Reviews over De Hsp-Coach, Lange Dreef 117, Rijswijk

4/5 - (6 stemmen)

De HSP-coach is een deskundige coach die gespecialiseerd is in hooggevoelige personen. Gelegen aan de Lange Dreef 117 in Rijswijk, biedt De HSP-coach begeleiding en coaching aan mensen die hooggevoelig zijn en daar dagelijks mee te maken hebben.

Overzicht van De Hsp-Coach

De HSP-coach is een deskundige coach die gespecialiseerd is in hooggevoelige personen. Gelegen aan de Lange Dreef 117 in Rijswijk, biedt De HSP-coach begeleiding en coaching aan mensen die hooggevoelig zijn en daar dagelijks mee te maken hebben. De coach is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 18:00 uur. Met een toegewijd telefoonnummer, 0642707002, kunnen patiënten gemakkelijk contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

De HSP-coach, die te vinden is op http://www.dehspcoach.nl/, is een professionele en toegewijde coach die hooggevoelige personen helpt omgaan met de uitdagingen die zij ervaren in het dagelijks leven. Met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van hogegevoeligheid, biedt de coach een veilige en ondersteunende omgeving waarin patiënten zich begrepen en gehoord voelen.

De faciliteiten bij De HSP-coach zijn uitstekend, met een toegankelijk toilet zodat patiënten zich comfortabel en op hun gemak kunnen voelen tijdens hun bezoek. Daarnaast is de coach in staat om nieuwe patiënten aan te nemen, waardoor de toegang tot de professionele begeleiding die zij bieden gemakkelijker wordt gemaakt.

De HSP-coach is dé plek voor hooggevoelige mensen die op zoek zijn naar deskundige begeleiding en coaching. Met een toegewijd team en een professionele aanpak, is De HSP-coach de ideale plek om te werken aan het begrijpen en omgaan met hooggevoeligheid. Met een centrale locatie in Rijswijk en een toegewijde werktijd, is De HSP-coach de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar professionele begeleiding en ondersteuning op het gebied van hooggevoeligheid.

Meer informatie over De Hsp-Coach

De Hsp-Coach Foto’s van De Hsp-Coach
Openingstijden
Maandag 15 jul.09:00 tot 18:00
Dinsdag 16 jul.09:00 tot 18:00
Woensdag 17 jul.Gesloten
Donderdag 18 jul.09:00 tot 18:00
Vrijdag 19 jul.09:00 tot 18:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van De Hsp-Coach
Coach: 4(6 reviews)
 • Lange Dreef 117, 2285 KB Rijswijk, Nederland
 • http://www.dehspcoach.nl/
 • +31642707002
 • 2.51 km (Afstand van het stadscentrum van Rijswijk naar De Hsp-Coach).

Reviewoverzicht van De Hsp-Coach

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van De Hsp-Coach hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van De Hsp-Coach en een geschikte keuze maken.

ImageHet traject dat ik bij Denise gevolgd heb heeft ervoor gezorgd dat ik in liefde om kan gaan met mijn hooggevoeligheid en de stukken die hierop invloed hebben. Denise stemt heel goed af wat je in het moment nodig hebt en heeft een zachte manier van werken.Image

Mendy Weijdeveld
15 december 2022

ImageInner Alignment is een coachingsbedrijf wat uitermate deskundig handelt. Denise bezit al haar diploma's en certificaten. Dit past ze nu alweer enige jaren toe met grote succes. Een specialiste op behandeling van problemen op persoonlijk vlak. Voor een ieder die coaching nodig heeft..... een aanrader.Image

Edgar
22 februari 2014

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van De Hsp-Coach die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Van Vredenburchweg, 2283 TC Rijswijk, Nederland (2.2 km).
80% klanten tevreden
Einsteinlaan 28, 2289 CC Rijswijk, Nederland (3.62 km).
100% klanten tevreden
Geestbrugkade 32, 2281 CX Rijswijk, Nederland (4.1 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over De Hsp-Coach. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over De Hsp-Coach. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Edgar
  Edgar
  Posted 22 februari, 2014 at 10:07 am 0Likes
  Inner Alignment is een coachingsbedrijf wat uitermate deskundig handelt.
  Denise bezit al haar diploma’s en certificaten. Dit past ze nu alweer enige jaren toe met grote succes.
  Een specialiste op behandeling van problemen op persoonlijk vlak.
  Voor een ieder die coaching nodig heeft….. een aanrader.
 • Angela de winter
  Angela de winter
  Posted 12 januari, 2022 at 9:13 pm 0Likes
  Denise is de beste coach die ik ken. Dankzij Denise heb ik geen last meer van mijn hooggevoeligheid, maar ervaar ik het juist als kracht. Iets wat ik van te voren nooit voor mogelijk heb gehouden. Daarnaast heeft Denise me geholpen om over mijn burn-out heen te komen en de moed te vinden om mijn baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Mocht je worstelen met je hooggevoeligheid, overprikkeling of stressklachten dan raad ik Denise van harte aan!!
 • Mendy Weijdeveld
  Mendy Weijdeveld
  Posted 15 december, 2022 at 7:12 pm 0Likes
  Het traject dat ik bij Denise gevolgd heb heeft ervoor gezorgd dat ik in liefde om kan gaan met mijn hooggevoeligheid en de stukken die hierop invloed hebben. Denise stemt heel goed af wat je in het moment nodig hebt en heeft een zachte manier van werken.
 • Michelle Vlietstra
  Michelle Vlietstra
  Posted 16 december, 2022 at 2:57 pm 0Likes
  Denise is een super fijne coach. Ze is heel ervaren en weet waar ze over praat.

Leave a comment