Reviews over Bestelking.nl, Albert Einsteinweg 10A, Roermond

4/5 - (3 stemmen)

Bestelking.nl is een Oosterse winkel gelegen aan de Albert Einsteinweg 10A, 6045 GX Roermond. Deze unieke winkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, wat het een zeer handige en toegankelijke locatie maakt voor iedereen die op zoek is naar Oosterse producten.

Overzicht van Bestelking.nl

Bestelking.nl is een Oosterse winkel gelegen aan de Albert Einsteinweg 10A, 6045 GX Roermond. Deze unieke winkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, wat het een zeer handige en toegankelijke locatie maakt voor iedereen die op zoek is naar Oosterse producten. Of het nu gaat om Aziatische kruiden, specerijen, sauzen, rijst, noedels, snacks of dranken, Bestelking.nl heeft het allemaal in huis.

De website van Bestelking.nl, http://www.bestelking.nl/, dient als een virtuele etalage waar klanten het uitgebreide assortiment van de winkel kunnen bekijken en direct online bestellingen kunnen plaatsen. Dit maakt het winkelen bij Bestelking.nl nog gemakkelijker en handiger.

Een ander groot voordeel van Bestelking.nl is de mogelijkheid om de winkel te bezoeken. Klanten zijn van harte welkom om persoonlijk langs te komen en een bezoek te brengen aan de winkel. Dit biedt de mogelijkheid om de producten van dichtbij te bekijken, eventueel advies te vragen aan het vriendelijke personeel en direct aankopen te doen.

Daarnaast staat de klantenservice van Bestelking.nl hoog in het vaandel. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en klanten te helpen bij het vinden van de gewenste producten. Met een ruime keuze aan Oosterse producten, is er voor ieder wat wils bij Bestelking.nl.

Of je nu een liefhebber bent van de Aziatische keuken, op zoek bent naar authentieke ingrediënten voor een specifiek recept, of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele smaken en producten die de Aziatische keuken te bieden heeft, bij Bestelking.nl ben je aan het juiste adres.

Voor een unieke en uitgebreide selectie van Oosterse producten, een 24-uurs openingstijd en een uitstekende klantenservice, nodigt Bestelking.nl iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan hun fantastische winkel in Roermond. Met gemakkelijke toegang, zowel in de fysieke winkel als online, is Bestelking.nl de beste bestemming voor al je Oosterse boodschappen.

Meer informatie over Bestelking.nl

Bestelking.nl Foto’s van Bestelking.nl
Openingstijden
Maandag 15 jul.24 uur geopend
Dinsdag 16 jul.24 uur geopend
Woensdag 17 jul.24 uur geopend
Donderdag 18 jul.24 uur geopend
Vrijdag 19 jul.24 uur geopend
Zaterdag 20 jul.24 uur geopend
Zondag 21 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Bestelking.nl
Oosterse winkel: 4(3 reviews)
 • Albert Einsteinweg 10A, 6045 GX Roermond, Nederland
 • http://www.bestelking.nl/
 • +31858772631
 • 5.09 km (Afstand van het stadscentrum van Roermond naar Bestelking.nl).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Bestelking.nl die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Westhoven 16, 6042 NV Roermond, Nederland (2.96 km).
Tjeu Linssen | Mode In Wonen En Slapen
100% klanten tevreden
Schuitenberg 14-20, 6041 JJ Roermond, Nederland (4.13 km).
80% klanten tevreden
Sint Wirosingel 182, 6042 KZ Roermond, Nederland (4.15 km).
Lamers Beheer B.v.
100% klanten tevreden
Godsweerdersingel 75, 6041 GK Roermond, Nederland (4.19 km).
80% klanten tevreden
Sint Wirosingel 184, 6042 KZ Roermond, Nederland (4.21 km).
80% klanten tevreden
Maasnielderweg 33, 6042 CX Roermond, Nederland (4.27 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Bestelking.nl. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Bestelking.nl. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Wendy Stein
  Wendy Stein
  Posted 17 november, 2016 at 12:54 am 0Likes
  Prima webshop!!!
 • c. MB
  c. MB
  Posted 21 december, 2017 at 12:04 am 0Likes
  Webwinkel met prachtige oosterse lampen en woonaccesoires. Goede service en betaalbaar.

Leave a comment