Reviews over Community Gym, Hoofdweg 10g, Capelle aan den IJssel

4/5 - (12 stemmen)

Community Gym is een bruisende sportschool gelegen aan de Hoofdweg 10g in Capelle aan den IJssel. Met een focus op het opbouwen van een sterke en gezonde community, biedt Community Gym een uitgebreid scala aan fitness- en sportfaciliteiten voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Overzicht van Community Gym

Community Gym is een bruisende sportschool gelegen aan de Hoofdweg 10g in Capelle aan den IJssel. Met een focus op het opbouwen van een sterke en gezonde community, biedt Community Gym een uitgebreid scala aan fitness- en sportfaciliteiten voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. De sportschool is gemakkelijk bereikbaar met rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan de activiteiten.

De sportschool is uitgerust met moderne fitnessapparatuur, waaronder cardio-machines, krachttrainingstoestellen en vrije gewichten, waardoor leden de mogelijkheid hebben om hun fitnessdoelen te bereiken in een comfortabele en stimulerende omgeving. Daarnaast biedt Community Gym een scala aan groepslessen, waaronder yoga, spinning, Zumba en boksen, die allemaal worden geleid door ervaren instructeurs die de leden aanmoedigen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wat Community Gym onderscheidt van andere sportscholen, is de sterke nadruk op gemeenschap en verbondenheid. De sportschool organiseert regelmatig sociale evenementen, workshops en bootcamps, waardoor leden de kans krijgen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en elkaar te inspireren. Bovendien biedt Community Gym een inclusieve en gastvrije omgeving, waar iedereen zich welkom en ondersteund voelt, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau.

Naast de fitnessfaciliteiten en groepslessen, biedt Community Gym ook persoonlijke trainingssessies aan, waarbij ervaren trainers individuele programma's op maat maken voor leden die op zoek zijn naar gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Deze benadering stelt leden in staat om effectief en efficiënt te trainen, terwijl ze de nodige motivatie en begeleiding krijgen om succesvol te zijn.

Voor degenen die op zoek zijn naar een sportschool die meer biedt dan alleen fitnessfaciliteiten, is Community Gym de perfecte keuze. Met een sterke focus op gemeenschap, inclusiviteit en het motiveren van haar leden, biedt de sportschool een unieke en stimulerende omgeving waar mensen kunnen werken aan hun gezondheid en welzijn, terwijl ze deel uitmaken van een hechte gemeenschap. Bezoek de website of neem telefonisch contact op voor meer informatie over lidmaatschappen en tarieven.

Meer informatie over Community Gym

Locatie en contact van Community Gym
Sportschool: 4(12 reviews)
 • Hoofdweg 10g, 2908 LC Capelle aan den IJssel, Nederland
 • http://www.communitythegym.nl/
 • +31687062109
 • 2.4 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Community Gym).

Reviewoverzicht van Community Gym

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Community Gym hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Community Gym en een geschikte keuze maken.

ImagePrachtige gym, met een eigenaar die passie heeft voor zijn vak! Hij begeleidt jong en oud, prof en amateur en laat ieder zijn doel behalen!Image

Nicky Robbertsen
21 juni 2023

ImageDe gym voelt vertrouwd en veilig. Louis zorgt ervoor dat er pittige lessen worden gegeven maar wel met de focus op de uitvoering van de oefeningen. Het zijn kleine groepjes waarin je traint en daardoor leer je iedereen snel kennen. Dit maakt het trainen ook nog eens leuk en gezellig.Image

Nina Duinkerke
18 juni 2023

ImageTrain nu al bijna meer dan 3 jaar bij Louis, meestal bij een ander gym of in de zomer buiten. Maar sinds een jaar heeft hij nu zijn eigen gym Ben zelf kok, en Louis helpt mij uitstekend om mijn lichaam in conditie te houden door boksen en kracht training Ik zou iedereen aanbevelen om met zo gepassioneerd en bekwaam trainer te trainen Investeer in je lichaam! Deze sportschool is echt uitstekendImage

Karim Aggoun
21 mei 2023

ImageIk heb een tijdje terug bij Louis getraind. Wat een begeleiding! Ik leerde een hoop qua sporten, oefeningen, vorm, waarom je welke oefening het best kan gebruiken. Hij is niet alleen een trainer die je vertelt wat je moet doen, maar ook de achterliggende gedachten. Ik doe zijn "warm-up routine" nog elke keer voordat ik ga sporten. Door de afstand even gestopt maar van de zomer zeker weer oppakken bij de Community Gym!Image

Jeroen S.
11 mei 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Community Gym die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Schinkelse Baan 1, 2908 LE Capelle aan den IJssel, Nederland (0.5 km).
Yourprogram
80% klanten tevreden
Cornusbaan 37, 2908 KB Capelle aan den IJssel, Nederland (1.16 km).
80% klanten tevreden
Capelseweg 39, 2907 XA Capelle aan den IJssel, Nederland (1.44 km).
Yoga Geeft Energie
100% klanten tevreden
De Linie 5, 2905 AX Capelle aan den IJssel, Nederland (2.75 km).
80% klanten tevreden
Springersdiep 5A, 2904 ET Capelle aan den IJssel, Nederland (2.9 km).
80% klanten tevreden
Reigerlaan 207, 209, 2903 LH Capelle aan den IJssel, Nederland (3.01 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Community Gym. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Community Gym. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

10 Comments

 • Deniz imamoglu
  Deniz imamoglu
  Posted 9 mei, 2023 at 8:14 pm 0Likes
  Alleen echte werkers hier!
 • Jeroen S.
  Jeroen S.
  Posted 11 mei, 2023 at 9:41 pm 0Likes
  Ik heb een tijdje terug bij Louis getraind. Wat een begeleiding!
  Ik leerde een hoop qua sporten, oefeningen, vorm, waarom je welke oefening het best kan gebruiken.

  Hij is niet alleen een trainer die je vertelt wat je moet doen, maar ook de achterliggende gedachten.

  Ik doe zijn “warm-up routine” nog elke keer voordat ik ga sporten.

  Door de afstand even gestopt maar van de zomer zeker weer oppakken bij de Community Gym!

 • Renate van der Lee
  Renate van der Lee
  Posted 12 mei, 2023 at 1:26 pm 0Likes
  Geweldige Gym. Wanneer je een van de trainingen bij Community volgt, merk je al gauw waar de naam vandaan komt. Iedereen is vriendelijk, behulpzaam en motiverend. Ik voelde mij hier gelijk thuis en ik kijk elke keer weer uit naar de volgende training.

  De trainingen zelf zijn heel fijn. Er heerst veel kennis in deze gym en dat vertaalt zich in de trainingen. Ik ben zelf al ervaren wat betreft fitness, maar ik merk zoveel vooruitgang sinds ik bij Community train. Echt een aanrader als je opzoek ben naar expertise!

 • Diame Maskita
  Diame Maskita
  Posted 13 mei, 2023 at 12:08 pm 0Likes
  Mijn ervaring als lid bij Community. 2 jaar geleden ben ik gestart met PT na mijn bevalling. De resultaten gingen als een speer. Iedere oefening word duidelijk uitgelegd. Het fijne is dat er iedere les inhoudelijk word gevraagd hoe het met je gaat. Hier ontwikkel je een fijne vertrouwensband op. De manier waarop er bij de Community naar je lichaamshouding en uithoudingsvermogen word gekeken, laat je steeds meer kennis maken met je eigen lichaam op een manier waardoor je steeds verder de uitdaging wilt aangaan met jezelf. Niet alleen in sport maar ook in het dagelijks leven waar jij vind waar verbetering aan gebracht kan worden. Dit maakt mij een gezonder persoon maar ook zeker een sterker persoon.

  Voel je thuis, voel je veilig in t huis van Community!!!

 • Robbin Schreutelkamp
  Robbin Schreutelkamp
  Posted 14 mei, 2023 at 6:59 pm 0Likes
  Louis ken ik al langer dan 10 jaar ik kocht altijd maaltijden bij hem en train al jaren met hem ik heb hem zo zien groeien als ondernemer en als mens en heeft echt een hart van goud!
  Hij heeft nu zijn eigen gym waar hij je echt een veilig en vertrouwd gevoel geeft hier ben je geen nummertje maar een persoon!
  Prachtige gym heeft hij en je daar is hij trots op (en terecht).

  Zoek jij nog een personal trainer met een schone en mooie gym ga dan zeker een keer langs bij hem hij zal je verbazen!

  Hij is mijn ogen echt een atleet met passie voor personal training!

  Tot snel Louis!…️

 • Henk Provily
  Henk Provily
  Posted 20 mei, 2023 at 12:07 am 0Likes
  Train al een paar jaar bij Louis toen hij nog bij een andere gym les gaf.
  Nu is hij zelfstandig gestart in een leuke, kleine gym met veel aandacht voor de leden.
  Hij is een gedreven trainer met uitstekende trainingen en PT’s.

  Zelf heb ik nogal wat lichamelijke ongemakken zoals rugklachten en korte spieren, maar dat is geen enkel probleem. Hij past de training gewoon aan waar dat nodig per individu tijdens de groepstraining.

  Voor mij geen andere gym meer. Prima betaalbaar ook. Louis is echt een top trainer.

  Ik beveel Community Gym van harte aan!!!

 • Karim Aggoun
  Karim Aggoun
  Posted 21 mei, 2023 at 7:45 pm 0Likes
  Train nu al bijna meer dan 3 jaar bij Louis, meestal bij een ander gym of in de zomer buiten. Maar sinds een jaar heeft hij nu zijn eigen gym
  Ben zelf kok, en Louis helpt mij uitstekend om mijn lichaam in conditie te houden door boksen en kracht training
  Ik zou iedereen aanbevelen om met zo gepassioneerd en bekwaam trainer te trainen
  Investeer in je lichaam! Deze sportschool is echt uitstekend
 • Joelle
  Joelle
  Posted 17 juni, 2023 at 1:38 pm 0Likes
  Vanaf letterlijk geen conditie gestart bij Community Gym. Door middel van de trainingen voel ik me nu zo veel fitter en sterker als daarvoor. Tijdens de training word je houding goed in de gaten gehouden. Wat ik zeer belangrijk vind. Ze weten waar ze het over hebben, afvallen, droog trainen, groeien etc. ze geven je het nodige advies! Er is een fijne sfeer binnen de gym en de trainingen, iets wat je nog extra motiveert! Ik ben er nog niet maar ik weet zeker zoals het nu gaat ga ik er wel komen!
 • Nina Duinkerke
  Nina Duinkerke
  Posted 18 juni, 2023 at 7:01 am 0Likes
  De gym voelt vertrouwd en veilig. Louis zorgt ervoor dat er pittige lessen worden gegeven maar wel met de focus op de uitvoering van de oefeningen. Het zijn kleine groepjes waarin je traint en daardoor leer je iedereen snel kennen. Dit maakt het trainen ook nog eens leuk en gezellig.
 • Nicky Robbertsen
  Nicky Robbertsen
  Posted 21 juni, 2023 at 11:50 am 0Likes
  Prachtige gym, met een eigenaar die passie heeft voor zijn vak! Hij begeleidt jong en oud, prof en amateur en laat ieder zijn doel behalen!

Leave a comment