Reviews over Car & Boat Detailing Wb V.o.f., Fazantstraat 5, Oosterhout

5/5 - (6 stemmen)

Car & Boat Detailing WB V.O.F. is een toonaangevende autowasstraat gevestigd aan de Fazantstraat 5 in Oosterhout. Met een uitgebreid assortiment aan autowas- en bootdetailingdiensten, is deze locatie de perfecte plek om uw voertuig een verfrissende opknapbeurt te geven.

Overzicht van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Car & Boat Detailing WB V.O.F. is een toonaangevende autowasstraat gevestigd aan de Fazantstraat 5 in Oosterhout. Met een uitgebreid assortiment aan autowas- en bootdetailingdiensten, is deze locatie de perfecte plek om uw voertuig een verfrissende opknapbeurt te geven. De autowasstraat is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 17:30, en op zaterdag van 12:00 tot 16:00, wat betekent dat u de hele week door terecht kunt voor een professionele en hoogwaardige service. Bovendien heeft Car & Boat Detailing WB V.O.F. een genderneutraal toilet, wat de locatie toegankelijk en inclusief maakt voor alle bezoekers.

Met een bezoek aan de website van Car & Boat Detailing WB V.O.F. op http://www.carboat.nl/ kunt u zich vooraf informeren over de verschillende diensten die worden aangeboden, evenals de tarieven en speciale aanbiedingen. Of u nu op zoek bent naar een simpele wasbeurt voor uw auto of een grondige detailing voor uw boot, de hooggekwalificeerde medewerkers van deze autowasstraat staan klaar om aan al uw autoreinigingsbehoeften te voldoen.

 Foto’s van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Foto’s van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Het telefoonnummer van Car & Boat Detailing WB V.O.F. is 0686154052; als u vragen heeft over een specifieke service of als u een afspraak wilt maken, staan de medewerkers tot uw beschikking om u te helpen. Of u nu een drukke levensstijl heeft en wat tijd wilt besparen door uw voertuig professioneel te laten reinigen, of als u gewoon wilt genieten van een schone en glanzende auto of boot, Car & Boat Detailing WB V.O.F. biedt de ideale oplossing in Oosterhout.

Of u nu een regelmatige klant bent van autowasstraten, of als u voor het eerst overweegt om uw voertuig te laten reinigen, Car & Boat Detailing WB V.O.F. is de perfecte plek om uw auto of boot een opfrisbeurt te geven. Met een focus op kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid, kunt u er zeker van zijn dat u bij Car & Boat Detailing WB V.O.F. een eersteklas service zult ontvangen. Maak vandaag nog een afspraak of breng een bezoek aan deze toplocatie en laat uw voertuig stralen als nooit tevoren!

 Foto’s van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Foto’s van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Meer informatie over Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Car & Boat Detailing Wb V.o.f. Foto’s van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.
Openingstijden
Maandag 15 jul.10:00 tot 17:30
Dinsdag 16 jul.10:00 tot 17:30
Woensdag 17 jul.10:00 tot 17:30
Donderdag 18 jul.10:00 tot 17:30
Vrijdag 19 jul.10:00 tot 17:30
Zaterdag 20 jul.12:00 tot 16:00
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.
Autowasstraat: 5(6 reviews)
 • Fazantstraat 5, 4901 AZ Oosterhout, Nederland
 • http://www.carboat.nl/
 • +31686154052
 • 1.06 km (Afstand van het stadscentrum van Oosterhout naar Car & Boat Detailing Wb V.o.f.).

Foto’s van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Reviewoverzicht van Car & Boat Detailing Wb V.o.f.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Car & Boat Detailing Wb V.o.f. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Car & Boat Detailing Wb V.o.f. en een geschikte keuze maken.

ImageNa zoeken en goed gesprek met behandelaar. Porsche achtergelaten km 85000 .en als nieuw opgehaald lijkt of hij zo uit fabriek kwam. Het is een echte aanrader om hier je auto achter te laten . Als een spiegel .Image

Hans Vermoolen
17 december 2022

ImageCristian heeft me uitstekend geholpen en goed werk geleverd met het poetsen, Erg behulpzaam en blij met het resultaat van de behandeling. Bedankt voor je diensten Cristian ......... …Image

H Sluyters
15 december 2022

ImageVan de week bij krystian met de auto langs geweest. Op korte termijn heeft hij mijn auto weer helemaal als nieuw gekregen ben er nu ontzettend blij mee. alles zoals afgesproken geen poespas ontzettend goed bedrijf!Image

Guus Bedeaux
11 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Car & Boat Detailing Wb V.o.f. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Statendam Zuid, Kanaalstraat 24, 4905 BJ Oosterhout, Nederland (0.45 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Car & Boat Detailing Wb V.o.f.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Car & Boat Detailing Wb V.o.f.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • arnold sterenborg
  arnold sterenborg
  Posted 11 december, 2022 at 10:33 am 0Likes
  Beste Arnold,
  Hartelijk dank voor je waardering!!!
  Mvg Car & Boat Detailing WB V.O.F.
 • Guus Bedeaux
  Guus Bedeaux
  Posted 11 december, 2022 at 12:24 pm 0Likes
  Van de week bij krystian met de auto langs geweest. Op korte termijn heeft hij mijn auto weer helemaal als nieuw gekregen ben er nu ontzettend blij mee. alles zoals afgesproken geen poespas ontzettend goed bedrijf!
 • Fatih aydemir
  Fatih aydemir
  Posted 12 december, 2022 at 5:24 pm 0Likes
  Audi liefhebber weer blij kristian dankjewel voor het advies en werk
 • H Sluyters
  H Sluyters
  Posted 15 december, 2022 at 12:16 am 0Likes
  Cristian heeft me uitstekend geholpen en goed werk geleverd met het poetsen, Erg behulpzaam en blij met het resultaat van de behandeling.
  Bedankt voor je diensten Cristian ……… …
 • Oliver Ezsias
  Oliver Ezsias
  Posted 15 december, 2022 at 11:17 pm 0Likes
  Beste Oliver,
  Hartelijk dank voor je waardering!!!
  Mvg Car & Boat Detailing WB V.O.F.
 • Hans Vermoolen
  Hans Vermoolen
  Posted 17 december, 2022 at 5:40 pm 0Likes
  Na zoeken en goed gesprek met behandelaar.
  Porsche achtergelaten km 85000 .en als nieuw opgehaald lijkt of hij zo uit fabriek kwam.
  Het is een echte aanrader om hier je auto achter te laten .
  Als een spiegel .

Leave a comment