Reviews over Dierenkliniek Capelle, Kanaalweg 42, Capelle aan den IJssel

5/5 - (326 stemmen)

Dierenkliniek Capelle is een gerenommeerde dierenkliniek gevestigd aan de Kanaalweg 42, in Capelle aan den IJssel. De kliniek is gespecialiseerd in het bieden van medische zorg en behandelingen voor huisdieren, variërend van routinecontroles en vaccinaties tot spoedeisende zorg.

Overzicht van Dierenkliniek Capelle

Dierenkliniek Capelle is een gerenommeerde dierenkliniek gevestigd aan de Kanaalweg 42, in Capelle aan den IJssel. De kliniek is gespecialiseerd in het bieden van medische zorg en behandelingen voor huisdieren, variërend van routinecontroles en vaccinaties tot spoedeisende zorg. De kliniek beschikt over een team van ervaren dierenartsen en ondersteunend personeel die zich inzetten voor het welzijn van dieren en hun eigenaren. Met een focus op preventieve zorg, diagnostische diensten en chirurgische ingrepen, biedt Dierenkliniek Capelle een uitgebreide en toegewijde service aan alle soorten huisdieren.

Het werkschema van de kliniek is zeer flexibel, met openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur, waardoor huisdiereigenaren gemakkelijk een afspraak kunnen maken die past bij hun drukke agenda's. De kliniek biedt ook een rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk en handig is voor bezoekers om toegang te krijgen tot de faciliteiten.

 Foto’s van Dierenkliniek Capelle

Foto’s van Dierenkliniek Capelle

Het team van Dierenkliniek Capelle begrijpt de zorgen en de bezorgdheid van huisdierbezitters wanneer hun geliefde huisdieren medische zorg nodig hebben. Met de nadruk op open communicatie en persoonlijke aandacht, zorgt de kliniek ervoor dat zowel het huisdier als de eigenaar zich op hun gemak voelen tijdens het gehele proces van diagnose en behandeling.

De kliniek beschikt over moderne faciliteiten en technologieën om een nauwkeurige diagnose te stellen en effectieve behandelingen uit te voeren. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan preventieve zorg en educatie, zodat huisdierbezitters kunnen worden voorzien van de juiste kennis en tools om de gezondheid en het welzijn van hun huisdieren te waarborgen.

 Foto’s van Dierenkliniek Capelle

Foto’s van Dierenkliniek Capelle

Met een goed bereikbaar telefoonnummer en een gebruiksvriendelijke online aanwezigheid, streeft Dierenkliniek Capelle ernaar om de toegang tot hoogwaardige diergezondheidszorg zo gemakkelijk mogelijk te maken voor huisdiereigenaren in de omgeving.

Kortom, Dierenkliniek Capelle biedt hoogwaardige en toegewijde diergezondheidszorg met een focus op preventie, diagnostiek en behandeling, met een professioneel en vriendelijk team dat klaar staat om huisdieren en hun eigenaren te ondersteunen in elke fase van hun gezondheidsreis.

Meer informatie over Dierenkliniek Capelle

Dierenkliniek Capelle Foto’s van Dierenkliniek Capelle
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 19:00
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 19:00
Woensdag 24 jul.08:00 tot 19:00
Donderdag 25 jul.08:00 tot 19:00
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 19:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Dierenkliniek Capelle
Dierenkliniek: 5(326 reviews)
 • Kanaalweg 42, 2903 LS Capelle aan den IJssel, Nederland
 • http://www.dierenkliniekcapelle.nl/
 • +31103060835
 • 0.36 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Dierenkliniek Capelle).

Foto’s van Dierenkliniek Capelle

Reviewoverzicht van Dierenkliniek Capelle

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Dierenkliniek Capelle hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Dierenkliniek Capelle en een geschikte keuze maken.

ImageSuper fijne dierenkliniek.. leven echt met je mee als je een dier verliest en vragen ook geen absurde prijzen.Image

Kim De Vries
15 december 2023

ImageWij gaan sinds 2020 naar deze kliniek. Ze hebben ons vaak goed geholpen met onze kat. Ze had kanker en de hele aardige dokter Simone De Vries hielp onze kat om langer te leven tot 18 jaar en langer van haar leven te genieten met minder moeite. Ik ben ongelooflijk dankbaar en raad deze kliniek aan iedereen aanImage

Alexandra ‘Van Sparappeltje’ She
17 november 2023

ImageOnze hond moest inslapen heel veel verdriet maar een hele lieve begeleiding gekregen door de arts en assistenten echt een hele goede behandeling vol liefde voor de hond en eigenaarImage

j Lagendijk
21 oktober 2023

ImageDeze keer een hele vriendelijke dierenarts, die heel goed uitlegde wat er speelt en de Black reageerde niet tot nauwelijks. Super bedankt.Image

Queen Blackburn
21 september 2023

ImageIk was hier klant met mijn 5 ratten, ze hebben mij altijd met uitstekende kennis geholpen, gaan professioneel te werk maar zijn ook zeker klantgericht en nemen de tijd voor je.Image

MissHellhound
16 september 2023

ImageGoed advies en werd serieus behandeld. Alleen werkt daar een wat oudere vrouw als dierenarts ( weet haar naam niet meer) Die komt een beetje hooghartig over en kan haast geen lachje vanaf ... Voorde rest allemaal aardig maar wel een dure kliniek.Image

Sandra van den Blink
6 september 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Dierenkliniek Capelle die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Amsteldiep 18, 2904 EC Capelle aan den IJssel, Nederland (1.44 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Dierenkliniek Capelle. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Dierenkliniek Capelle. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

162 Comments

 • henk henkes
  henk henkes
  Posted 21 augustus, 2016 at 12:26 pm 0Likes
  Vandaag naar de open dag geweest en heel goed ontvangen door de dierenarts. We kregen een rondleiding. De dierenkliniek ziet er schoon, modern en verzorgd uit. Wij hebben vertrouwen in deze nieuwe praktijk.
 • Desiree van Delft
  Desiree van Delft
  Posted 17 september, 2016 at 12:25 am 0Likes
  Wat een bijzonder aardige en kundige dierenarts is Vanessa Levi! Ook haar assistente Anja is heel aardig . Ze waren erg lief voor mijn poes Kirby van 16 jaar en voor mij. En ze legden alles stap voor stap uit wat heel plezierig is. Het zijn vaak stressvolle momenten voor dier en mens bij de dierenarts want je komt er niet als er niks aan de hand is. Ze is daar in uitstekende handen geweest en ze zal nog een aantal keren op controle of onder behandeling moeten, wat we met een gerust hart zullen doen. Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een empathische en kundige dierenarts voor je geliefde huisdier!
 • Rosina de geus
  Rosina de geus
  Posted 24 november, 2016 at 8:06 pm 0Likes
  ook wij kennen haar van een andere praktijk en zullen haar als het nodig is zeker bezoeken. En hoe snel dat zou zijn konden we niet weten. Vandaag met ons konijn bij haar geweest. Geweldig hoe zij alles uitlegt en behandelt. Zeer dier en baasje vriendelijk. We wensen jou en je assistentes veel geluk! En als er iets met 1 van onze dieren is komen we weer graag van je expertise gebruik maken. Groetjes Spoky en de baasjes,
 • ton
  ton
  Posted 13 december, 2016 at 1:54 pm 0Likes
  In een woord geweldig! Heeft ze mijn hond van een bloedoor afgeholpen door direkt te opereren! wat zeer netjes en vakkundig gedaan is! kan ze echt aanbevelen! Weet de weg nu te vinden
 • Peter Blanken
  Peter Blanken
  Posted 5 februari, 2017 at 8:28 pm 0Likes
  Je wordt heel fijn geholpen duidelijke uitleg
  Een echte aanrader
 • Christa S.
  Christa S.
  Posted 12 februari, 2017 at 11:34 pm 0Likes
  Vandaag voor het eerst bij deze kliniek geweest en zeer tevreden.Mooie frisse ruimtes en erg vriendelijke en kundige mensen.De dierenarts nam alle tijd en ik had er meteen alle vertrouwen in.Ik raad deze dierenkliniek zeker aan.
 • Anneli Gosman
  Anneli Gosman
  Posted 22 maart, 2017 at 2:30 pm 0Likes
  Ik ken deze arts van een ander praktijk. Ze is fantastisch! Betrokken, eerlijk, en kennis rijk!!
 • R. Kost
  R. Kost
  Posted 19 april, 2017 at 8:36 pm 0Likes
  Top vakmensen !
 • Markspecial Ven
  Markspecial Ven
  Posted 10 mei, 2017 at 5:40 pm 0Likes
  zo vandaag met de pup geweest voor herhaling inenting was weer een fijne ervaring
 • Arjan van der Meijden
  Arjan van der Meijden
  Posted 20 juli, 2017 at 2:13 pm 0Likes
  Een geweldige praktijk met een zeer deskundig team. Ze hebben echt hart voor dieren en staan altijd voor je klaar. Tot 2 keer toe hebben ze ons katje van de dood gered!
 • Ton van der Heiden
  Ton van der Heiden
  Posted 28 augustus, 2017 at 11:11 am 0Likes
  Voor de eerste keer geweest met onze hond, een Parson Russell Terrier. Bovenste nageltje afgebroken. Netjes uitleg gehad over de groei van een nieuw nageltje. Tevens werd een zalfje tegen jeuk aan het wondje aanbevolen. Die was goedkoper dan de spray. M.a.w. je wordt niet gedwongen of in de richting van de duurdere oplossing gestuurd. Vanessa maakt een zeer deskundige indruk. Ook de assistente was zeer enthousiast.
 • Wim Booms
  Wim Booms
  Posted 17 november, 2017 at 12:42 pm 0Likes
  Onlangs langs geweest met onze labradoodle pup Boaz voor zijn laatste injectie. Ondanks dat ik mij vergist had met het tijdstip van de afspraak en deze naar een later tijd op dezelfde dag kon verschuiven, nam dokter Levi alle tijd voor de vragen die ik had. Over zindelijkheidstraining heeft ze mij op een zeer directe wijze op het goede spoor gezet. Sommige mensen kunnen over haar woordkeus vallen. Ik vond alle antwoorden helder en duidelijk. het heeft geholpen en daar gaat het mij om. Toffe arts en team.
 • Jay Jay
  Jay Jay
  Posted 1 februari, 2018 at 11:38 am 0Likes
  Ga hier absoluut niet heen met je vogel!!! Ga gewoon met je vogel naar een gecertificeerde vogelarts!!! De arts die de papegaai heeft geholpen had hier totaal geen verstand van. Terwijl er wel aan de telefoon word gezegd dat ze het wel kunnen helpen en je langs moet komen. Als je geen verstand van dit soort vogels hebt zeg het dan gewoon eerlijk en verpest dan geen huisdier. Probeer geen geld te verdienen over de rug van mensen met een geliefd huisdier in nood. Het ging om een te groot windei die normaal had leegzogen moeten worden met een naald wat daarna makkelijk te verwijderen viel, maar er is geprobeerd op een onkundige manier het ei te halen wat niet lukte waarop het beestje moest inslapen. Ze moest zelfs even het boek erbij pakken om te kijken hoe het ei lag. Op deze manier geld verdienen vind ik heel triest.
 • vincent sat
  vincent sat
  Posted 20 oktober, 2018 at 11:33 am 0Likes
  Hele lieve en zorgzame medewerkers. Belden zelfs nog na om te vragen hoe het met de patiënt ging intussen
 • Herman Sonneveldt
  Herman Sonneveldt
  Posted 21 oktober, 2018 at 7:09 pm 0Likes
  Eng om daar te zijn
 • marjan zwaan
  marjan zwaan
  Posted 26 oktober, 2018 at 8:48 pm 0Likes
  Fijne arts.
  De beste tot nu toe voor al mijn honden.
 • Sarah Levi
  Sarah Levi
  Posted 27 oktober, 2018 at 7:05 am 0Likes
  Ze zijn hier zo vriendelijk tegen je en heel lief voor de dieren! Het is duidelijk dat ze u en uw huisdier willen helpen!
 • Joop Van Dongen
  Joop Van Dongen
  Posted 16 december, 2018 at 9:30 am 0Likes
  Wordt er deskundig geholpen met vriendelijk personeel
 • Lisa Rosa
  Lisa Rosa
  Posted 8 januari, 2019 at 12:21 pm 0Likes
  Goede service. Attent, vriendelijk en super behulpzaam personeel, super competente dierenarts.
 • Jan de Boeff
  Jan de Boeff
  Posted 21 januari, 2019 at 10:37 pm 0Likes
  Goede en zeer vriendelijke dierenarts
  Neemt de tijd en geeft goed en duidelijk uitleg en bespreekt de mogelijkheden
  Ook de assistentes zijn zeer vriendelijk
  Echt een top adres voor uw huisdier
 • H Sonneveldt
  H Sonneveldt
  Posted 26 januari, 2019 at 1:03 pm 0Likes
  Toppie
 • Beata Pazur
  Beata Pazur
  Posted 8 februari, 2019 at 4:43 pm 0Likes
  Deskundige begeleiding en vriendelijke onspannen sfeer… …
 • saskia polderman
  saskia polderman
  Posted 11 maart, 2019 at 11:59 am 0Likes
  wildrrrrrrrr
 • Natasja Onink
  Natasja Onink
  Posted 1 april, 2019 at 9:07 am 0Likes
  Dierenkliniek Capelle is een plek waar de dierenartsen en assistentes echt hart hebben voor dieren. Ze doen alles voor u en uw dier. Het personeel is erg professioneel en helpt u waar nodig. Ik heb stage gelopen bij Dierenkliniek Capelle en ken de ins en outs van het bedrijf. Dierenkliniek Capelle is een top praktijk!!!! Een echte aanrader dus
 • Maxime Stok
  Maxime Stok
  Posted 14 april, 2019 at 7:18 pm 0Likes
  Hielpen goed mijn boefje en ivy
 • Therese Kol
  Therese Kol
  Posted 20 april, 2019 at 5:38 pm 0Likes
  Erg prettige dierenkliniek met zeer vriendelijk en attent personeel
 • Petra Wisselaar
  Petra Wisselaar
  Posted 18 december, 2019 at 3:58 pm 0Likes
  Goede dierenarts. Mooie en frisse praktijk met kundig personeel.
 • Nicole Dambruck
  Nicole Dambruck
  Posted 19 december, 2019 at 2:48 pm 0Likes
  De mensen die er werken zijn super vriendelijk. Zij geven eerlijk advies en geven altijd prijzen door zodat je weet waar je aan toe bent. En als een bepaalde behandeling geen voorrang heeft dan zeggen ze dat ook eerlijk ipv van alles laten uitvoeren zodat er een torenhoge rekening ontstaat
 • Theo Eleveld
  Theo Eleveld
  Posted 23 december, 2019 at 11:24 am 0Likes
  Een goed verzorgde kliniek en ze zij goed voor de dieren
 • Maria Muniz Martin
  Maria Muniz Martin
  Posted 3 januari, 2020 at 9:48 pm 0Likes
  Omdat ze Super vriendelijk en professioneel zijn ,groetjes Paco
 • Sandra Hokke - van der Hoeven
  Sandra Hokke - van der Hoeven
  Posted 7 januari, 2020 at 8:37 am 0Likes
  Zeer goede service. Vriendelijke mensen. Ze hebben kat erg goed behandeld
 • Tommie Metselaar
  Tommie Metselaar
  Posted 9 januari, 2020 at 8:55 pm 0Likes
  Mooie en schone zaak met deskundig personeel. Minpunt: belachelijk hoge prijzen.
 • Jacqueline Weishaupt
  Jacqueline Weishaupt
  Posted 12 januari, 2020 at 6:19 pm 0Likes
  Vriendelijke behandeling voor een bang hondje
 • maryles aracil
  maryles aracil
  Posted 13 januari, 2020 at 12:12 am 0Likes
  Goede dierenarts
 • Homam TS
  Homam TS
  Posted 14 januari, 2020 at 2:38 pm 0Likes
  … …
 • Neeltje Ardon
  Neeltje Ardon
  Posted 21 januari, 2020 at 8:41 pm 0Likes
  Buitengewoon vriendelijke bejegening, meevoelend met de problemen van de huisdierbezitter, niet overdreven duur.
 • Colette van den Hoogenband
  Colette van den Hoogenband
  Posted 31 januari, 2020 at 12:37 am 0Likes
  Mooie kliniek, goed bereikbaar, erg aardige dierenarts en assistentes. Redelijk prijzig maar dat zijn de meeste dierenartsen. Heb ze duurder gehad. Sommige rekenen maar wat heb ik het idee. Bespottelijk wat je kwijt bent na een bezoek. En ook wanneer je terug komt voor hetzelfde “probleem” moet je toch weer volledig consult betalen. Maar dat is weer een andere discussie! Dierenartsen in het algemeen. Deze kliniek is goed.
 • Pia Volders
  Pia Volders
  Posted 31 januari, 2020 at 6:21 pm 0Likes
  Fijn bediening
 • Laura
  Laura
  Posted 3 februari, 2020 at 7:00 am 0Likes
  Heel vriendelijke dierenarts en assistentes. Namen de tijd voor mijn kat.
 • Anastasiya Verbytska
  Anastasiya Verbytska
  Posted 3 februari, 2020 at 9:09 am 0Likes
  De eigenaar is professioneel en aardig
 • Saliha Nonuh
  Saliha Nonuh
  Posted 7 februari, 2020 at 12:36 pm 0Likes
  Vond het geen fijne praktijk. Dierenarts vond ik niet fijn. Was snel de deur weer uit. Had jaarlijke controle van mn kat maar dat was 3x niets
 • Hennie Zinsmeister
  Hennie Zinsmeister
  Posted 10 februari, 2020 at 10:44 pm 0Likes
  Fijne schonen praktijk en arts en binnenkomst heel vriendelijk onze hond gelukkig weer inorde
 • Marijke Vellekoop
  Marijke Vellekoop
  Posted 3 september, 2020 at 5:48 pm 0Likes
  Erg fijn geholpen met het inslapen van onze hond Tara.
 • Ruud Lind
  Ruud Lind
  Posted 15 september, 2020 at 11:42 pm 0Likes
  Prima dierenarts
 • Petra Schippers
  Petra Schippers
  Posted 18 september, 2020 at 7:14 am 0Likes
  Beetje duur
 • Biena Buurman
  Biena Buurman
  Posted 26 september, 2020 at 9:42 am 0Likes
  Bellen je netjes op om een afspraak te herinneren
 • Leen van der stoep
  Leen van der stoep
  Posted 27 september, 2020 at 11:06 am 0Likes
  Goede praktijk
 • John Guttink
  John Guttink
  Posted 2 oktober, 2020 at 10:07 am 0Likes
  Deze dierenarts weigert recepten uit te schrijven zodat ze zelf geneesmiddelen tegen woekerprijzen kan verkopen.
 • admin email
  admin email
  Posted 11 oktober, 2020 at 3:24 pm 0Likes
  Beste dierenarts van capelle aan den ijssel
 • Nancy Beke (Fit By Me)
  Nancy Beke (Fit By Me)
  Posted 13 oktober, 2020 at 4:47 pm 0Likes
  Beste dierenarts van capelle aan den ijssel
 • Gezond genoeg
  Gezond genoeg
  Posted 19 oktober, 2020 at 8:01 am 0Likes
  Fijne praktijk, online een afspraak maken wat echt heel handig is. Goed telefonisch bereikbaar. Voor een oude kat met chronische pijnklachten is het enige nadeel dat ze geen herhaalrecept uitschrijft, terwijl wel benoemd wordt dat dit blijvend gebruikt kan worden (als advies). Wanneer hier om gevraagd wordt, moet de kat eerst weer gezien worden wat weer een hoop stress voor de oude dame met zich meebrengt. De kosten zijn altijd weer hoog, maar dat is bij de meeste dierenartsen zo. Gaat voor de gezondheid van het beest en kijkt naar dat wat goed voor het beest is. Schone praktijk.
 • Els Mastik
  Els Mastik
  Posted 19 oktober, 2020 at 7:15 pm 0Likes
  Goed bereikbaar, openbaar vervoer. Zorgvuldig personeel.
 • Patrick Slagboom
  Patrick Slagboom
  Posted 25 oktober, 2020 at 11:17 am 0Likes
  Super aardige mensen. Van assistent tot dierenarts. Nemen alle tijd en leggen alle mogelijkheden goed en rustig uit. Top!
 • Joop Vons
  Joop Vons
  Posted 26 oktober, 2020 at 5:07 pm 0Likes
  Fijn en ontspannend voor mens en dier
 • Arian Van Donkelaar
  Arian Van Donkelaar
  Posted 7 november, 2020 at 8:53 am 0Likes
  Eerlijke mensen en een hele goede arts
 • Sissy v.V.
  Sissy v.V.
  Posted 20 november, 2020 at 8:20 am 0Likes
  Nette dierenkliniek en zorgzame, deskundige mensen.
  Ik heb mijn kater er laten castreren. Zijn nagels zijn gelijk geknipt waar nodig.
  Ik ben tussendoor gebeld en werd op de hoogte gebracht hoe het is verlopen.
  Ook ben ik een dag nadat hij geholpen was gebeld, als nazorg, om te horen hoe het herstel van mijn kater verliep.
  Ik ben erg blij met hun betrokkenheid.
 • Nelly Schipper-de Jong
  Nelly Schipper-de Jong
  Posted 22 december, 2020 at 7:00 pm 0Likes
  Heel erg vriendelijk allemaal de dierenarts en assistenten hebben ons heel erg goed gesteund met het verlies van onze hond Laika ik wil ze daarbij heel erg bedanken
 • R.J. van Rheenen
  R.J. van Rheenen
  Posted 23 december, 2020 at 11:33 am 0Likes
  Goede dierenarts
 • Selina Woudstra
  Selina Woudstra
  Posted 25 december, 2020 at 2:40 pm 0Likes
  Na 2 andere klinieken, eindelijk wat meer concreets.
 • Caroline van der Heeden
  Caroline van der Heeden
  Posted 1 januari, 2021 at 5:38 pm 0Likes
  Zeer fijne dierenarts. Kwamen met een doodzieke kip, terwijl ze eigenlijk geen vogels behandelen. Ze had alle tijd voor ons en de kip. Konden binnen 10 minuten langs komen. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp.
 • Jakob van der Lee
  Jakob van der Lee
  Posted 17 december, 2021 at 12:38 pm 0Likes
  Professioneel en klantvriendelijk. Niets op aan te merken. Inentingen voor honden gehaald. Nette praktijk.
 • Rein van der Veer
  Rein van der Veer
  Posted 18 december, 2021 at 7:01 am 0Likes
  Deskundige dierenartsen, lief voor de dieren. Mooi verzorgde entree, prijzen zijn schappelijk. Wel een erg drukke straat.
 • Bennita van der Meer
  Bennita van der Meer
  Posted 20 december, 2021 at 7:35 am 0Likes
  Afgelopen week een intensieve week gehad met mijn pommeranian en na een goede begeleiding en alle inzet van de dierenarts om mijn hond pijn vrij te krijgen, hem helaas toch in moeten laten slapen. Heel lief een paar dagen erna een hele lieve kaart gekregen..dit deed me erg goed.
 • Jenny
  Jenny
  Posted 20 december, 2021 at 10:35 am 0Likes
  Goede dierenarts. Kon diezelfde dag terecht. Wel duur.
 • Linda Mackay
  Linda Mackay
  Posted 21 december, 2021 at 10:25 pm 0Likes
  Fijne dierenarts en aardige assistenten, word goed geluisterd en er word de tijd genomen.
  Dus onze hond is al een aantal jaar in goede handen bij deze dierenkliniek.
 • Eddy Olman
  Eddy Olman
  Posted 22 december, 2021 at 11:12 am 0Likes
  Mooie zaak, vriendelijke dames, professionele zorg.
  Prettige ambiance.
 • Cobie van hoek
  Cobie van hoek
  Posted 24 december, 2021 at 5:18 pm 0Likes
  Hele vriendelijke mensen.
 • jannie poulie van der wal
  jannie poulie van der wal
  Posted 25 december, 2021 at 7:04 pm 0Likes
  Fijn geholpen
 • W. Diamant
  W. Diamant
  Posted 26 december, 2021 at 10:03 am 0Likes
  Goede artsen fijne medewerkers.
 • Willem Seton
  Willem Seton
  Posted 26 december, 2021 at 12:21 pm 0Likes
  Slecht
 • Marion Claes
  Marion Claes
  Posted 26 december, 2021 at 6:37 pm 0Likes
  Top. Prima geholpen. Ze zijn erg aardig.
 • Marga Meijler
  Marga Meijler
  Posted 28 december, 2021 at 7:51 am 0Likes
  Vriendelijk behandeld
 • Dennis Broere
  Dennis Broere
  Posted 28 december, 2021 at 3:14 pm 0Likes
  Schrikbarend duur! Vroegen 900 euro voor paar tandjes trekken bij een pomeriaantje van 1,5 jaar oud. Op de factuur stonden 14 dentale röntgenfoto’s en dat vonden ze niet vreemd. Uiteindelijk bij andere kliniek geweest. Keurig geholpen voor 350 euro. Vanwege de absurde prijzen ben ik overgestapt.
 • Phone Voda
  Phone Voda
  Posted 28 december, 2021 at 11:47 pm 0Likes
  Vriendelijke ontvangst en eengoede behandeling wordt ook veeluit gelegd als je vragen heb
 • Remco Kooistra
  Remco Kooistra
  Posted 31 december, 2021 at 7:55 pm 0Likes
  Vriendelijke en goede artsen
 • A G M Kollen
  A G M Kollen
  Posted 2 januari, 2022 at 4:01 pm 0Likes
  Vriendelijke arts en assistentes
 • A Struijk
  A Struijk
  Posted 3 januari, 2022 at 8:00 am 0Likes
  Goede betrokken dierenarts die echt de tijd voor je neemt!
 • Kornel Litynski
  Kornel Litynski
  Posted 4 januari, 2022 at 8:02 am 0Likes
  Hele fijne dierenarts. Hart voor dieren
 • N Van grootel
  N Van grootel
  Posted 4 januari, 2022 at 9:39 am 0Likes
  Goede aandacht naar dier en mens
  Wel duur consuld overal 35 en daar 50 euro
 • Petra Goor
  Petra Goor
  Posted 5 januari, 2022 at 12:24 am 0Likes
  Heel goed geholpen, fijn dat de dierenarts onze hond in huiselijke kring kwam laten inslapen. Hierdoor kon het gehele gezin afscheid nemen van onze lieverd.
  Paar dagen later nog een lief kaartje gekregen.
 • Frits Roelse
  Frits Roelse
  Posted 6 januari, 2022 at 9:41 am 0Likes
  Prima geholpen door deskundige arts en aardige assistente.
 • Jonnie Hulskamp
  Jonnie Hulskamp
  Posted 6 januari, 2022 at 12:23 pm 0Likes
  Fijn dat ik op zondag online een afspraak kon maken, vanmiddag geweest, super fijn geholpen. Lieve dierenarts en heeft mijn kat helemaal goed nagekeken.
 • Inge De Waard
  Inge De Waard
  Posted 6 januari, 2022 at 12:34 pm 0Likes
  Geweldig personeel helemaal top
 • joop koldenhof
  joop koldenhof
  Posted 8 januari, 2022 at 8:41 am 0Likes
  Kon snel en eenvoudig een afspraak maken,ter plaatse ook snel naar binnen en goed geholpen.
  Zij hebben ook een eigen parkeerplaats, prima.
 • Astrid Edixhoven
  Astrid Edixhoven
  Posted 11 januari, 2022 at 11:20 am 0Likes
  Vriendelijke en snelle behandeling
 • Ria van de Minkelis
  Ria van de Minkelis
  Posted 11 januari, 2022 at 3:07 pm 0Likes
  Alleen maar roem over deze kliniek. Erg professioneel en betrokken en lief voor de dieren. Vanaf de opening.bij hen geweest. En heel belangrijk. Als ze de kennis zelf niet hebben weten ze waar de kennis wel te halen is en hebben daar goede contacten mee.en maken daar ook gebruik van. Helaas mijn fleurtje na kort ziekzijn in moeten laten slapen. Ook daar goede begeleiding en betrokkenheid bij. En belangrijk ik heb mijn fleurtje thuis in mogen laten slapen. En alle rust en veilig. Ook hierbij veel betrokkenheid.en professionaliteit. Dank daarvoor.
 • Mirande Geurtsen
  Mirande Geurtsen
  Posted 12 januari, 2022 at 8:26 am 0Likes
  Onze hond vind het niet erg om daar heen te gaan .
  Ze stellen de dieren op hun gemak en leggen alles goed uit .
  Top daar
 • Febee 52
  Febee 52
  Posted 12 januari, 2022 at 4:06 pm 0Likes
  Vandaag voor ’t eerst bij jullie geweest.
  Nette ontvangst en vriendelijke dierenarts, assistente en baliemedewerkster.
  Kreeg voldoende tijd om vragen te stellen, erg prettig.
  Al met al zeer tevreden!
  Bedankt, ook namens Pica.(zie foto)

  Femke van Bekum

 • Jacqueline Caster
  Jacqueline Caster
  Posted 12 januari, 2022 at 4:34 pm 0Likes
  Voor het eerst geweest met mijn kleindochter. Haar katertje moest bij de dierenarts. Goed geholpen door de dierenarts en in de corona tijd.
 • Manon Meijer
  Manon Meijer
  Posted 13 januari, 2022 at 7:48 am 0Likes
  Mooie zaak. Lief voor mn.dieren en zeer kundig. Mijn dieren worden behandeld alsof ze van hun zijn..
 • Adriana Westphal
  Adriana Westphal
  Posted 16 januari, 2022 at 8:23 am 0Likes
  Hele goede kliniek, mijn hond in laten slapen gisteren. Lieve medewerkers. Top
 • Danny Morrien
  Danny Morrien
  Posted 12 december, 2022 at 10:14 am 0Likes
  ………… …
 • Rob van den Boogert
  Rob van den Boogert
  Posted 12 december, 2022 at 11:28 pm 0Likes
  Mensen met een goed hart en verstand.
  Aanrader
 • Djordje Jorda
  Djordje Jorda
  Posted 13 december, 2022 at 3:34 pm 0Likes
  Topkliniek. Aardige mensen die je supervriendelijk helpen.
 • Jill van Put
  Jill van Put
  Posted 14 december, 2022 at 12:27 am 0Likes
  Heel fijne praktijk! Ze nemen hun tijd, zowel voor het dier als om alles met je te bespreken. Erg vriendelijke dames daar, ze kunnen ook erg goed omgaan met mijn onzekere/bange hond. Qua tarieven zijn ze zeker niet de duurste.
 • Lia De Boer
  Lia De Boer
  Posted 14 december, 2022 at 10:09 am 0Likes
  Vandaag geweest met onze amstaf. Dr Simone fijne arts. Goed met stafford. Duidelijk en geen poespas. Hopelijk kunnen we weer een poosje weg blijven
 • Tamara Koster
  Tamara Koster
  Posted 14 december, 2022 at 6:30 pm 0Likes
  Vanaf het begin was communicatie met dierenarts Simone zeer stroef. Op het moment dat wij hoorden dat onze Golden Retriever met spoed naar de Intensive Care moest want elke minuut telde, mijn man onze hond uit de kliniek moest dragen werd er nog wel even gevraagd de rekening van 90 euro direct te voldoen. (Wij wonen om de hoek, stond geen rekening open of iets dergelijks). De dag erna niks van de kliniek vernomen. Na het overlijden van onze hond ook niks vernomen. Na zelf contact te hebben opgenomen met de eigenaresse lag er de volgende dag een kaart in de brievenbus.
 • Edwin Wouters
  Edwin Wouters
  Posted 14 december, 2022 at 7:19 pm 0Likes
  Heel erg mee levend en kundig
 • Sylvana 010 Rotterdam
  Sylvana 010 Rotterdam
  Posted 15 december, 2022 at 7:28 am 0Likes
  Met spoed met mijn kater Boy naar deze kliniek geweest. Mijn kat had het zeer benauwd en hijgde met zijn tong uit de bek. Goede service!
  Aanrader!
 • Danielle x
  Danielle x
  Posted 15 december, 2022 at 12:59 pm 0Likes
  Alle dierenartsen hier zijn ontzettend kundig. Zelf heb ik ook veel knaagdieren, waar ze hier gelukkig ook wat meer bekend mee zijn. Erg fijn geholpen en er word altijd de tijd voor je genomen.
 • Marja Posma
  Marja Posma
  Posted 15 december, 2022 at 4:40 pm 0Likes
  Het is een goede dierenarts. Vriendelijk personeel en lief voor de dieren.
 • Richard de Kruyff
  Richard de Kruyff
  Posted 15 december, 2022 at 5:28 pm 0Likes
  Goeie dierenkliniek, echter liep het iets uit denk en moest ik 15 a 20 min langer wachten
 • Arjen van der Kooij
  Arjen van der Kooij
  Posted 15 december, 2022 at 8:46 pm 0Likes
  Prima geholpen.

  Nooit de leukste plek om naartoe te gaan, maar wel de betere.

