Reviews over De Online Binnenstad B.v., Pottenbakkerstraat 28, Assen

4/5 - (4 stemmen)

Bent u op zoek naar een unieke, winkelervaring in het hart van Assen? Dan moet u absoluut een bezoek brengen aan De Online Binnenstad B.V. Dit unieke warenhuis, gelegen aan de Pottenbakkerstraat 28, biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit, variërend van mode en accessoires tot huisdecoratie en elektronica.

Overzicht van De Online Binnenstad B.v.

Bent u op zoek naar een unieke, winkelervaring in het hart van Assen? Dan moet u absoluut een bezoek brengen aan De Online Binnenstad B.V. Dit unieke warenhuis, gelegen aan de Pottenbakkerstraat 28, biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit, variërend van mode en accessoires tot huisdecoratie en elektronica. De Online Binnenstad B.V. is trots op het leveren van uitstekende klantenservice en het creëren van een gastvrije en toegankelijke omgeving voor al haar klanten.

Wat De Online Binnenstad B.V. zo uniek maakt, is het feit dat het een online winkel combineert met fysieke winkelervaring. Met hun uitgebreide website, hebben klanten de mogelijkheid om comfortabel vanuit huis te winkelen en hun gewenste items te bestellen. Maar voor degenen die de voorkeur geven aan het zien en voelen van producten voordat ze tot aankoop overgaan, is het warenhuis in Assen de perfecte plek om een dagje te gaan winkelen.

De Online Binnenstad B.V. is dagelijks geopend van 08:00 tot 18:00, waardoor klanten ruimschoots de tijd hebben om te winkelen en te genieten van de uitgebreide collectie producten. Het warenhuis is gemakkelijk bereikbaar en biedt rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid voor het gemak van alle klanten. Bovendien accepteert De Online Binnenstad B.V. diverse betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards, waardoor het winkelen nog gemakkelijker wordt.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, uw huis wilt decoreren of op zoek bent naar het perfecte cadeau, De Online Binnenstad B.V. heeft het allemaal. Met een vriendelijk en deskundig team dat klaar staat om te helpen, is winkelen bij De Online Binnenstad B.V. een plezierige ervaring waar klanten graag naar terugkeren.

Dus waar wacht u nog op? Breng vandaag nog een bezoek aan De Online Binnenstad B.V. in Assen en ontdek het zelf! Voor meer informatie over het warenhuis en hun uitgebreide collectie, kunt u ook terecht op hun website op www.onlinebinnenstad.nl of bel 0884884880.

Meer informatie over De Online Binnenstad B.v.

De Online Binnenstad B.v. Foto’s van De Online Binnenstad B.v.
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:00 tot 18:00
Dinsdag 9 jul.08:00 tot 18:00
Woensdag 10 jul.08:00 tot 18:00
Donderdag 11 jul.08:00 tot 18:00
Vrijdag 12 jul.08:00 tot 18:00
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van De Online Binnenstad B.v.
Warenhuis: 4(4 reviews)
 • Pottenbakkerstraat 28, 9403 VX Assen, Nederland
 • https://www.onlinebinnenstad.nl/
 • +31884884880
 • 2.04 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar De Online Binnenstad B.v.).

Reviewoverzicht van De Online Binnenstad B.v.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van De Online Binnenstad B.v. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van De Online Binnenstad B.v. en een geschikte keuze maken.

ImageBij het bedrijf een zitbal gekocht van Bloon Paris, afgelopen dinsdag besteld en kwam gisteren al binnen, blijImage

Niels Vanderveen
15 december 2023

ImageHeel naar. Mijn bestelling is al 2weken zoek. Maar binnenstad wil niet de rekening weghalen. Ik.moet elke vijf dagen opnieuw 5 dagen wachten. Word gewoon uitgelaggen Nooit vooraf betalen bij dit bedrijf. Ze lezen je mails niet en aan de tel komen ze niet Heel naar en onbegrijpelijkImage

Viggo Kok
11 december 2023

ImageEen hele fijne leverancier van een heel divers assortiment, mijn aanbeveling hebben ze. Bedankt voor de goede service Niels en Tobias!Image

Peter Gerritsen
9 december 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van De Online Binnenstad B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Kleuvenstee 25, 9403 LT Assen, Nederland (1.15 km).
80% klanten tevreden
Groningerstraat 241-A, 9402 LE Assen, Nederland (1.78 km).
Handelsonderneming Vdp
80% klanten tevreden
Obrechtlaan 98, 9402 TL Assen, Nederland (1.9 km).
80% klanten tevreden
Madridstraat 20, 9403 DV Assen, Nederland (1.91 km).
100% klanten tevreden
Rolderstraat 42, 9401 AT Assen, Nederland (2.34 km).
100% klanten tevreden
Groningerstraat 9, 9401 BG Assen, Nederland (2.42 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over De Online Binnenstad B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over De Online Binnenstad B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • Peter Gerritsen
  Peter Gerritsen
  Posted 9 december, 2023 at 1:50 pm 0Likes
  Een hele fijne leverancier van een heel divers assortiment, mijn aanbeveling hebben ze. Bedankt voor de goede service Niels en Tobias!
 • Viggo Kok
  Viggo Kok
  Posted 11 december, 2023 at 1:19 pm 0Likes
  Heel naar.
  Mijn bestelling is al 2weken zoek.
  Maar binnenstad wil niet de rekening weghalen.
  Ik.moet elke vijf dagen opnieuw 5 dagen wachten.
  Word gewoon uitgelaggen
  Nooit vooraf betalen bij dit bedrijf.
  Ze lezen je mails niet en aan de tel komen ze niet
  Heel naar en onbegrijpelijk
 • Niels Vanderveen
  Niels Vanderveen
  Posted 15 december, 2023 at 8:03 pm 0Likes
  Bij het bedrijf een zitbal gekocht van Bloon Paris, afgelopen dinsdag besteld en kwam gisteren al binnen, blij

Leave a comment