
  Totdat ik via via bij Merlijn terecht kwam. In het eerste jaar zorgde hij ervoor dat ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker werd. Ik begon het echt leuk te vinden en raakte verslaafd aan zijn bewegingsprogramma. Hij is een rustige en geduldige trainer en geeft je iedere training nieuwe uitdagingen. Merlijn heeft ongemerkt en ongedwongen het beste in mij naar boven gehaald en inmiddels loop ik met gemak 5 km hard.
 • Robin van Soolingen
  Robin van Soolingen
  Posted 2 januari, 2018 at 10:31 am 0Likes
  Ik heb bij Merlijn kracht en conditie getraind in een kleine groep. Merlijn is niet dwingend maar toch uitdagend in zijn benadering. Dat werkt motiverend zonder dat ik over mijn grenzen ga.
 • Sonja van Katwijk
  Sonja van Katwijk
  Posted 4 januari, 2018 at 8:57 pm 0Likes
  Merlijn legt uit wat het doel is van een oefening, heeft veel aandacht voor de juiste uitvoering. Positief, opbouwend, geduldig. Buiten, in het bos. Heerlijk begin van de ochtend!
 • Jacqueline De Leeuw Van Weenen
  Jacqueline De Leeuw Van Weenen
  Posted 24 oktober, 2018 at 2:13 pm 0Likes
  Een top trainer! Weet het beste uit jezelf te halen. De trainingen zijn heel gevarieerd. Zijn persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.
 • J. B.
  J. B.
  Posted 26 oktober, 2020 at 11:43 am 0Likes
  Een tijd geleden ben ik begonnen met trainen bij Merlijn, omdat ik iemand zocht die mij kon begeleiden bij het sterker worden in mijn spieren, maar vooral ook fitter worden en in balans blijven. Door de diversiteit van de trainingen en vooral het geduld en luisterend oor van Merlijn heb ik nu meer zekerheid en stabiliteit in mijn lichaam om zelf het trainen weer op te pakken. Zijn aanpak is heel persoonlijk en heeft mij goed op weg geholpen!

Leave a comment