Reviews over De Zangstudio, Zonnehout 36, Houten

5/5 - (2 stemmen)

De Zangstudio is een muziekschool gelegen aan Zonnehout 36, 3991 MX Houten. De school is gespecialiseerd in zanglessen en biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. De locatie is gemakkelijk te bereiken en biedt rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Overzicht van De Zangstudio

De Zangstudio is een muziekschool gelegen aan Zonnehout 36, 3991 MX Houten. De school is gespecialiseerd in zanglessen en biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. De locatie is gemakkelijk te bereiken en biedt rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

De Zangstudio is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 12:00 tot 22:00. Met flexibele werktijden biedt de school de mogelijkheid om lessen in te plannen die passen bij de drukke schema's van de studenten. De docenten zijn hooggekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld. Ze bieden persoonlijke begeleiding en stellen individuele lesplannen op om de studenten te helpen hun doelen te bereiken.

 Foto’s van De Zangstudio

Foto’s van De Zangstudio

De muziekschool heeft een duidelijke focus op het bieden van een inspirerende en ondersteunende omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in zang. Of je nu voor het eerst wilt leren zingen of je vaardigheden wilt verbeteren, De Zangstudio heeft voor elk wat wils. De school biedt ook regelmatig workshops en optredens om de studenten de kans te geven hun vaardigheden te tonen en ervaring op te doen in het optreden voor een publiek.

De Zangstudio heeft een gebruiksvriendelijke website waar bezoekers meer informatie kunnen vinden over de aangeboden lessen, de docenten en de tarieven. Ook kunnen geïnteresseerden zich eenvoudig aanmelden voor een proefles of meer informatie opvragen via het online contactformulier.

 Foto’s van De Zangstudio

Foto’s van De Zangstudio

Met een passie voor zang en een toewijding om studenten te helpen hun potentieel te bereiken, is De Zangstudio de ideale plek voor iedereen die zijn zangtalent wil ontwikkelen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat De Zangstudio voor jou kan betekenen op het gebied van zanglessen.

Meer informatie over De Zangstudio

De Zangstudio Foto’s van De Zangstudio
Openingstijden
Maandag 15 jul.12:00 tot 22:00
Dinsdag 16 jul.Gesloten
Woensdag 17 jul.12:00 tot 22:00
Donderdag 18 jul.Gesloten
Vrijdag 19 jul.12:00 tot 22:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van De Zangstudio
Muziekschool: 5(2 reviews)
 • Zonnehout 36, 3991 MX Houten, Nederland
 • http://www.dezangstudio.nl/
 • +31641313808
 • 1.98 km (Afstand van het stadscentrum van Houten naar De Zangstudio).

Foto’s van De Zangstudio

Reviewoverzicht van De Zangstudio

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van De Zangstudio hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van De Zangstudio en een geschikte keuze maken.

ImageZingen moet iets zijn dat je leuk vindt. Emily zet deze sfeer perfect neer en stemt de les af op wat de zangeres wil of nodig heeft. Elke les weet ze je op een subtiele en leuke manier uit te dagen en uit je comfortzone te halen. Na 6 jaar nog steeds heel blij om te zingen en te leren bij "de Zang studio"!Image

Albert Wollaars
10 oktober 2016

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van De Zangstudio die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over De Zangstudio. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over De Zangstudio. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Albert Wollaars
  Albert Wollaars
  Posted 10 oktober, 2016 at 12:15 pm 0Likes
  Zingen moet iets zijn dat je leuk vindt.
  Emily zet deze sfeer perfect neer en stemt de les af op wat de zangeres wil of nodig heeft. Elke les weet ze je op een subtiele en leuke manier uit te dagen en uit je comfortzone te halen.

  Na 6 jaar nog steeds heel blij om te zingen en te leren bij “de Zang studio”!

Leave a comment