Reviews over Bourgondisch Op Zuid, Zuiderhout 12, Oosterhout

5/5 - (10 stemmen)

Bourgondisch Op Zuid, gevestigd aan Zuiderhout 12 in Oosterhout, is een delicatessewinkel die bekend staat om zijn uitstekende service en uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden zodat klanten op hun gemak boodschappen kunnen doen.

Overzicht van Bourgondisch Op Zuid

Bourgondisch Op Zuid, gevestigd aan Zuiderhout 12 in Oosterhout, is een delicatessewinkel die bekend staat om zijn uitstekende service en uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden zodat klanten op hun gemak boodschappen kunnen doen. Op zaterdag is de winkel ook geopend, zij het met aangepaste openingstijden, en op zondag is de winkel gesloten.

Bourgondisch Op Zuid biedt verschillende serviceopties aan zijn klanten, waaronder de mogelijkheid van winkelbezoek en afhalen van bestellingen. Daarnaast is de winkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Klanten kunnen gemakkelijk betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Deze veelzijdige betaalmogelijkheden zorgen ervoor dat klanten op een veilige en handige manier hun inkopen kunnen doen.

 Foto’s van Bourgondisch Op Zuid

Foto’s van Bourgondisch Op Zuid

Wat betreft het assortiment, Bourgondisch Op Zuid biedt een uitgebreide selectie van fijne vleeswaren, kazen, olijven, noten en andere heerlijke producten. De winkel staat bekend om zijn deskundige en vriendelijke medewerkers, die altijd klaar staan om advies te geven en te helpen bij het kiezen van de beste producten. Of het nu gaat om het samenstellen van een kaasplankje, het kiezen van de perfecte fles wijn als cadeau, of het vinden van de ideale ingrediënten voor een gezellige avond thuis, Bourgondisch Op Zuid heeft voor ieder wat wils.

Door de combinatie van hoogwaardige producten, uitstekende service en toegankelijkheid voor iedereen is Bourgondisch Op Zuid een must-visit voor liefhebbers van lekker eten en drinken. Of je nu op zoek bent naar iets speciaals voor een feestje, een cadeau voor een fijnproever, of gewoon voor een verwenmoment voor jezelf, deze delicatessenwinkel heeft alles in huis om aan al je culinaire behoeften te voldoen. Bezoek Bourgondisch Op Zuid en ontdek de smaakvolle wereld van heerlijke lekkernijen.

 Foto’s van Bourgondisch Op Zuid

Foto’s van Bourgondisch Op Zuid

Meer informatie over Bourgondisch Op Zuid

Bourgondisch Op Zuid Foto’s van Bourgondisch Op Zuid
Openingstijden
Maandag 8 jul.09:00 tot 17:30
Dinsdag 9 jul.08:30 tot 17:30
Woensdag 10 jul.08:30 tot 17:30
Donderdag 11 jul.08:30 tot 17:30
Vrijdag 12 jul.08:30 tot 18:00
Zaterdag 13 jul.08:00 tot 17:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Bourgondisch Op Zuid
Delicatessenwinkel: 5(10 reviews)
 • Zuiderhout 12, 4904 AS Oosterhout, Nederland
 • +31162696038
 • 1.76 km (Afstand van het stadscentrum van Oosterhout naar Bourgondisch Op Zuid).

Foto’s van Bourgondisch Op Zuid

Reviewoverzicht van Bourgondisch Op Zuid

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Bourgondisch Op Zuid hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Bourgondisch Op Zuid en een geschikte keuze maken.

ImageHeel veel lekkers: kazen en delicatessen. Een topper bij de borrel; de peper crackers en kaasdip. Na een half uur is bij ieder gezelschap het bakje leeg, zo lekker is het. Dit geldt ook voor al het andere lekkers natuurlijk. Zeker de moeite waard dus.Image

Kim S.
21 december 2022

ImageNa verhuizing op zoek naar goede kaas cq notenwinkel. Hier ga ik vaak terug komen. Wat een vriendelijke man en fantastische producten.Image

Ellen Lenssen
28 november 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Bourgondisch Op Zuid die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Bourgondisch Op Zuid. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Bourgondisch Op Zuid. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

10 Comments

 • Bernard Sips
  Bernard Sips
  Posted 30 december, 2019 at 10:14 pm 0Likes
  Weinig ervaring mee
 • Martine van Wermeskerken
  Martine van Wermeskerken
  Posted 20 januari, 2020 at 4:01 pm 0Likes
  Ruime keuze uit kaas, vleeswaren en noten. Verder hebben ze een groot assortiment delicatessen.
 • Loes Verdijk
  Loes Verdijk
  Posted 20 januari, 2020 at 6:09 pm 0Likes
  Mooie winkel en vriendelijk, vlot en kundig geholpen.
 • Stijn Faase
  Stijn Faase
  Posted 15 september, 2020 at 1:51 pm 0Likes
  Hier word je super goed geholpen en echte lekker kaas die ze daar hebben.
 • Constantin Marcu
  Constantin Marcu
  Posted 23 november, 2020 at 8:26 am 0Likes
  Zoiets mag je niet vergeten, het is de moeite waard om te zien.
 • Janina Mencnarowski
  Janina Mencnarowski
  Posted 23 november, 2020 at 5:23 pm 0Likes
  Deze jonge ondernemers hebben een prachtige winkel met héél véél lekkers. … …
 • Ellen Lenssen
  Ellen Lenssen
  Posted 28 november, 2020 at 12:25 pm 0Likes
  Na verhuizing op zoek naar goede kaas cq notenwinkel. Hier ga ik vaak terug komen. Wat een vriendelijke man en fantastische producten.
 • Laura
  Laura
  Posted 11 december, 2022 at 4:27 pm 0Likes
  Vakmanschap!
 • Yo Ti
  Yo Ti
  Posted 16 december, 2022 at 9:40 am 0Likes
  Top zaak !
 • Kim S.
  Kim S.
  Posted 21 december, 2022 at 1:25 pm 0Likes
  Heel veel lekkers: kazen en delicatessen. Een topper bij de borrel; de peper crackers en kaasdip. Na een half uur is bij ieder gezelschap het bakje leeg, zo lekker is het. Dit geldt ook voor al het andere lekkers natuurlijk.
  Zeker de moeite waard dus.

Leave a comment