Reviews over Creatotaal / Breierij Uniek, Ziedewij, Barendrecht

5/5 - (26 stemmen)

Creatotaal / Breierij Uniek is een gezellige wolwinkel gelegen in Barendrecht, aan de Ebweg 17. Met een ruim assortiment aan garens, breiboeken, naalden en accessoires, is deze winkel de perfecte plek voor alle brei- en haakliefhebbers.

Overzicht van Creatotaal / Breierij Uniek

Creatotaal / Breierij Uniek is een gezellige wolwinkel gelegen in Barendrecht, aan de Ebweg 17. Met een ruim assortiment aan garens, breiboeken, naalden en accessoires, is deze winkel de perfecte plek voor alle brei- en haakliefhebbers. De winkel is een paradijs voor iedereen die graag creatief bezig is met wol en garen.

De openingstijden van Creatotaal / Breierij Uniek zijn als volgt: op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag bent u van harte welkom van 10:00 tot 17:00. Op woensdag opent de winkel iets later, namelijk om 11:00. Houd er rekening mee dat de winkel op dinsdag en zondag gesloten is. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0644513570.

 Foto’s van Creatotaal / Breierij Uniek

Foto’s van Creatotaal / Breierij Uniek

Creatotaal / Breierij Uniek biedt verschillende serviceopties aan, waaronder het ophalen van online bestellingen in de winkel. Daarnaast is het mogelijk om de winkel te bezoeken en alle prachtige garens en benodigdheden in het echt te bewonderen. Ook is de winkel rolstoeltoegankelijk, met speciale parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Of u nu een ervaren breier bent of net begint met haken, bij Creatotaal / Breierij Uniek bent u aan het juiste adres. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en van deskundig advies te voorzien. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor een nieuw breiproject of hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste materialen, u zult hier zeker vinden wat u zoekt.

 Foto’s van Creatotaal / Breierij Uniek

Foto’s van Creatotaal / Breierij Uniek

Breien en haken is niet alleen een leuke hobby, maar ook een manier om creatief bezig te zijn en prachtige, unieke items te maken. Creatotaal / Breierij Uniek is de perfecte plek om alles te vinden wat u nodig heeft om uw projecten tot leven te brengen. Neem zeker eens een kijkje in deze gezellige wolwinkel en laat u inspireren door de prachtige collectie.

Meer informatie over Creatotaal / Breierij Uniek

Creatotaal / Breierij Uniek Foto’s van Creatotaal / Breierij Uniek
Openingstijden
Maandag 8 jul.10:00 tot 17:00
Dinsdag 9 jul.Gesloten
Woensdag 10 jul.11:00 tot 17:00
Donderdag 11 jul.10:00 tot 17:00
Vrijdag 12 jul.10:00 tot 17:00
Zaterdag 13 jul.10:00 tot 17:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Creatotaal / Breierij Uniek
Wolwinkel: 5(26 reviews)
 • Ziedewij, Ebweg 17, 2991 LS Barendrecht, Nederland
 • http://www.creatotaal.nl/
 • +31644513570
 • 1.98 km (Afstand van het stadscentrum van Barendrecht naar Creatotaal / Breierij Uniek).

Foto’s van Creatotaal / Breierij Uniek

Reviewoverzicht van Creatotaal / Breierij Uniek

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Creatotaal / Breierij Uniek hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Creatotaal / Breierij Uniek en een geschikte keuze maken.

ImageHelaas heeft onze Tine haar toffe winkel Breierij Uniek gesloten na 38 jaar. Ze heeft iedereen met veel plezier aan wol en garen geholpen en ze had altijd een vriendelijk woord voor iedereen. We zullen je missen Tine. Maar gelukkig gaat Breierij Uniek door in Barendrecht aan de Ebweg 17. Elleke verkoopt ook alles wat Tine had dus we zijn er blij mee!!!Image

F Berkhout
10 februari 2023

ImageZe hadden helaas niet de wol die ik zocht maar mevrouw die ons hielp had er duidelijk wel verstand van! Zou zo nog eens gaan!Image

Anne Tromp
5 februari 2023

ImageFlanel pakket gekocht op de textielbeurs. Helaas zaten er 2 x dezelfde stoffen in. Nou dat is toch wel super opgelost door Creatotaal. Een vette dikke pluim hiervoor. Op maandag gemaild hierover. Dinsdag waren de juiste stofjes al bij de post. Top hoor nogmaals hartstikke bedankt voor jullie topservice.Image

Berna Felder
14 december 2022

ImageTot voor kort kende ik deze winkel niet maar sinds ik binnen ben geweest ben ik om. Op het gebied van borduren weet men veel. Is iets niet voorradig dan wil men het bestellen. Bij mijn eerste bezoek kreeg ik gelijk een catalogus mee met voorbeelden. Een prima service. Al ligt de zaak wat buiten de winkelzone voor de borduurbenodigdheden die ik nodig heb, vind ik het omrijden geen bezwaar.Image

Ard Schaap
11 januari 2018

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Creatotaal / Breierij Uniek die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Creatotaal / Breierij Uniek. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Creatotaal / Breierij Uniek. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

10 Comments

 • Ard Schaap
  Ard Schaap
  Posted 11 januari, 2018 at 11:06 am 0Likes
  Tot voor kort kende ik deze winkel niet maar sinds ik binnen ben geweest ben ik om. Op het gebied van borduren weet men veel. Is iets niet voorradig dan wil men het bestellen. Bij mijn eerste bezoek kreeg ik gelijk een catalogus mee met voorbeelden. Een prima service. Al ligt de zaak wat buiten de winkelzone voor de borduurbenodigdheden die ik nodig heb, vind ik het omrijden geen bezwaar.
 • Leen Groeneveld
  Leen Groeneveld
  Posted 20 maart, 2019 at 1:37 pm 0Likes
  Leuke en gezellige winkel waar je goed en op persoonlijke wijze wordt geholpen
 • Marion Nap
  Marion Nap
  Posted 21 maart, 2019 at 6:57 pm 0Likes
  Het duurde wat langer dan verwacht, maar na een week mijn bestelling ontvangen.
 • Marjolein Van Gemert
  Marjolein Van Gemert
  Posted 13 december, 2020 at 10:34 am 0Likes
  woord heel goed geholpen
 • Berna Felder
  Berna Felder
  Posted 14 december, 2022 at 11:12 pm 0Likes
  Flanel pakket gekocht op de textielbeurs. Helaas zaten er 2 x dezelfde stoffen in. Nou dat is toch wel super opgelost door Creatotaal. Een vette dikke pluim hiervoor. Op maandag gemaild hierover. Dinsdag waren de juiste stofjes al bij de post. Top hoor nogmaals hartstikke bedankt voor jullie topservice.
 • Anne Tromp
  Anne Tromp
  Posted 5 februari, 2023 at 2:45 pm 0Likes
  Ze hadden helaas niet de wol die ik zocht maar mevrouw die ons hielp had er duidelijk wel verstand van! Zou zo nog eens gaan!
 • F Berkhout
  F Berkhout
  Posted 10 februari, 2023 at 10:57 am 0Likes
  Helaas heeft onze Tine haar toffe winkel Breierij Uniek gesloten na 38 jaar. Ze heeft iedereen met veel plezier aan wol en garen geholpen en ze had altijd een vriendelijk woord voor iedereen. We zullen je missen Tine. Maar gelukkig gaat Breierij Uniek door in Barendrecht aan de Ebweg 17. Elleke verkoopt ook alles wat Tine had dus we zijn er blij mee!!!
 • Joke van leeuwen
  Joke van leeuwen
  Posted 24 april, 2023 at 9:18 pm 0Likes
  Staat lekker vol, ruime keuze
 • Conny Noordergraaf
  Conny Noordergraaf
  Posted 11 september, 2023 at 9:29 pm 0Likes
  We zijn fantastisch geholpen.
 • Elmira Raza
  Elmira Raza
  Posted 18 november, 2023 at 10:16 am 0Likes
  Ze ware heel behulpzaam

Leave a comment