Reviews over Basisschool Vincent Van Gogh, Donderbergweg 43, Roermond

4/5 - (5 stemmen)

Basisschool Vincent Van Gogh is een welbekende basisschool gelegen aan de Donderbergweg 43 in Roermond. De school staat bekend om zijn toegankelijkheid, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Overzicht van Basisschool Vincent Van Gogh

Basisschool Vincent Van Gogh is een welbekende basisschool gelegen aan de Donderbergweg 43 in Roermond. De school staat bekend om zijn toegankelijkheid, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. De school is trots op het feit dat zij een inclusieve omgeving bieden waar alle kinderen welkom zijn, ongeacht hun achtergrond of eventuele beperkingen.

De visie van Basisschool Vincent Van Gogh is gericht op het bieden van een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen. Het pedagogisch klimaat wordt gekenmerkt door respect, vertrouwen en betrokkenheid. De school hecht veel waarde aan ouderbetrokkenheid en streeft ernaar om samen te werken met ouders en verzorgers om het beste onderwijs en de beste ondersteuning voor de kinderen te bieden.

 Foto’s van Basisschool Vincent Van Gogh

Foto’s van Basisschool Vincent Van Gogh

De school heeft een team van ervaren en professionele leerkrachten die zich inzetten voor het bieden van kwaliteitsonderwijs. Het curriculum is gericht op het ontwikkelen van de intellectuele, sociale, emotionele en fysieke vaardigheden van de leerlingen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan kunst, cultuur, sport en maatschappelijke betrokkenheid.

Basisschool Vincent Van Gogh beschikt over moderne faciliteiten en leermiddelen die bijdragen aan een rijke leeromgeving. De school heeft een overzichtelijke website waar ouders en verzorgers terecht kunnen voor meer informatie over het onderwijsprogramma, de schoolkalender en de activiteiten die worden georganiseerd.

 Foto’s van Basisschool Vincent Van Gogh

Foto’s van Basisschool Vincent Van Gogh

De school heeft ook aandacht voor een gezonde levensstijl en biedt gezonde maaltijden en sport- en beweegactiviteiten aan. Door middel van een breed scala aan buitenschoolse activiteiten stimuleert de school de ontwikkeling van de leerlingen op verschillende gebieden.

Basisschool Vincent Van Gogh is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een school die kwaliteitsonderwijs biedt in een veilige en inclusieve omgeving. De school nodigt geïnteresseerden van harte uit voor een rondleiding en kennismaking met het team. Neem gerust telefonisch contact op of bezoek de website voor meer informatie.

Meer informatie over Basisschool Vincent Van Gogh

Locatie en contact van Basisschool Vincent Van Gogh
Basisschool: 4(5 reviews)
 • Donderbergweg 43, 6044 SX Roermond, Nederland
 • https://www.vvgoghschool.nl/
 • +31475322232
 • 2.58 km (Afstand van het stadscentrum van Roermond naar Basisschool Vincent Van Gogh).

Reviewoverzicht van Basisschool Vincent Van Gogh

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Basisschool Vincent Van Gogh hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Basisschool Vincent Van Gogh en een geschikte keuze maken.

ImageMijn oude school, 7 jaar geleden, was een hele leuke school (mijn naam is Tino, voor het geval er hier leraren zijn)Image

Tino Mortelmans
11 september 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Basisschool Vincent Van Gogh die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Donderbergweg 43, 6044 SX Roermond, Nederland (0.38 km).
80% klanten tevreden
Surinamestraat 2, 6045 VA Roermond, Nederland (0.75 km).
80% klanten tevreden
Kasteel Hillenraedtstraat 36A, 6043 HK Roermond, Nederland (0.76 km).
80% klanten tevreden
Hendriklaan 86, 6043 BT Roermond, Nederland (0.77 km).
80% klanten tevreden
Kerkeveldlaan 1, 6042 JW Roermond, Nederland (1.06 km).
100% klanten tevreden
Bredeweg 235, 6042 GE Roermond, Nederland (1.27 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Basisschool Vincent Van Gogh. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Basisschool Vincent Van Gogh. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Tino Mortelmans
  Tino Mortelmans
  Posted 11 september, 2023 at 1:20 pm 0Likes
  Mijn oude school, 7 jaar geleden, was een hele leuke school (mijn naam is Tino, voor het geval er hier leraren zijn)

Leave a comment