Reviews over Carcenter Veldhoven, Kruisstraat 59

4/5 - (32 stemmen)

Carcenter Veldhoven is een bekend autobedrijf en garage in Veldhoven, gelegen aan de Kruisstraat 59. Met een uitgebreide en diverse voorraad van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, biedt Carcenter Veldhoven een breed scala aan diensten aan zijn klanten.

Overzicht van Carcenter Veldhoven

Carcenter Veldhoven is een bekend autobedrijf en garage in Veldhoven, gelegen aan de Kruisstraat 59. Met een uitgebreide en diverse voorraad van zowel nieuwe als gebruikte auto's, biedt Carcenter Veldhoven een breed scala aan diensten aan zijn klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een betrouwbare occasion, of deskundig advies over onderhoud en reparaties, je bent bij Carcenter Veldhoven aan het juiste adres.

Het autobedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Op zondag is Carcenter Veldhoven gesloten, maar op alle andere dagen kun je terecht voor alle autogerelateerde zaken. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via het telefoonnummer 0653115419.

 Foto’s van Carcenter Veldhoven

Foto’s van Carcenter Veldhoven

Carcenter Veldhoven hecht waarde aan toegankelijkheid en heeft dan ook rolstoeltoegankelijke ingangen en parkings. Daarnaast beschikt het bedrijf over een toilet voor de bezoekers. Dit maakt het autobedrijf toegankelijk voor iedereen, ongeacht eventuele mobiliteitsbeperkingen.

Op de website van Carcenter Veldhoven, https://www.ccveldhoven.nl/, kun je alle beschikbare auto's bekijken, informatie vinden over het onderhoud van je auto en contact opnemen voor vragen of het maken van een afspraak. Het ervaren en vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe auto of het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan je huidige voertuig.

 Foto’s van Carcenter Veldhoven

Foto’s van Carcenter Veldhoven

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto of betrouwbare occasion, of graag het onderhoud van je huidige auto wilt uitbesteden, Carcenter Veldhoven biedt een uitgebreid assortiment en professionele dienstverlening. Bezoek de showroom of neem contact op voor meer informatie en ervaar zelf de uitstekende service van Carcenter Veldhoven.

Meer informatie over Carcenter Veldhoven

Carcenter Veldhoven Foto’s van Carcenter Veldhoven
Openingstijden
Maandag 15 jul.09:00 tot 18:00
Dinsdag 16 jul.09:00 tot 18:00
Woensdag 17 jul.09:00 tot 18:00
Donderdag 18 jul.09:00 tot 18:00
Vrijdag 19 jul.09:00 tot 18:00
Zaterdag 20 jul.10:00 tot 13:00
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Carcenter Veldhoven
Autobedrijf/Garage: 4(32 reviews)
 • Kruisstraat 59, 5502 JB Veldhoven, Nederland
 • https://www.ccveldhoven.nl/
 • +31653115419
 • 1.36 km (Afstand van het stadscentrum van Veldhoven naar Carcenter Veldhoven).

Foto’s van Carcenter Veldhoven

Reviewoverzicht van Carcenter Veldhoven

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Carcenter Veldhoven hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Carcenter Veldhoven en een geschikte keuze maken.

ImageWe hebben een maand geleden een vw tiguan r-line gekocht. De auto is in super nette staat en technisch 100%. Wij zijn super tevreden over dit bedrijf en hoe Jeroen ons heeft behandeld. Echt een aanrader!!Image

Jo Mary
26 september 2023

ImageOnze auto had flinke schade na een botsing. Ondanks dat we een binnenvaller waren werd er meteen tijd voor ons gemaakt. We zijn super geholpen, alles werd duidelijk gecommuniceerd ivm kosten en reparatie delen. Toen we de auto terug kregen reed hij weer als nieuw! Geweldige service en zeker een aanrader!Image

Mattijs Bosch
31 augustus 2023

ImageIk hoorde van een vriend dat hij 200 EUR voor de APK had betaald en dat er geen service was uitgevoerd. Enkel voor APK certificaat 200 EUR. Het is 2023, inflatie en alles behalve 200 EUR? Echt ?Image

Chris Jordan
23 juli 2023

ImageIk heb er een auto gekocht uit 2010 Audi a4 ik moet zeer eerlijk zeggen een van de beste auto’s die ik heb gekocht . En ik heb er een hoop gehad ! rijd super ... echt als een nieuwe top !!! Zeker aan te raden. …Image

