Reviews over Baby Charm, Burgemeester Schalijlaan 84, Capelle aan den IJssel

4/5 - (41 stemmen)

Baby Charm is een charmante babywinkel gelegen aan de Burgemeester Schalijlaan 84 in Capelle aan den IJssel. Met een breed scala aan producten en accessoires voor baby’s, is deze winkel de perfecte plek voor ouders, grootouders en verzorgers om te winkelen voor hun kleintjes.

Overzicht van Baby Charm

Baby Charm is een charmante babywinkel gelegen aan de Burgemeester Schalijlaan 84 in Capelle aan den IJssel. Met een breed scala aan producten en accessoires voor baby's, is deze winkel de perfecte plek voor ouders, grootouders en verzorgers om te winkelen voor hun kleintjes.

Baby Charm biedt alles wat je nodig hebt voor je baby, van kleding en speelgoed tot kinderwagens en accessoires. De winkel is trots op het aanbieden van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken, zodat klanten altijd kunnen vertrouwen op de kwaliteit van hun aankopen.

Met een vriendelijk en deskundig team dat altijd klaar staat om te helpen, zorgt Baby Charm voor een aangename winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar producten voor baby's. Of je nu advies nodig hebt over welke kinderwagen het meest geschikt is voor jouw behoeften of welke kleding het meest comfortabel is voor je kleintje, het personeel van Baby Charm staat voor je klaar om te helpen.

Baby Charm is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur, zodat klanten voldoende tijd hebben om op hun gemak te komen winkelen. Op zondag is de winkel gesloten. Voor het plannen van een bezoek of voor eventuele vragen, is het mogelijk om contact op te nemen met de winkel via telefoonnummer 0637336775.

Met de serviceoptie van winkelbezoek is het heel gemakkelijk voor klanten om de winkel te bezoeken en persoonlijk de producten te bekijken voordat ze een aankoop doen. Baby Charm verwelkomt iedereen in de winkel en staat klaar om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor hun baby's.

Dus, of je nu op zoek bent naar schattige babykleding, praktische accessoires of speelgoed om de ontwikkeling van je kleintje te stimuleren, Baby Charm heeft het allemaal. Kom langs en ontdek zelf de charme van deze geweldige babywinkel in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Baby Charm

Baby Charm Foto’s van Baby Charm
Openingstijden
Maandag 8 jul.10:00 tot 17:00
Dinsdag 9 jul.10:00 tot 17:00
Woensdag 10 jul.10:00 tot 17:00
Donderdag 11 jul.10:00 tot 17:00
Vrijdag 12 jul.10:00 tot 17:00
Zaterdag 13 jul.10:00 tot 17:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Baby Charm
  • Burgemeester Schalijlaan 84, 2908 LS Capelle aan den IJssel, Nederland
  • +31637336775
  • 2.93 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Baby Charm).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Baby Charm die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Baby Charm. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Baby Charm. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment