Reviews over Dakbeheer Acuut, Kwikstaartlaan 42, Zeist

4/5 - (11 stemmen)

Dakbeheer Acuut is de place-to-go voor al uw dakgerelateerde behoeften in Zeist. Met een handige locatie aan de Kwikstaartlaan 42, biedt Dakbeheer Acuut hoogwaardige dakdekkersdiensten voor zowel residentiële als commerciële klanten.

Overzicht van Dakbeheer Acuut

Dakbeheer Acuut is de place-to-go voor al uw dakgerelateerde behoeften in Zeist. Met een handige locatie aan de Kwikstaartlaan 42, biedt Dakbeheer Acuut hoogwaardige dakdekkersdiensten voor zowel residentiële als commerciële klanten. Of u nu een nieuw dak nodig heeft, reparaties wilt laten uitvoeren of op zoek bent naar periodiek onderhoud, het deskundige team van Dakbeheer Acuut staat altijd voor u klaar.

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor Dakbeheer Acuut is hun ongeëvenaarde toegankelijkheid. Met vaste werktijden van 24 uur per dag, 7 dagen per week, kunt u er zeker van zijn dat u altijd hulp kunt krijgen, ongeacht het tijdstip waarop het dakprobleem zich voordoet. Bovendien is de parkeergelegenheid rolstoeltoegankelijk, waardoor de locatie gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Dit toont het streven van Dakbeheer Acuut naar inclusiviteit en klantvriendelijkheid.

De website van Dakbeheer Acuut, https://dakbeheeracuut.nl/, is een centrale bron van informatie voor klanten. Hier kunt u meer te weten komen over de verschillende diensten die worden aangeboden, prijsindicaties krijgen en zelfs gemakkelijk een offerte aanvragen. Het is duidelijk dat Dakbeheer Acuut transparantie hoog in het vaandel heeft staan, waardoor klanten met vertrouwen kunnen beslissen of dit de juiste dienstverlener is voor hun behoeften.

Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, heeft Dakbeheer Acuut een reputatie opgebouwd als een betrouwbare dakdekker in Zeist. Dit wordt benadrukt door hun toegewijde en professionele team, dat altijd streeft naar uitmuntendheid in hun werk. Bovendien is het telefoonnummer 0850026307 beschikbaar voor snel en gemakkelijk contact, zodat klanten altijd hulp kunnen krijgen wanneer dat nodig is.

Kortom, Dakbeheer Acuut is ongetwijfeld de keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige dakdekkersdiensten in Zeist. Met ongeëvenaarde toegankelijkheid, een focus op klanttevredenheid en een toegewijd team van professionals, willen ze ervoor zorgen dat uw dak altijd in optimale conditie blijft. Neem vandaag nog contact op of bezoek hun website voor meer informatie en ontdek zelf wat Dakbeheer Acuut voor u kan betekenen.

Meer informatie over Dakbeheer Acuut

Dakbeheer Acuut Foto’s van Dakbeheer Acuut
Openingstijden
Maandag 8 jul.24 uur geopend
Dinsdag 9 jul.24 uur geopend
Woensdag 10 jul.24 uur geopend
Donderdag 11 jul.24 uur geopend
Vrijdag 12 jul.24 uur geopend
Zaterdag 13 jul.24 uur geopend
Zondag 14 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Dakbeheer Acuut
Dakdekker: 4(11 reviews)
 • Kwikstaartlaan 42, 3704 GS Zeist, Nederland
 • https://dakbeheeracuut.nl/
 • +31850026307
 • 1.67 km (Afstand van het stadscentrum van Zeist naar Dakbeheer Acuut).

Reviewoverzicht van Dakbeheer Acuut

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Dakbeheer Acuut hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Dakbeheer Acuut en een geschikte keuze maken.