Rafal Waszkowiak
19 februari 2023

ImageLaat in de avond een WhatsApp bericht over een occasion gestuurd. Vrijwel direct een reactie ontvangen. Amper twee dagen later de auto bezichtigd en aangeschaft. Jeroen is correct en handelt de zaken netjes af. Écht een aanrader!Image

Raymond Jurg
14 januari 2022

ImageHele aardige man ik ben hier een mazda gaan kopen en hij heeft de auto schoon gemaakt en meteen een apk check gedaan heel fijn!Image

Handsome J
12 januari 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Carcenter Veldhoven die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Kruisstraat 124A, 5502 JJ Veldhoven, Nederland (0.33 km).
80% klanten tevreden
Frederik Hendrikstraat 31, 5502 TE Veldhoven, Nederland (0.73 km).
80% klanten tevreden
Kapelstraat-Zuid 28b, 5503 CX Veldhoven, Nederland (1.39 km).
80% klanten tevreden
De Run 5108, 5503 LV Veldhoven, Nederland (1.77 km).
80% klanten tevreden
De Run 4318, 5503 LN Veldhoven, Nederland (2.52 km).
100% klanten tevreden
De Run 5614, 5504 DJ Veldhoven, Nederland (2.69 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Carcenter Veldhoven. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Carcenter Veldhoven. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

21 Comments

 • Femke Bazelmans
  Femke Bazelmans
  Posted 21 september, 2020 at 7:01 am 0Likes
  Ik werd vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht zodat ik niet direct teveel kosten hoefde te maken. Fijn bedrijf!
 • Rick van Bree
  Rick van Bree
  Posted 17 november, 2020 at 3:27 pm 0Likes
  Afgelopen week mijn auto van 20+ jaar oud naar de garage gebracht voor APK keuring. Tot mijn verbazing werd ik opgebeld en kreeg een offerte van 1500 euro..
  Onder andere de stuurbekrachtiging was kapot en het airbag lampje brandde, een gedeelte van de uitlaat moest vervangen worden. Als dat geregeld was kon de auto goedgekeurd worden.
  Als de stuurbekrachtiging kapot is zou ik de auto niet meer kunnen besturen, maar ik market er niks van en kon zonder problemen naar de garage rijden. Een airbag lanpje wat brand is blijkbaar geen reden om de auto af te keuren. Natuurlijk was de monteur hier wel van op de hoogte. Door die offerte mijn auto opgehaald en naar een ander erkend auto bedrijf gebracht. Hem dit verhaal verteld te hebben, heeft hij een gedeelte van de uitlaat vervangen, een drupje olie bij de stuurbekrachtiging gedaan. En was mijn auto voor 200 euro goedgekeurd. Dit is een verschil van 1300 euro… ik voelde me een beetje opgelicht.
 • Paul van de Ven
  Paul van de Ven
  Posted 20 november, 2020 at 5:26 pm 0Likes
  Super geholpen bij CarCenter Veldhoven! Auto rijdt weer als een zonnetje…
 • Roel M
  Roel M
  Posted 28 november, 2020 at 12:36 am 0Likes
  Een betrouwbare garage met erg goede service! Heel goed geholpen met de aankoop van mijn auto. Betrouwbaar en goed advies! Ik kan Carcenter Veldhoven ten zeerste aanraden!
 • Zerxz
  Zerxz
  Posted 3 december, 2020 at 8:39 am 0Likes
  Afgelopen vrijdag mijn nieuw toffe Toyota Yaris T-Sport opgehaald bij CarCenter Veldhoven.
  Zeer te vrede met de aankoop.
  Ben zeer te spreken over de vriendelijkheid en service van Jeroen!
  Niks is te veel gevraagd. Top!
 • sander van gemert
  sander van gemert
  Posted 11 december, 2020 at 8:12 pm 0Likes
  Top service! Auto gekocht waarbij het slot niet werkte. Werd meteen voor de verkoop al gemeld. Na akkoord, is het gemaakt en de auto top afgeleverd. Echt een aanrader.
 • Ron Sleddens
  Ron Sleddens
  Posted 29 december, 2020 at 12:09 pm 0Likes
  Betrouwbaar adres, netjes en volgens afspraak geholpen!… …
 • Tom en Bernardette Van Gemert
  Tom en Bernardette Van Gemert
  Posted 1 januari, 2021 at 8:20 pm 0Likes
  Goed autobedrijf
  Zeer goede service….net zoals vroeger
  Komt afspraak altijd na
  Kwaliteit staat voorop en denkt met je mee
  Auto’s staan zeer scherp geprijsd
 • Ivo Drost
  Ivo Drost
  Posted 1 januari, 2021 at 11:25 pm 0Likes
  Carcenter Veldhoven is een fijn en betrouwbaar autobedrijf.
  Eigenaar Jeroen denkt goed mee aan eventuele oplossingen.
  We komen er al geruime tijd met grote tevredenheid.
 • Mirjam Marseille
  Mirjam Marseille
  Posted 19 december, 2021 at 7:49 pm 0Likes
  Helaas heeft de cruisecontrol het begeven van mijn auto. Eerst heeft Jeroen mijn auto uitgelezen, maar helaas gaf de auto geen foutmeldingen. Jeroen verwachte dat het dan aan de schakelaar zou liggen en heeft deze besteld. Helaas werd de schakelaar door een fout van volkswagen in Limburg geleverd. Jeroen is zo vriendelijk geweest om de schakelaar daar zelf op te halen en alsnog te zorgen dat mijn auto op tijd met werkende cruise control klaar stond. Hij heeft de auto zelfs nog gewassen ook. Bedankt voor de goede service Jeroen!
 • Rob Brands
  Rob Brands
  Posted 20 december, 2021 at 10:47 am 0Likes
  Echt een TOP bedrijf. Mooie Fiat 500 gekocht, netjes voorzien van grote beurt, garantie en tip top afgeleverd!!! Jeroen is een man van zijn woord en trots op zijn bedrijf. Zeker geen spijt van tot dusver en zeer tevreden.
 • Maxine
  Maxine
  Posted 4 januari, 2022 at 6:57 pm 0Likes
  Mijn eerste auto bij CarCenter Veldhoven gekocht. Bij het testrondje bleek nog iets mis met het knipperlicht, dat is meteen goed opgelost en ik kon de auto al gauw (met nieuwe APK) ophalen!
 • Handsome J
  Handsome J
  Posted 12 januari, 2022 at 6:52 pm 0Likes
  Hele aardige man ik ben hier een mazda gaan kopen en hij heeft de auto schoon gemaakt en meteen een apk check gedaan heel fijn!
 • Raymond Jurg
  Raymond Jurg
  Posted 14 januari, 2022 at 6:05 pm 0Likes
  Laat in de avond een WhatsApp bericht over een occasion gestuurd. Vrijwel direct een reactie ontvangen. Amper twee dagen later de auto bezichtigd en aangeschaft. Jeroen is correct en handelt de zaken netjes af. Écht een aanrader!
 • Lei Liang
  Lei Liang
  Posted 18 februari, 2023 at 4:14 pm 0Likes
  Goede service. Eerlijke prijzen. Vriendelijke monteur. Auto is terug als nieuw! Bravo!
 • Rafal Waszkowiak
  Rafal Waszkowiak
  Posted 19 februari, 2023 at 5:59 pm 0Likes
  Ik heb er een auto gekocht uit 2010 Audi a4 ik moet zeer eerlijk zeggen een van de beste auto’s die ik heb gekocht . En ik heb er een hoop gehad ! rijd super … echt als een nieuwe top !!! Zeker aan te raden. …
 • Martin Jogger
  Martin Jogger
  Posted 16 mei, 2023 at 11:29 am 0Likes
  Afzetprijzen. Veel succes als je hier zelf was.
 • Chris Jordan
  Chris Jordan
  Posted 23 juli, 2023 at 6:17 pm 0Likes
  Ik hoorde van een vriend dat hij 200 EUR voor de APK had betaald en dat er geen service was uitgevoerd. Enkel voor APK certificaat 200 EUR. Het is 2023, inflatie en alles behalve 200 EUR? Echt ?
 • Mattijs Bosch
  Mattijs Bosch
  Posted 31 augustus, 2023 at 10:58 pm 0Likes
  Onze auto had flinke schade na een botsing. Ondanks dat we een binnenvaller waren werd er meteen tijd voor ons gemaakt. We zijn super geholpen, alles werd duidelijk gecommuniceerd ivm kosten en reparatie delen. Toen we de auto terug kregen reed hij weer als nieuw! Geweldige service en zeker een aanrader!
 • Jo Mary
  Jo Mary
  Posted 26 september, 2023 at 7:25 am 0Likes
  We hebben een maand geleden een vw tiguan r-line gekocht. De auto is in super nette staat en technisch 100%. Wij zijn super tevreden over dit bedrijf en hoe Jeroen ons heeft behandeld. Echt een aanrader!!
 • Toon Sandkuijl
  Toon Sandkuijl
  Posted 21 oktober, 2023 at 2:47 pm 0Likes
  Gemoedelijke mensen met goede vakkennis. Kortom,.. vertrouwd adres.

Leave a comment