Reviews over Dakfix Nederland, Kwikstaartlaan 42, Zeist

4/5 - (14 stemmen)

DakFix Nederland is een toonaangevend dakdekkersbedrijf gevestigd in Zeist, aan de Kwikstaartlaan 42. Met hun uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van dakreparaties en -vervangingen, zijn ze de ideale keuze voor al uw dakbehoeften.

Overzicht van Dakfix Nederland

DakFix Nederland is een toonaangevend dakdekkersbedrijf gevestigd in Zeist, aan de Kwikstaartlaan 42. Met hun uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van dakreparaties en -vervangingen, zijn ze de ideale keuze voor al uw dakbehoeften. Of u nu een klein lek heeft dat gerepareerd moet worden of een volledige dakvervanging nodig heeft, DakFix Nederland staat voor u klaar om hoogwaardige service te bieden.

Het bedrijf is trots op zijn flexibele werktijden, waardoor klanten gemakkelijk een afspraak kunnen maken die past bij hun drukke schema's. Van maandag tot en met zaterdag zijn ze geopend van 08:00 tot 20:00, waardoor ze beschikbaar zijn wanneer het u het beste uitkomt. Hun toegewijde team begrijpt dat dakproblemen zich niet houden aan reguliere kantooruren, daarom streven ze ernaar om hun klanten van dienst te zijn op het moment dat ze het meest nodig hebben.

 Foto’s van Dakfix Nederland

Foto’s van Dakfix Nederland

DakFix Nederland maakt het klanten gemakkelijk om in contact te komen door het bieden van online prijsopgaven via hun website. Dit stelt individuen in staat om snel en gemakkelijk een offerte te ontvangen voor hun dakwerk, zonder dat ze de deur uit hoeven te gaan. Hoewel het bedrijf geen services op de bedrijfslocatie aanbiedt, is hun rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid een teken van hun toewijding om voor iedereen toegankelijk te zijn.

Met een indrukwekkende staat van dienst en een vriendelijke, professionele benadering, heeft DakFix Nederland een sterke reputatie opgebouwd in de regio Zeist en daarbuiten. Hun deskundige team staat klaar om klanten te helpen met al hun dakbehoeften, of het nu gaat om reparaties, vervangingen of onderhoud. Met een simpel telefoontje naar 0616130309 is het mogelijk om een afspraak te maken en te profiteren van de expertise van DakFix Nederland.

 Foto’s van Dakfix Nederland

Foto’s van Dakfix Nederland

Of u nu een daklekkage heeft die gerepareerd moet worden, of gewoon wat advies nodig heeft over het onderhouden van uw dak, DakFix Nederland is de ideale keuze voor hoogwaardige, betrouwbare service. Bezoek hun website op http://www.dakfixnederland.nl/ voor meer informatie en om online een prijsopgave aan te vragen.

Meer informatie over Dakfix Nederland

Dakfix Nederland Foto’s van Dakfix Nederland
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 20:00
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 20:00
Woensdag 24 jul.08:00 tot 20:00
Donderdag 25 jul.08:00 tot 20:00
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 20:00
Zaterdag 27 jul.08:00 tot 20:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Dakfix Nederland
Dakdekker: 4(14 reviews)
 • Kwikstaartlaan 42, 3704 GS Zeist, Nederland
 • http://www.dakfixnederland.nl/
 • +31616130309
 • 1.67 km (Afstand van het stadscentrum van Zeist naar Dakfix Nederland).

Foto’s van Dakfix Nederland

Reviewoverzicht van Dakfix Nederland

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Dakfix Nederland hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Dakfix Nederland en een geschikte keuze maken.

ImageMannen van Dakfix hebben mijn pannendak vernieuwd, ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de prijs! Dankjewel!!!Image

Gianni Souwer
17 november 2023

ImageCommunicatie ging heel snel zowel via telefoon als mail. Binnen no time, kwamen ze langs om het het beschadigde dak door het windstorm te repareren. Ze hadden gelijk ook een andere issue geconstateerd, die we eerst niet eens hadden opgemerkt. Zeker een aanrader voor degen die snel en effectief geholpen wil worden!Image

Magda Majljan
15 november 2023

ImageHeel tevreden over Dakfix Nederland. Ik heb via de website een gratis dakinspectie aangevraagd. Binnen 24 uur stonden de vakmannen van Dakfix voor mijn deur. Na de inspectie hebben ze mij keurig uitgelegd wat er mis was op mijn dak en wat er moest gaan gebeuren. Zij hebben mij de ruimte en tijd gegeven om over de offerte na te denken. Tot slot hebben ze kwalitatief werk geleverd en mij van mijn probleem verlost. Naar mijn mening, een aanrader!Image

Joey Gravenberg
10 oktober 2023

ImageHelaas! Wat een teleurstelling. Lek 2x niet verholpen, op het balkon verkeerd materiaal gesmeerd etc. We hebben een ander organisatie moeten inhuren om uit het ellende te komen.Image

Beatrice Kruger
14 juni 2023

ImageHet dak is snel en prima gerepareerd. Beleefde en plezierige jongens. Tijdens de reparatie was er een klein probleempje met een regenpijp ontstaan wat direct, snel en zonder enige discussie verholpen werd. Zeer tevreden!Image

Subco Service
31 maart 2023

ImageDirect reactie na insturen contactformulier. Prettige en beleefde werknemers, die van aanpakken weten. Ons dak ziet er weer keurig uit.we zijn zeer tevreden.Image

Simone Karper
27 maart 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Dakfix Nederland die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Kwikstaartlaan 42, 3704 GS Zeist, Nederland.
80% klanten tevreden
Noordweg 87, 3704 GL Zeist, Nederland (0.52 km).
Bouwbedrijf Van Breen Zeist Bv
100% klanten tevreden
Burgemeester Patijnlaan 222-A, 3705 CL Zeist, Nederland (1.58 km).
100% klanten tevreden
Gijsbrecht van Amstellaan 16, 3703 BD Zeist, Nederland (1.63 km).
100% klanten tevreden
Couwenhoven 9008, 3703 GD Zeist, Nederland (1.68 km).
80% klanten tevreden
Johan de Meesterstraat 10, 3702 BX Zeist, Nederland (1.78 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Dakfix Nederland. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Dakfix Nederland. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

9 Comments

 • S A
  S A
  Posted 27 februari, 2023 at 7:07 am 0Likes
  Goed geholpen thanks mannen!
 • Simone Karper
  Simone Karper
  Posted 27 maart, 2023 at 1:43 pm 0Likes
  Direct reactie na insturen contactformulier. Prettige en beleefde werknemers, die van aanpakken weten. Ons dak ziet er weer keurig uit.we zijn zeer tevreden.
 • Subco Service
  Subco Service
  Posted 31 maart, 2023 at 2:05 pm 0Likes
  Het dak is snel en prima gerepareerd. Beleefde en plezierige jongens. Tijdens de reparatie was er een klein probleempje met een regenpijp ontstaan wat direct, snel en zonder enige discussie verholpen werd.
  Zeer tevreden!
 • Beatrice Kruger
  Beatrice Kruger
  Posted 14 juni, 2023 at 4:10 pm 0Likes
  Helaas! Wat een teleurstelling. Lek 2x niet verholpen, op het balkon verkeerd materiaal gesmeerd etc.
  We hebben een ander organisatie moeten inhuren om uit het ellende te komen.
 • Joey Gravenberg
  Joey Gravenberg
  Posted 10 oktober, 2023 at 11:42 pm 0Likes
  Heel tevreden over Dakfix Nederland. Ik heb via de website een gratis dakinspectie aangevraagd. Binnen 24 uur stonden de vakmannen van Dakfix voor mijn deur. Na de inspectie hebben ze mij keurig uitgelegd wat er mis was op mijn dak en wat er moest gaan gebeuren. Zij hebben mij de ruimte en tijd gegeven om over de offerte na te denken. Tot slot hebben ze kwalitatief werk geleverd en mij van mijn probleem verlost. Naar mijn mening, een aanrader!
 • Magda Majljan
  Magda Majljan
  Posted 15 november, 2023 at 11:40 am 0Likes
  Communicatie ging heel snel zowel via telefoon als mail. Binnen no time, kwamen ze langs om het het beschadigde dak door het windstorm te repareren. Ze hadden gelijk ook een andere issue geconstateerd, die we eerst niet eens hadden opgemerkt. Zeker een aanrader voor degen die snel en effectief geholpen wil worden!
 • Anna Smith
  Anna Smith
  Posted 16 november, 2023 at 11:41 am 0Likes
  In eerste instantie waren wij erg onder de indruk van dit jonge bedrijf. Vriendelijke en respectvolle vakmensen die uitstekend werk hebben geleverd tegen een goede prijs. We aarzelden eerst vanwege de relatief weinig beoordelingen die ze hadden, maar waren blij dat we voor hen hadden gekozen. We hebben eerst onze lekkende schoorsteen laten repareren (eerdere reparaties door andere bedrijven hebben niet echt geholpen) en daarna de nok van het dak.
  Hoewel de reparatie van de schoorsteen redelijk was, bleek de reparatie van het dak helaas niet zo te zijn. Ze kwamen terug om een ​​lek te repareren, maar maakten het eigenlijk nog erger. Vervolgens zeiden ze dat het lek niet onder de garantie viel die ze ons voor de werkzaamheden hadden gegeven. Wat een teleurstelling. We zullen in de toekomst ergens anders heen gaan.
 • Rijschool Tiefop
  Rijschool Tiefop
  Posted 16 november, 2023 at 7:41 pm 0Likes
  Thanks gasten! Top service
 • Gianni Souwer
  Gianni Souwer
  Posted 17 november, 2023 at 7:50 am 0Likes
  Mannen van Dakfix hebben mijn pannendak vernieuwd, ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de prijs! Dankjewel!!!

Leave a comment