Reviews over Cafe Het Kroegje, Rohofstraat 20, Almelo

5/5 - (1 stemmen)

Cafe Het Kroegje is een gezellig café gelegen aan de Rohofstraat 20 in Almelo. Het café is de perfecte plek voor een informele avond uit met vrienden of familie. Met een ruime keuze aan alcoholische dranken, bier, koffie, sterke drank en wijn, is er voor ieder wat wils.

Overzicht van Cafe Het Kroegje

Cafe Het Kroegje is een gezellig café gelegen aan de Rohofstraat 20 in Almelo. Het café is de perfecte plek voor een informele avond uit met vrienden of familie. Met een ruime keuze aan alcoholische dranken, bier, koffie, sterke drank en wijn, is er voor ieder wat wils. Het café heeft een sfeervolle bar waar gasten kunnen genieten van hun favoriete drankje en biedt ook de mogelijkheid om ter plekke te eten.

De vriendelijke sfeer en de informele setting maken Cafe Het Kroegje een ideale plek voor groepen om samen te komen. Het café beschikt over een toilet en biedt alle voorzieningen die nodig zijn om een ontspannen avond door te brengen.

Het café is geopend voor bezoekers die willen genieten van een uitgebreide selectie van alcoholische dranken, of het nu gaat om een verfrissend biertje, een aromatische koffie of een goed glas wijn.

Niet alleen biedt Cafe Het Kroegje een uitgebreide selectie van dranken, ook de locatie zelf is een toevoeging aan de ambiance. De inrichting van het café zorgt voor een gezellige en informele sfeer, waardoor gasten zich direct op hun gemak voelen.

Cafe Het Kroegje is een populaire plek voor zowel lokale bewoners als toeristen, dankzij de gezellige sfeer en vriendelijke service. Het café is geschikt voor gezelschappen en is de ideale plek om een ontspannen avond door te brengen.

Kortom, Cafe Het Kroegje is een gezellig café in Almelo, waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan alcoholische dranken in een informele en vriendelijke omgeving. Met de mogelijkheid om ter plekke te eten, is dit de perfecte plek voor een avondje uit met vrienden of familie.

Meer informatie over Cafe Het Kroegje

Locatie en contact van Cafe Het Kroegje
Café: 5(1 reviews)
  • Rohofstraat 20, 7605 AV Almelo, Nederland
  • 0.87 km (Afstand van het stadscentrum van Almelo naar Cafe Het Kroegje).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Cafe Het Kroegje die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Grotestraat 189, 7607 CL Almelo, Nederland (0.78 km).
100% klanten tevreden
Grotestraat 135, 7607 CH Almelo, Nederland (0.92 km).
Eten & Drinken Bij Natuurhus Almelo
100% klanten tevreden
Hagenborgh 4, 7607 JT Almelo, Nederland (1.13 km).
100% klanten tevreden
Boddenstraat 58, 7607 BN Almelo, Nederland (1.18 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Cafe Het Kroegje. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Cafe Het Kroegje. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment