Reviews over Café Allee – Huur Jouw Eigen Café!, Spijkenisse

5/5 - (33 stemmen)

Café Allee is een unieke evenementenlocatie gelegen aan de Lisstraat 82 in Spijkenisse. Met een 24-uurs openingstijd, biedt deze locatie de perfecte ruimte voor allerlei soorten evenementen, feesten en bijeenkomsten.

Overzicht van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!

Café Allee is een unieke evenementenlocatie gelegen aan de Lisstraat 82 in Spijkenisse. Met een 24-uurs openingstijd, biedt deze locatie de perfecte ruimte voor allerlei soorten evenementen, feesten en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileumviering, een bedrijfsfeest of zelfs een bruiloft, Café Allee kan worden gehuurd om de ideale setting te creëren.

Wat Café Allee onderscheidt van andere evenementenlocaties is dat je hier de mogelijkheid hebt om jouw eigen café te huren. Dit betekent dat je de volledige controle hebt over de avond, van de muziek die wordt gedraaid tot de decoraties die worden gebruikt. Het is alsof je je eigen privécafé hebt voor de avond, wat zorgt voor een intieme en persoonlijke sfeer voor jouw gasten.

 Foto’s van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!

Foto’s van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!

Een ander groot pluspunt van Café Allee is de toegankelijkheid. De locatie beschikt over een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen mogelijk is om van de faciliteiten te genieten.

Op de website van Café Allee (http://www.huureencafe.nl/) is alle benodigde informatie te vinden om deze unieke evenementenlocatie te boeken. Dit omvat de beschikbare data, tarieven en eventuele extra's die bij de huur kunnen worden toegevoegd, zoals cateringopties en entertainment.

 Foto’s van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!

Foto’s van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!

De eigenaar van Café Allee is toegewijd om ervoor te zorgen dat elk evenement dat hier wordt gehouden, onvergetelijk is. Het team staat klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van het evenement, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en volgens de wensen van de klant.

Dus, of je nu een verjaardagsfeest plant, een bedrijfsevenement organiseert of een speciale gelegenheid wilt vieren, overweeg dan zeker Café Allee als jouw locatie. Met de mogelijkheid om jouw eigen café te huren en de gemakkelijke toegankelijkheid, belooft Café Allee een geweldige optie te zijn voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke evenementenlocatie.

Meer informatie over Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!

Café Allee - Huur Jouw Eigen Café! Foto’s van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!
Openingstijden
Maandag 8 jul.24 uur geopend
Dinsdag 9 jul.24 uur geopend
Woensdag 10 jul.24 uur geopend
Donderdag 11 jul.24 uur geopend
Vrijdag 12 jul.24 uur geopend
Zaterdag 13 jul.24 uur geopend
Zondag 14 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!
Evenementenlocatie: 5(32 reviews)
 • Lisstraat 82, 3202 JL Spijkenisse, Nederland
 • http://www.huureencafe.nl/
 • +31627146579
 • 1.01 km (Afstand van het stadscentrum van Spijkenisse naar Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!).

Reviewoverzicht van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café! hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café! en een geschikte keuze maken.

ImageKan nog niet(zo)veel zeggen! Moet allemaal even laten zinken,en zal een andere keer terugkomen. With all do respect!Image

Franklin Flijders
26 augustus 2023

ImageWij hebben gisteren ons 25 jarig huwlijk hier gevierd Wat een topzaak is dit echt een aanrader voor iedereen die een feest wil geven. Vooraf is alles bespreekbaar en de communicatie verloopt vlot soepel en helder. Op de avond zelf wordt alles tot in de puntjes verzorgd door een gezellig team. Wij hebben een superfeest gehad.Image

Hans Kokx
8 juli 2023

ImageSuper leuk en gezellig cafe om een feest te geven. Fijne sfeer! Alles super geregeld en er wordt met je meegedacht. Aanrader!!! Wij hebben het heel leuk gehadImage

Belinda L.
20 maart 2023

ImagePaar weken geleden een feestje gehad. Leuke locatie, ziet er top uit. Goede bediening die je voorzien van hapjes en drankjes (wat je zelf afspreekt qua budget). Voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Aanrader om een leuk feestje te geven!Image

Erik Langbroek
18 maart 2023

ImageWij hebben hier de 2e verjaardag van onze dochter gevierd. Vanaf het begin fijn contact gehad met Lars. Hij reageert snel op alle vragen en denkt met je mee om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. De dag zelf was fantastisch. Ik heb mij nergens zorgen over hoeven maken en alles verliep soepel. Inmiddels mijn 40e verjaardag op de planning, want kan geen betere locatie bedenken.Image

Fabienne Dallau
23 februari 2023

ImageHele leuke feest locatie. Vriendelijk personeel en alles goed verzorgt. We hebben hier een onvergetelijk feestje gehad. Echt een aanrader!Image

Björn Torres
20 februari 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Café Allee - Huur Jouw Eigen Café! die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
't Plateau 2, 3202 GM Spijkenisse, Nederland (0.52 km).
80% klanten tevreden
Havenplein 7, 3201 BK Spijkenisse, Nederland (0.67 km).
100% klanten tevreden
Noordpassage 55, 3201 DE Spijkenisse, Nederland (0.73 km).
100% klanten tevreden
Spuistraat 2, 3201 AR Spijkenisse, Nederland (0.79 km).
80% klanten tevreden
Voorstraat 56, 3201 BB Spijkenisse, Nederland (0.81 km).
100% klanten tevreden
Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse, Nederland (1.3 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Café Allee - Huur Jouw Eigen Café!. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

26 Comments

 • Martin
  Martin
  Posted 4 februari, 2020 at 10:34 am 0Likes
  Geweldige avond gehad, alles wordt goed verzorgd en hele vriendelijke bediening. Zeker een aanrader !
 • Jebby Schreurs
  Jebby Schreurs
  Posted 9 september, 2020 at 3:29 pm 0Likes
  Fijne locatie. Leuk en zeer vriendelijk personeel. Niets was teveel om even te helpen. We komen zeker terug.
 • Michael van den Brink
  Michael van den Brink
  Posted 23 oktober, 2020 at 3:31 pm 0Likes
  Mooie moderne horecagelegenheid, schone toiletten en vriendelijk personeel. Duidelijke prijzen en afspraken.
  Een aanrader als je een leuk feest wilt geven zonder zorgen.
 • Patricia K
  Patricia K
  Posted 24 oktober, 2020 at 9:20 pm 0Likes
  Voor een onbezorgde avond zit je hier op de juiste plek! Voorkeur wensen zijn bespreekbaar en het personeel doet ontzettend hun best om iedereen een fijne avond te bezorgen!
  Communicatie verliep zeer soepel, duidelijk en netjes! Kortom voor herhaling vatbaar!
  Top concept!
 • Wendy Van Den Brink
  Wendy Van Den Brink
  Posted 21 november, 2020 at 1:31 pm 0Likes
  Mooie schone locatie, makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Veel parkeerplaats.
  De eigenaar overlegde alles met ons, kosten zijn duidelijk inzichtelijk en geen gedoe achteraf! Al met al ..een geweldige avond gehad, echt een aanrader.
 • Jelle van den Toren
  Jelle van den Toren
  Posted 11 december, 2020 at 9:54 pm 0Likes
  Het was een geweldige avond, voorkeur en wensen waren bespreekbaar en het personeel heeft ontzettend goed hun best gedaan om er een goede avond van te maken. Ze zijn erg behulpzaam, duidelijk en netjes.

  Het is een top concept en voor herhaling vatbaar!

 • Cootje vdV
  Cootje vdV
  Posted 12 december, 2022 at 1:14 pm 0Likes
  Aanrader!
  Gisteren hebben wij zorgeloos onze verjaardagen gevierd. Mooie nette gezellige ruimte.
  Door de ervaring van Lars kan hij je goede tips geven, hij staat ook open voor eigen ideeën. De gasten waren ook allemaal enthousiast over de ruimte en de avond.
 • Sabrina dS
  Sabrina dS
  Posted 13 december, 2022 at 8:34 pm 0Likes
  Feestje gevierd omdat we 25 jaar samen waren. De locatie is echt top. Je kan van alles met de eigenaar overleggen. Super fijn contact via de app en de mail. Je mag je eigen koude hapjes / chips en nootjes meenemen. Je kan ook bittergarnituur via hun bestellen. Je kan je eigen muziek laten afspelen, maar dat kan ook via hun. Echt een aanrader en als ik weer eens een feestje zou geven zou ik het zeker daar doen.
 • Rasja Broere
  Rasja Broere
  Posted 14 december, 2022 at 7:04 pm 0Likes
  Fijn kontakt via mail.
  Mooie, schone Locatie.
  Sfeervolle ruimte.
  Goede gastheren.
  Deze Locatie is zeker aan te raden.
 • Ashley Van Der Ham
  Ashley Van Der Ham
  Posted 14 december, 2022 at 10:05 pm 0Likes
  Wat hebben wij een geslaagd feest gehad. Goede communicatie vooraf. Leuk personeel en een fijne nette locatie met genoeg parkeergelegenheid. Ons volgende feestje vieren wij zeker bij café Allee!!!
 • debbie van buuren
  debbie van buuren
  Posted 15 december, 2022 at 9:58 pm 0Likes
  Mooie en schone locatie met leuke gasten achter de bar tijdens de avond. Ik heb een leuke suprise pary gehad met genoeg drankjes en snacks. Ook fijn dat de beveiliger buiten aanwezig kon zijn. Al met al een leuk cafe, met leuke aankleding en sfeer!
 • Sandra Streijl
  Sandra Streijl
  Posted 16 december, 2022 at 6:36 pm 0Likes
  Wij hebben hier onze dochter haar sweet 16 gevierd. Alles was top geregeld en wij hebben een onvergetelijke avond gehad met familie en vrienden. Wat een super concept. Bedankt Lars en Luna voor deze mooie herinnering en de geweldige avond.
 • Jolanda Boer
  Jolanda Boer
  Posted 17 december, 2022 at 9:43 am 0Likes
  echt een enorme aanrader ! 1 groot feest, mede door de medewerkers. super locatie en super verzorgd.
 • Valentino Wessels
  Valentino Wessels
  Posted 20 december, 2022 at 2:19 pm 0Likes
  Gister daar een feest gehad en het was geweldig! Personeel vriendenlijk en een goeie beveiliging bij de deur! Zeker voor herhaling vatbaar!
 • Michael van Olffen
  Michael van Olffen
  Posted 28 januari, 2023 at 2:50 pm 0Likes
  Prima feestje gegeven op deze locatie. Goede sfeer, vriendelijk personeel en alles goed geregeld!
 • Shelley Klevering
  Shelley Klevering
  Posted 14 februari, 2023 at 5:32 pm 0Likes
  Het is een hele leuke avond geweest. Van te voren is alles netjes en duidelijk geregeld en hele vriendelijke mensen.
 • Björn Torres
  Björn Torres
  Posted 20 februari, 2023 at 5:16 pm 0Likes
  Hele leuke feest locatie. Vriendelijk personeel en alles goed verzorgt. We hebben hier een onvergetelijk feestje gehad.
  Echt een aanrader!
 • Neal van der Stigchel
  Neal van der Stigchel
  Posted 21 februari, 2023 at 7:59 pm 0Likes
  Perfecte locatie, modern en genoeg ruimte. Voor herhaling vatbaar.
 • Fabienne Dallau
  Fabienne Dallau
  Posted 23 februari, 2023 at 4:01 pm 0Likes
  Wij hebben hier de 2e verjaardag van onze dochter gevierd. Vanaf het begin fijn contact gehad met Lars. Hij reageert snel op alle vragen en denkt met je mee om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. De dag zelf was fantastisch. Ik heb mij nergens zorgen over hoeven maken en alles verliep soepel. Inmiddels mijn 40e verjaardag op de planning, want kan geen betere locatie bedenken.
 • Gerard Vander Steen
  Gerard Vander Steen
  Posted 16 maart, 2023 at 9:43 pm 0Likes
  Na een top feestavond schrijf ik een review voor een ieder die er over nadenkt een feest te gaan vieren op een hele leuke, unieke, originele en bijzondere manier.