ImageDakbeheer acuut hebben wij laten komen voor vervangen van bitumen dakbedekking. Ze zijn , ondanks verzoek, niet van te voren komen kijken en hebben ontzettend slecht werk afgeleverd. Inmiddels zijn we een juridische procedure gestart. Niets ging zoals het zou moeten , ook de correspondentie niet.Image

mariette landheer
25 november 2023

ImageIk had last van een lekkage op mijn garage dak heb daarbij contact opgenomen met dakbeheer acuut ze wisten me snel te helpen en het ziet er keurig uit vriendelijk en betrouwbaar personeel Echt een aanrader!Image

Kristel
15 oktober 2023

ImageAfgesproken om dakgoot inc verbinding aan afvoerpijp aan te leggen. Na de klus blijkt de aansluiting aan de afvoer niet te zijn gerealiseerd. Bij het stellen van vragen krijg ik geen antwoord meer. Ik zou verder zoeken als je zoekt naar een betrouwbare aannemer.Image

Rutger
24 september 2023

ImageTelefonisch een afspraak gemaakt voor 2 weken later, eerder kon niet. Op de dag van de afspraak zitten wachten, maar niemand kwam langs. Meerdere keren gebeld, maar wordt niet opgenomen. Voicemail ingesproken, maar word niet terug gebeld. Inmiddels twee dagen verder... en niets meer gehoord en niemand gezien.Image

Anna van Pruissen
14 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Dakbeheer Acuut die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Kwikstaartlaan 42, 3704 GS Zeist, Nederland.
80% klanten tevreden
Noordweg 87, 3704 GL Zeist, Nederland (0.52 km).
Bouwbedrijf Van Breen Zeist Bv
100% klanten tevreden
Burgemeester Patijnlaan 222-A, 3705 CL Zeist, Nederland (1.58 km).
100% klanten tevreden
Gijsbrecht van Amstellaan 16, 3703 BD Zeist, Nederland (1.63 km).
100% klanten tevreden
Couwenhoven 9008, 3703 GD Zeist, Nederland (1.68 km).
80% klanten tevreden
Johan de Meesterstraat 10, 3702 BX Zeist, Nederland (1.78 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Dakbeheer Acuut. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Dakbeheer Acuut. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • jordy van hoorn
  jordy van hoorn
  Posted 14 december, 2022 at 5:12 pm 0Likes
  Fijn bedrijf, goed in de communicatie en zeer net werk geleverd. Echt een aanrader!!!!
 • Anna van Pruissen
  Anna van Pruissen
  Posted 14 december, 2022 at 8:25 pm 0Likes
  Telefonisch een afspraak gemaakt voor 2 weken later, eerder kon niet.

  Op de dag van de afspraak zitten wachten, maar niemand kwam langs. Meerdere keren gebeld, maar wordt niet opgenomen. Voicemail ingesproken, maar word niet terug gebeld.
  Inmiddels twee dagen verder… en niets meer gehoord en niemand gezien.

 • Astrid Dongen
  Astrid Dongen
  Posted 19 december, 2022 at 2:45 pm 0Likes
  Snelle afhandeling van dakreparatie en goede communicatie.
 • Rutger
  Rutger
  Posted 24 september, 2023 at 9:49 am 0Likes
  Afgesproken om dakgoot inc verbinding aan afvoerpijp aan te leggen. Na de klus blijkt de aansluiting aan de afvoer niet te zijn gerealiseerd. Bij het stellen van vragen krijg ik geen antwoord meer. Ik zou verder zoeken als je zoekt naar een betrouwbare aannemer.
 • Kristel
  Kristel
  Posted 15 oktober, 2023 at 10:34 pm 0Likes
  Ik had last van een lekkage op mijn garage dak heb daarbij contact opgenomen met dakbeheer acuut ze wisten me snel te helpen en het ziet er keurig uit vriendelijk en betrouwbaar personeel

  Echt een aanrader!

 • mariette landheer
  mariette landheer
  Posted 25 november, 2023 at 9:38 pm 0Likes
  Dakbeheer acuut hebben wij laten komen voor vervangen van bitumen dakbedekking.
  Ze zijn , ondanks verzoek, niet van te voren komen kijken en hebben ontzettend slecht werk afgeleverd. Inmiddels zijn we een juridische procedure gestart.
  Niets ging zoals het zou moeten , ook de correspondentie niet.

Leave a comment