Reviews over Bertdekat, Kievitmeen 39, Harderwijk

4/5 - (25 stemmen)

BertDeKat is een unieke boekwinkel gelegen aan de Kievitmeen 39 in Harderwijk. Met een 24-uurs openingstijden, biedt deze boekwinkel het ultieme gemak voor alle boekenliefhebbers die op elk moment van de dag willen genieten van het verkennen van nieuwe boeken.

Overzicht van Bertdekat

BertDeKat is een unieke boekwinkel gelegen aan de Kievitmeen 39 in Harderwijk. Met een 24-uurs openingstijden, biedt deze boekwinkel het ultieme gemak voor alle boekenliefhebbers die op elk moment van de dag willen genieten van het verkennen van nieuwe boeken. De boekwinkel heeft een uitgebreide collectie boeken van verschillende genres, variërend van fictie en non-fictie tot kinderboeken en nog veel meer.

BertDeKat heeft de visie om een plek te creëren waar mensen van alle leeftijden kunnen genieten van de wonderen van literatuur en verhalen. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw boek om te lezen in het weekend, of om een speciaal cadeau te zoeken voor een geliefde, deze boekwinkel heeft voor ieder wat wils.

Wat BertDeKat onderscheidt van andere boekwinkels, is de ongeëvenaarde gastvrijheid en klantenservice. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte boek. Daarnaast biedt de boekwinkel ook de mogelijkheid voor winkelbezoeken, zodat klanten de boeken kunnen bekijken en de sfeer van de winkel kunnen ervaren voordat ze een aankoop doen.

De boekwinkel is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid in de buurt, waardoor het voor klanten handig is om een bezoek te brengen. Bovendien is BertDeKat gevestigd in een levendige omgeving met verschillende eetgelegenheden en andere winkels, waardoor het perfect is voor een dagje uit.

Met een passie voor literatuur en een toewijding om klanten de best mogelijke ervaring te bieden, is BertDeKat een boekwinkel die zeker een bezoek waard is. Of je nu een fervent lezer bent of gewoon op zoek bent naar een inspirerende omgeving om nieuwe boeken te ontdekken, deze boekwinkel heeft alles wat je nodig hebt en meer. Met een uitnodigende sfeer en een schat aan boeken om te verkennen, zul je gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven bij BertDeKat.

Meer informatie over Bertdekat

Bertdekat Foto’s van Bertdekat
Openingstijden
Maandag 15 jul.24 uur geopend
Dinsdag 16 jul.24 uur geopend
Woensdag 17 jul.24 uur geopend
Donderdag 18 jul.24 uur geopend
Vrijdag 19 jul.24 uur geopend
Zaterdag 20 jul.24 uur geopend
Zondag 21 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Bertdekat
  • Kievitmeen 39, 3844 XA Harderwijk, Nederland
  • +31623951344
  • 2.06 km (Afstand van het stadscentrum van Harderwijk naar Bertdekat).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Bertdekat die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Donkerstraat 43, 3841 CB Harderwijk, Nederland (2.04 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Bertdekat. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Bertdekat. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment