Reviews over D’ekkerplein, Burgemeester van Hoofflaan 151, Veldhoven

4/5 - (18 stemmen)

D’ekkerplein, gelegen aan de Burgemeester van Hoofflaan 151 in Veldhoven, is een bruisende festivallocatie die bekend staat om zijn toegankelijkheid en diversiteit. Het plein is toegankelijk voor mensen met een rolstoel, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Overzicht van D'ekkerplein

D'ekkerplein, gelegen aan de Burgemeester van Hoofflaan 151 in Veldhoven, is een bruisende festivallocatie die bekend staat om zijn toegankelijkheid en diversiteit. Het plein is toegankelijk voor mensen met een rolstoel, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit maakt het festival voor iedereen toegankelijk en inclusief, wat bijdraagt aan de positieve sfeer en ervaring van het evenement.

Het festival op D'ekkerplein biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Van live optredens en muziek tot foodtrucks en marktkramen, er is voor ieder wat wils. Daarnaast worden er regelmatig themafeesten en evenementen georganiseerd, wat zorgt voor een levendige en dynamische sfeer op het plein.

De locatie zelf is ruim opgezet en biedt voldoende ruimte voor bezoekers om te genieten van de verschillende activiteiten en optredens. De gezellige sfeer en de diversiteit van het aanbod zorgen ervoor dat mensen graag terugkomen naar D'ekkerplein voor een dag vol plezier en vermaak.

De ligging van D'ekkerplein in het hart van Veldhoven maakt het tevens een aantrekkelijke locatie voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf. Met goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid is het plein eenvoudig te bereiken, wat bijdraagt aan de populariteit van het festival.

Kortom, D'ekkerplein is een levendige en toegankelijke festivallocatie die voor iedereen wat te bieden heeft. Met een divers aanbod aan activiteiten, een inclusieve sfeer en een gunstige ligging, is het de perfecte plek om te genieten van een dag vol vermaak en entertainment in Veldhoven.

Meer informatie over D'ekkerplein

Locatie en contact van D'ekkerplein
  • Burgemeester van Hoofflaan 151, 5503 BL Veldhoven, Nederland
  • 0.64 km (Afstand van het stadscentrum van Veldhoven naar D'ekkerplein).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van D'ekkerplein die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Burgemeester van Hoofflaan, 5505 RM Veldhoven, Nederland (0.04 km).
100% klanten tevreden
Kapelstraat-Zuid 3A, 5503 CT Veldhoven, Nederland (0.66 km).
80% klanten tevreden
De Run 8238, 5504 EM Veldhoven, Nederland (2.05 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over D'ekkerplein. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over D'ekkerplein. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment