Reviews over Bastion Zuid-West Vijfwal, 3991 VX Houten, Houten

5/5 - (4 stemmen)

Bastion Zuid-West Vijfwal is een prachtig park gelegen in Houten, met een adres op 3991 VX. Het park is elke dag van de week, 24 uur per dag geopend. Dit betekent dat bezoekers op elk moment van de dag kunnen genieten van de rust en schoonheid van deze bijzondere plek.

Overzicht van Bastion Zuid-West Vijfwal

Bastion Zuid-West Vijfwal is een prachtig park gelegen in Houten, met een adres op 3991 VX. Het park is elke dag van de week, 24 uur per dag geopend. Dit betekent dat bezoekers op elk moment van de dag kunnen genieten van de rust en schoonheid van deze bijzondere plek.

Een van de beste kenmerken van Bastion Zuid-West Vijfwal is de toegankelijkheid. Het park heeft een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om van de prachtige omgeving te genieten. Dit maakt het park ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, die zich vrij kunnen bewegen en de natuurlijke omgeving kunnen verkennen.

 Foto’s van Bastion Zuid-West Vijfwal

Foto’s van Bastion Zuid-West Vijfwal

Het park biedt een oase van rust en groen midden in de drukte van de stad. Bezoekers kunnen genieten van de diverse flora en fauna die het park te bieden heeft, en kunnen ontspannen in de schaduw van de bomen of op het goed onderhouden grasveld. Daarnaast zijn er ook verschillende bankjes en zitplaatsen waar bezoekers kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Bastion Zuid-West Vijfwal is ook een geweldige plek voor liefhebbers van buitensporten en activiteiten. Het park is ruim genoeg voor het beoefenen van verschillende sporten, zoals joggen, yoga, frisbee en picknicken. Ook zijn er diverse paden die zich lenen voor een ontspannen wandeling of fietstocht.

 Foto’s van Bastion Zuid-West Vijfwal

Foto’s van Bastion Zuid-West Vijfwal

De prachtige omgeving van Bastion Zuid-West Vijfwal maakt het ook een populaire locatie voor het houden van evenementen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een familiepicknick, een verjaardagsfeest of een bruiloft, het park biedt een idyllische setting voor elke feestelijke gelegenheid.

Kortom, Bastion Zuid-West Vijfwal is een must-visit locatie voor iedereen die op zoek is naar een vredige en ontspannen omgeving midden in de natuur. Met zijn toegankelijkheid, kindvriendelijkheid en diverse mogelijkheden voor recreatie, is dit park de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Meer informatie over Bastion Zuid-West Vijfwal

Bastion Zuid-West Vijfwal Foto’s van Bastion Zuid-West Vijfwal
Openingstijden
Maandag 8 jul.24 uur geopend
Dinsdag 9 jul.24 uur geopend
Woensdag 10 jul.24 uur geopend
Donderdag 11 jul.24 uur geopend
Vrijdag 12 jul.24 uur geopend
Zaterdag 13 jul.24 uur geopend
Zondag 14 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Bastion Zuid-West Vijfwal
Park: 5(4 reviews)
 • 3991 VX Houten, Nederland
 • http://www.tlulandschapsarchitecten.nl/portfolio/vijfwal-houten
 • 2.73 km (Afstand van het stadscentrum van Houten naar Bastion Zuid-West Vijfwal).

Foto’s van Bastion Zuid-West Vijfwal

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Bastion Zuid-West Vijfwal die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Dampolder, 3991 EN Houten, Nederland (0.73 km).
80% klanten tevreden
Porta Tegula 4, 3994 AZ Houten, Nederland (0.93 km).
80% klanten tevreden
Rondweg, 3994 HP Houten, Nederland (2.2 km).
80% klanten tevreden
De Passage 1, 3991 DZ Houten, Nederland (2.24 km).
100% klanten tevreden
De Poort 77, 3991 DX Houten, Nederland (2.43 km).
Parkeergarage Kruitmolen
80% klanten tevreden
De Molen 100, 3995 AX Houten, Nederland (2.72 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Bastion Zuid-West Vijfwal. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Bastion Zuid-West Vijfwal. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • Johan Hoekstra
  Johan Hoekstra
  Posted 27 december, 2019 at 6:46 pm 0Likes
  Het Bastion aan de zuidwestpunt van de Vijfwal kijkt uit over het Amsterdam-Rijnkanaal en het Eiland van Schalkwijk. De Vijfwal is een vijfhoekige structuur die heel Houten-Zuid met elkaar verbindt. De wal bestaat uit brede, met bomen beplante dijken, ongeveer 1,50 meter hoog en gemiddeld 35 meter breed. Op de hoeken bevinden zich karakteristieke verhogingen in de vorm van zogenaamde bastions: in het zuidwesten ligt deze tussen de wijken de Stenen en De Muren. De totale lengte van de Vijfwal is ongeveer 5 kilometer, te vergelijken met de stadswallen rond oude binnensteden. De Vijfwal is een oriëntatiepunt in de bebouwing, heeft een fitnessparcours, en je kunt er prima wandelen of de hond uitlaten.
 • Mark Hijmans
  Mark Hijmans
  Posted 23 oktober, 2020 at 9:17 pm 0Likes
  Mooie uitzicht … Mooi Houten
 • Mehdi Kofeiti
  Mehdi Kofeiti
  Posted 15 januari, 2022 at 3:33 pm 0Likes
  Lekker zicht op landschap buiten Houten

Leave a comment