Reviews over Cryo Vitaal, Schinkelse Baan 1, Capelle aan den IJssel

5/5 - (5 stemmen)

Cryo Vital is een kliniek voor pijnbestrijding gelegen aan de Schinkelse Baan 1 in Capelle aan den IJssel. De kliniek is gespecialiseerd in het bieden van innovatieve pijnbestrijdingsbehandelingen met behulp van cryotherapie.

Overzicht van Cryo Vitaal

Cryo Vital is een kliniek voor pijnbestrijding gelegen aan de Schinkelse Baan 1 in Capelle aan den IJssel. De kliniek is gespecialiseerd in het bieden van innovatieve pijnbestrijdingsbehandelingen met behulp van cryotherapie. Met een focus op het verminderen van pijn en het verbeteren van de algehele gezondheid, biedt Cryo Vitaal een effectieve en veilige oplossing voor mensen die lijden aan verschillende vormen van pijn.

Wat de toegankelijkheid betreft, is de kliniek rolstoeltoegankelijk, met voorzieningen zoals rolstoeltoegankelijke parking en een toilet voor mindervaliden. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun fysieke beperkingen, gebruik kan maken van de diensten van Cryo Vitaal. Bovendien neemt de kliniek nieuwe patiënten aan, wat betekent dat iedereen die op zoek is naar effectieve pijnbestrijding van harte welkom is.

Hoewel Cryo Vitaal beperkte openingstijden heeft, biedt de kliniek op dinsdag van 16:00 tot 17:00 de mogelijkheid om een afspraak te maken. Dit stelt patiënten in staat om hun bezoek aan de kliniek te plannen op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt. Bovendien wordt het telefoonnummer 0850471460 verstrekt voor het maken van afspraken of het verkrijgen van meer informatie over de diensten die de kliniek biedt.

Cryo Vitaal heeft zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende kliniek voor pijnbestrijding, die gebruik maakt van cutting-edge cryotherapie om patiënten te helpen pijn te verlichten en hun algehele welzijn te verbeteren. De focus op toegankelijkheid en het aannemen van nieuwe patiënten benadrukt de missie van de kliniek om een breed scala aan mensen te helpen bij het vinden van effectieve oplossingen voor hun pijnproblemen. Met een locatie in Capelle aan den IJssel, biedt Cryo Vitaal haar diensten aan in een goed bereikbare omgeving, waardoor patiënten gemakkelijk toegang hebben tot de pijnbestrijdingsbehandelingen waar ze naar op zoek zijn.

Meer informatie over Cryo Vitaal

Cryo Vitaal Foto’s van Cryo Vitaal
Openingstijden
Maandag 8 jul.Gesloten
Dinsdag 9 jul.16:00 tot 17:00
Woensdag 10 jul.Gesloten
Donderdag 11 jul.Gesloten
Vrijdag 12 jul.Gesloten
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Cryo Vitaal
  • Schinkelse Baan 1, 2908 LE Capelle aan den IJssel, Nederland
  • +31850471460
  • 2.58 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Cryo Vitaal).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Cryo Vitaal die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Lisbaan 15, 2908 LN Capelle aan den IJssel, Nederland (0.84 km).
80% klanten tevreden
Poortmolen 88, 2906 RM Capelle aan den IJssel, Nederland (1.6 km).
100% klanten tevreden
P.C. Boutenssingel 35, 2902 BG Capelle aan den IJssel, Nederland (3.06 km).
80% klanten tevreden
IJsduiker 4, 2903 WC Capelle aan den IJssel, Nederland (3.14 km).
80% klanten tevreden
Sonarstraat 6A, 2901 AX Capelle aan den IJssel, Nederland (4.72 km).
80% klanten tevreden
Rivium Boulevard 23, 2909 LK Capelle aan den IJssel, Nederland (5.12 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Cryo Vitaal. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Cryo Vitaal. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment