Reviews over Bennie’s Vishandel, Winkelcentrum Galecop 7-13, Nieuwegein

4/5 - (7 stemmen)

Bennie’s Vishandel is een viswinkel gelegen in Winkelcentrum Galecop in Nieuwegein. Hoewel de openingstijden beperkt zijn, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze winkel. Bennie’s Vishandel is gespecialiseerd in het aanbieden van verse vis van hoogwaardige kwaliteit.

Overzicht van Bennie's Vishandel

Bennie's Vishandel is een viswinkel gelegen in Winkelcentrum Galecop in Nieuwegein. Hoewel de openingstijden beperkt zijn, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze winkel. Bennie's Vishandel is gespecialiseerd in het aanbieden van verse vis van hoogwaardige kwaliteit. De vis wordt dagelijks vers geleverd en het deskundige personeel staat klaar om klanten te helpen bij het maken van de beste keuze.

De viswinkel is gemakkelijk bereikbaar en heeft een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor het toegankelijk is voor mensen met een beperking. Het is een uitstekende plek voor liefhebbers van vis die op zoek zijn naar de beste en meest verse producten. Hoewel de openingstijden beperkt zijn, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze winkel. Bennie's Vishandel is gespecialiseerd in het aanbieden van verse vis van hoogwaardige kwaliteit. De vis wordt dagelijks vers geleverd en het deskundige personeel staat klaar om klanten te helpen bij het maken van de beste keuze.

Naast het aanbieden van verse vis, biedt Bennie's Vishandel ook een uitstekende klantenservice. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en deskundig, en staat altijd klaar om klanten te adviseren over de verschillende soorten vis en de bereiding ervan. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en kunnen erop vertrouwen dat ze met de beste kwaliteit vis naar huis zullen gaan.

De locatie van de viswinkel in Winkelcentrum Galecop maakt het ook een handige plek om inkopen te doen. Klanten kunnen een bezoek aan Bennie's Vishandel combineren met andere boodschappen in het winkelcentrum, waardoor het een populaire bestemming wordt voor visliefhebbers in de omgeving.

Al met al is Bennie's Vishandel de ideale plek voor liefhebbers van verse vis van hoge kwaliteit. Met een breed scala aan visproducten en uitstekende service, is deze viswinkel zeker een bezoek waard. Of het nu gaat om het kopen van verse vis voor een speciale gelegenheid of het uitproberen van een nieuw recept, Bennie's Vishandel is de beste plek om aan de wensen van visliefhebbers te voldoen.

Meer informatie over Bennie's Vishandel

Bennie's Vishandel Foto’s van Bennie's Vishandel
Openingstijden
Maandag 22 jul.Gesloten
Dinsdag 23 jul.Gesloten
Woensdag 24 jul.Gesloten
Donderdag 25 jul.11:00 tot 17:00
Vrijdag 26 jul.Gesloten
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Bennie's Vishandel
Viswinkel: 4(7 reviews)
 • Winkelcentrum Galecop 7-13, 3437 JV Nieuwegein, Nederland
 • https:
 • +31653939971
 • 2.21 km (Afstand van het stadscentrum van Nieuwegein naar Bennie's Vishandel).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Bennie's Vishandel die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Kerkveld 65, 3431 EC Nieuwegein, Nederland (1.72 km).
80% klanten tevreden
Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein, Nederland (2.14 km).
80% klanten tevreden
Makadocenter 11-12, 3431 AV Nieuwegein, Nederland (2.23 km).
80% klanten tevreden
Plein 11, 3431 LW Nieuwegein, Nederland (2.68 km).
100% klanten tevreden
Weverstedehof 9A, 3431 HR Nieuwegein, Nederland (2.84 km).
Vermaat Antonius Nieuwegein
80% klanten tevreden
Koekoekslaan 1, 3435 CM Nieuwegein, Nederland (3.14 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Bennie's Vishandel. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Bennie's Vishandel. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

5 Comments

 • Elena S.
  Elena S.
  Posted 26 november, 2018 at 12:17 pm 0Likes
  De beste viswinkel!
 • Ralph Camu
  Ralph Camu
  Posted 21 december, 2021 at 5:22 pm 0Likes
  Altijd goeie vis.
 • Wilco Schreuder
  Wilco Schreuder
  Posted 11 maart, 2023 at 8:03 pm 0Likes
  Lekkere kibbeling en vriendelijke bediening!
 • Astrid Boucher
  Astrid Boucher
  Posted 15 mei, 2023 at 12:39 pm 0Likes
  Top visboer.
 • Henk Jansen
  Henk Jansen
  Posted 16 november, 2023 at 10:23 pm 0Likes
  Uitstekende kibbeling en broodjes haring.

Leave a comment