  Bij Cafe’ Allee hebben wij een feest gevierd voor onze dochter die 18 jaar geworden is. We hebben voor een arrangement gekozen dat bij ons past voor 5 uur. Dit is aangevuld met eigen hapjes en dat is een prima basis voor een geslaagde avond.
  Daarnaast hebben we een artiest Mr. Saxo-B uitgenodigd om onze avond een extra glans te geven. Daar krijg je bij Cafe’ Allee alle ruimte voor.

  Al met al voor ons was dit een echte TOP AVOND zoals wij dit met onze vrienden en familie graag lekker uitbundig vieren.
  Cafe’ Allee geeft veel ruimte om je eigen vorm te geven aan de avond, uiteraard met respect voor wat je huurt.

  Op onze avond waren er twee man achter de bar die de Peroni-tap rijkelijk hebben bediend en ook de wijn en andere dranken kwamen vlot over de toonbank. Goed gedaan.

  Er waren tussen de 55 en 60 gasten en daarmee is er ruimte voor een dansvloer. Daar is ruimschoots gebruik van gemaakt lekker veel mensen op de dansvloer.
  Onze mening is niet het enige wat ik zal delen, ook de mening van onze gasten telt. Dit klinkt zo:

  was echt een gezellig feestje!
  super leuk gedaan haha !
  Topper man …
  Wat een top feest hebben jullie neergezet man. We vonden het super!
  Hoe kom je op die locatie, was echt origineel!

  Daar sluiten wij ons absoluut bij aan, wij denken dat dit concept goed werkt voor heel veel feesten.
  Wij kijken terug op een absoluut geslaagde avond en raden een ieder die dit leest aan om een kijkje te nemen op locatie.
  Ooh ja, niet te vergeten. Parkeren is geen enkel probleem. Kost niets en plek genoeg.
  Indien je het overweegt om hier een feestje te gaan geven, ga ff kijken en ik weet zeker dat je hier blij van wordt.

  Lien en Gerard

 • Erik Langbroek
  Erik Langbroek
  Posted 18 maart, 2023 at 12:34 am 0Likes
  Paar weken geleden een feestje gehad. Leuke locatie, ziet er top uit. Goede bediening die je voorzien van hapjes en drankjes (wat je zelf afspreekt qua budget). Voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Aanrader om een leuk feestje te geven!
 • Belinda L.
  Belinda L.
  Posted 20 maart, 2023 at 3:53 pm 0Likes
  Super leuk en gezellig cafe om een feest te geven. Fijne sfeer!
  Alles super geregeld en er wordt met je meegedacht. Aanrader!!! Wij hebben het heel leuk gehad
 • Steef 504
  Steef 504
  Posted 22 april, 2023 at 8:17 am 0Likes
  Hele leuke zaal, leuk interieur. Gezellig personeel. Wij hebben een hele leuke dag gehad!
 • Hans Kokx
  Hans Kokx
  Posted 8 juli, 2023 at 7:07 pm 0Likes
  Wij hebben gisteren ons 25 jarig huwlijk hier gevierd

  Wat een topzaak is dit echt een aanrader voor iedereen die een feest wil geven.
  Vooraf is alles bespreekbaar en de communicatie verloopt vlot soepel en helder.
  Op de avond zelf wordt alles tot in de puntjes verzorgd door een gezellig team.
  Wij hebben een superfeest gehad.

 • Rene Bernouw
  Rene Bernouw
  Posted 18 augustus, 2023 at 8:39 am 0Likes
  Geweldig 25 jarig huwelijksfeest gehad geweldige service voor herhaling vatbaar
 • Franklin Flijders
  Franklin Flijders
  Posted 26 augustus, 2023 at 7:59 pm 0Likes
  Kan nog niet(zo)veel zeggen! Moet allemaal even laten zinken,en zal een andere keer terugkomen. With all do respect!

Leave a comment