 • Mascha Markese
  Mascha Markese
  Posted 15 december, 2022 at 10:09 pm 0Likes
  Vriendelijk en bekwaam. Kan snel terecht bij problemen
 • Sigi Burgerhout
  Sigi Burgerhout
  Posted 16 december, 2022 at 7:33 pm 0Likes
  Altijd vriendelijke en lieve artsen zoals ook de assistentes. Duidelijkheid en eerlijkheid. Toppers zijn het…… …
 • Kees van Steenbruggen
  Kees van Steenbruggen
  Posted 17 december, 2022 at 12:05 am 0Likes
  Prima dierenarts. Komt desgewenst ook aan huis. Goed bereikbaar en een (kleine) maar eigen parkeerplaats.
 • Brenda Boer
  Brenda Boer
  Posted 17 december, 2022 at 12:38 am 0Likes
  Heel vriendelijk en behulpzaam
 • Stephan Rijsdijk
  Stephan Rijsdijk
  Posted 17 december, 2022 at 7:28 am 0Likes
  Wij hebben onze geliefde kat door Dierenkliniek Capelle in laten slapen. Dierenkliniek Capelle was de enige dierenarts in de omgeving die dit op korte termijn bij ons thuis wilde doen. Daarnaast ontvingen wij nog een mooie kaart. Wij hebben dit ervaren als empathisch, professioneel en flexibel.
 • Nanna van Riet
  Nanna van Riet
  Posted 17 december, 2022 at 10:27 am 0Likes
  Echt super behandeld en lief voor de hond hier blijf ik gaan veel artsen aanwezig
 • Tijs Bestman
  Tijs Bestman
  Posted 17 december, 2022 at 10:00 pm 0Likes
  Goeie expertise, de arts en de medewerkers doen goed hun best voor je huisdier. Niet heel goedkoop maar zeker kundig en welwillend
 • Sabina Shaik
  Sabina Shaik
  Posted 18 december, 2022 at 12:50 am 0Likes
  Ons hamstertje was van de ene op de andere dag onwel. Contact opgenomen met deze dierenkliniek en we mochten meteen langskomen omdat we eigenlijk al zagen dat ze het niet ging redden. De dierenarts heeft ons goed geholpen alleen jammer dat we niet echt de doodsoorzaak hebben kunnen achterhalen. Ondanks dat het op een zaterdag was hebben wij geen torenhoge rekening gekregen.
 • yf niel
  yf niel
  Posted 18 december, 2022 at 5:41 pm 0Likes
  Lieve arts, nam echt haarctijd
 • J. Stege
  J. Stege
  Posted 19 december, 2022 at 4:47 pm 0Likes
  Een dierenarts moet van dieren houden, anders ben je snel je klanten kwijt. Het handboek toneel gaat hier niet bij helpen. De liefde voor de dierenarts is zo wel geboren. We delen de liefde voor het dier.
 • Willem van Loon
  Willem van Loon
  Posted 19 december, 2022 at 5:23 pm 0Likes
  We zijn met ons kat super geholpen leuke personeel ben blij dat ik daar de katten staan ingeschreven
 • 123insana
  123insana
  Posted 19 december, 2022 at 6:03 pm 0Likes
  Gewoon goed .
 • waaierdans
  waaierdans
  Posted 19 december, 2022 at 9:30 pm 0Likes
  Vriendelijk personeel
  Huisdieren prima geholpen.
 • Yvonne wisse
  Yvonne wisse
  Posted 20 december, 2022 at 8:21 am 0Likes
  Altijd vriendelijk en goed geholpen
 • Michel Van De Logt
  Michel Van De Logt
  Posted 20 december, 2022 at 8:38 am 0Likes
  Zeer goede dierenarts en niet te duur
 • Gerard de Man
  Gerard de Man
  Posted 20 december, 2022 at 9:47 am 0Likes
  Vriendelijk maar overdreven duur. Even naar binnen gelopen met een vraag. Meteen consult 39 euro. Zijn te commercieel bezig.
 • Katja Furda
  Katja Furda
  Posted 20 december, 2022 at 8:18 pm 0Likes
  Lieve assistenten en dierenartsen. Vakkundig.
 • Leny De Smit Haarstyliste aan huis.
  Leny De Smit Haarstyliste aan huis.
  Posted 21 december, 2022 at 1:00 pm 0Likes
  Ze zijn er erg lief, Lesly liep zomaar mee (best bijzonder want hij komt uit Portugal en is nogal eens bang) en was heel nieuwsgierig.
  Volgende dag kreeg ik nog een telefoontje met de vraag hoe het met Lesly gaat…. lief …
  Hij moest er deze keer alleen heen om tandjes te reinigen (maar is natuurlijk wel onder narcose geweest)
  Hij heeft weer een stralende glimlach ……
 • Rik Blokland
  Rik Blokland
  Posted 21 december, 2022 at 2:19 pm 0Likes
  Goed geholpen en advies gegeven aardig personeel
 • Manon
  Manon
  Posted 21 december, 2022 at 5:54 pm 0Likes
  Ontzettend lief personeel met veel kennis! Ons konijn helaas moeten inslapen, maar zo lief geholpen door jullie. Bij een nieuw huisdier blijven we graag bij jullie langskomen als het nodig is.
 • Tanne Schop
  Tanne Schop
  Posted 22 december, 2022 at 7:34 am 0Likes
  Ze zijn top … …
 • rivka wtenweerde
  rivka wtenweerde
  Posted 22 december, 2022 at 3:56 pm 0Likes
  Vriendelijk en goed geholpen
 • Marco Zwarionato
  Marco Zwarionato
  Posted 22 december, 2022 at 11:59 pm 0Likes
  Bovenkant
 • Patricia
  Patricia
  Posted 23 december, 2022 at 12:59 am 0Likes
  Lief personeel, snelle reactie op de app. Fijne artsen.
 • Jan Drinkwaard
  Jan Drinkwaard
  Posted 29 januari, 2023 at 6:36 pm 0Likes
  Snel geholpen met dik pootje van Dushi mijn kat. Na 2 dagen genezen. Top!
 • Loes Smit
  Loes Smit
  Posted 6 februari, 2023 at 12:00 pm 0Likes
  Altijd goede services.
 • Hennie Nelemans
  Hennie Nelemans
  Posted 12 februari, 2023 at 10:01 pm 0Likes
  Goed en deskundig geholpen
 • Casper Drost
  Casper Drost
  Posted 16 februari, 2023 at 10:04 pm 0Likes
  Keurige service, met een vriendelijk kaartje achteraf. Een pluim voor jullie!
 • Marieke de Zanger
  Marieke de Zanger
  Posted 19 februari, 2023 at 11:27 am 0Likes
  Mijn dwerghamster deed ineens raar, ik maakte me zorgen. Aanvankelijk een afspraak voor die avond gemaakt, maar toen ik belde dat het echt niet goed ging, mocht ik direct langskomen. Helaas was ik te laat, toen ik er was, was mijn hamster al overleden. Niets hoeven afrekenen, al is er wel even geluisterd of ze geen hartje meer hoorde. Hele lieve mensen, heel vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nog 2 hamsters en al hoop ik deze mensen niet nodig te hebben, ik ga zeker weer terug hierheen.
 • Laureline Nijssen
  Laureline Nijssen
  Posted 28 februari, 2023 at 8:12 pm 0Likes
  Afgelopen maandag is onze geliefde poes Toet helaas ingeslapen. Vandaag een lief kaartje ontvangen vanuit de kliniek. Zijn wij heel blij mee, doet ons goed! Dank voor alle goede zorgen!
 • Rense Sjoers
  Rense Sjoers
  Posted 27 april, 2023 at 9:07 am 0Likes
  Duidelijk verhaal, goede zorg.

  Moest mijn 17,5 jarige vriendje laten inslapen. Is mooi gedaan met heel rust en begrip.

 • Ruud van Renterghem
  Ruud van Renterghem
  Posted 27 april, 2023 at 10:07 pm 0Likes
  Goed!
 • Hans Musch
  Hans Musch
  Posted 28 april, 2023 at 1:23 pm 0Likes
  Prima dierenarts, heel betrokken .
 • tiara
  tiara
  Posted 29 april, 2023 at 3:34 pm 0Likes
  Peanut (cavia) is weer helemaal gezond!
 • Ferry 111077
  Ferry 111077
  Posted 14 mei, 2023 at 10:46 am 0Likes
  Ze hebben ons heel netjes geholpen, met de euthanasie van onze hond jill.
  Waar andere dierenarts praktijken ons lieten zitten, met een dood zieken hond, omdat ze hond niet konden.
 • Iwan Velders
  Iwan Velders
  Posted 14 mei, 2023 at 5:05 pm 0Likes
  Supervriendelijk personeel
 • Monika Risse
  Monika Risse
  Posted 22 mei, 2023 at 4:51 pm 0Likes
  Zeer vriendelijk en toegewijd
 • eveline kleijn
  eveline kleijn
  Posted 24 mei, 2023 at 10:08 pm 0Likes
  We komen hier al jaren met onze konijntjes
  Zeer goede, vriendelijke en zeer meelevende dierenartsen en assistentes.
  Denken met je mee
  Geven van te voren een prijsindicatie
  Zeer tevreden!
 • Wilma van Leeuwen
  Wilma van Leeuwen
  Posted 28 mei, 2023 at 2:46 pm 0Likes
  Lief en zeer professioneel
 • B. K.
  B. K.
  Posted 29 mei, 2023 at 4:20 pm 0Likes
  Zij zijn de beste ! Mijn harige hond wordt elke keer dat we gaan heel goed verzorgd. Alle meisjes zijn lief.
 • Dennis Wong
  Dennis Wong
  Posted 16 juni, 2023 at 10:01 am 0Likes
  Prima eerste ervaring met deze dierenarts. Het personeel is zeer bekwaam en vriendelijk. Mijn huisdier heeft geen reststress na de kleine ingreep, wat uitstekend is. Er is tevens gratis parkeergelegenheid naast de kliniek. Sterk aanbevolen!
 • ron kortman
  ron kortman
  Posted 27 juli, 2023 at 3:46 pm 0Likes
  Kom er al vanaf het begin en zijn zeer vakkundig en voelen met dier en mens mee ook ruby vindt het er fijn om langs te gaan
 • Boris Wieland
  Boris Wieland
  Posted 28 juli, 2023 at 10:36 pm 0Likes
  Deskundig en zeer vriendelijk personeel, wij danken hen voor hun hulp met onze puppy.
 • Michelle Sorel
  Michelle Sorel
  Posted 29 juli, 2023 at 10:10 pm 0Likes
  Ik zit vanaf het begin al met mijn 2 katten bij dierenkliniek Capelle. Meiden zijn vriendelijk, reageren snel en behulpzaam op de whatsapp. Met name 1 dierenarts die echt de tijd neemt voor je diertjes. 1 keer een vervelende ervaring gehad met een dierenarts, maar kon dit wel bespreken en dit is toen goed opgelost.
 • fam. Dalhuisen
  fam. Dalhuisen
  Posted 28 augustus, 2023 at 10:56 pm 0Likes
  Onze hond heeft een verkeerd medicijn gekregen ging bijna dood
 • Ed de Koning
  Ed de Koning
  Posted 1 september, 2023 at 1:28 pm 0Likes
  Erg goed geholpen bij deze dierenarts.
 • Sandra van den Blink
  Sandra van den Blink
  Posted 6 september, 2023 at 5:27 pm 0Likes
  Goed advies en werd serieus behandeld. Alleen werkt daar een wat oudere vrouw als dierenarts ( weet haar naam niet meer) Die komt een beetje hooghartig over en kan haast geen lachje vanaf … Voorde rest allemaal aardig maar wel een dure kliniek.
 • Sylvana Dankers
  Sylvana Dankers
  Posted 11 september, 2023 at 6:48 pm 0Likes
  Heel erg goed en waanzinnig lief allemaal en nemen de tyd voor jou en je huisdier
 • Angela Verdam
  Angela Verdam
  Posted 12 september, 2023 at 3:44 pm 0Likes
  Kundige dierenarts heel erg blij dat ik via mijn buurvrouw mij jullie duurde.
  Heel erg blij mee
 • MissHellhound
  MissHellhound
  Posted 16 september, 2023 at 11:11 pm 0Likes
  Ik was hier klant met mijn 5 ratten, ze hebben mij altijd met uitstekende kennis geholpen, gaan professioneel te werk maar zijn ook zeker klantgericht en nemen de tijd voor je.
 • Patricia Althoff
  Patricia Althoff
  Posted 18 september, 2023 at 3:30 pm 0Likes
  Ik ben op maandag 28 augustus fantastisch geholpen. Mijn hondje Binkie zijn oogbol was eruit nadat hij was gepakt door een grote hond. De Dierenarts heeft mij zo ontzettend geholpen en alles gedaan om het oogje van mijn hondje te redden. Na 10 dagen moest ik op advies van deze dierenarts naar een oogspecialist ter controle. Gisteren ben ik bij eYes oogheelkundekliniek voor dieren geweest en deze specialist spreekt haar bewondering uit voor het herstellen van het oogje. Ze wil zelfs haar complimenten doorgeven . Dankuwel voor alles lieve dierenarts van dierenkliniek Capelle.
 • Queen Blackburn
  Queen Blackburn
  Posted 21 september, 2023 at 7:14 am 0Likes
  Deze keer een hele vriendelijke dierenarts, die heel goed uitlegde wat er speelt en de Black reageerde niet tot nauwelijks. Super bedankt.
 • P.A. BROEKMEIJER-DORSMAN
  P.A. BROEKMEIJER-DORSMAN
  Posted 23 september, 2023 at 12:23 am 0Likes
  Vriendelijk geholpen.
 • Erik van der Kaaden
  Erik van der Kaaden
  Posted 10 oktober, 2023 at 10:59 am 0Likes
  Zeer lieve medewerkers, welke echt een hart voor dieren hebben !
 • j Lagendijk
  j Lagendijk
  Posted 21 oktober, 2023 at 8:17 am 0Likes
  Onze hond moest inslapen heel veel verdriet maar een hele lieve begeleiding gekregen door de arts en assistenten echt een hele goede behandeling vol liefde voor de hond en eigenaar
 • Alexandra ‘Van Sparappeltje’ She
  Alexandra ‘Van Sparappeltje’ She
  Posted 17 november, 2023 at 9:12 am 0Likes
  Wij gaan sinds 2020 naar deze kliniek. Ze hebben ons vaak goed geholpen met onze kat. Ze had kanker en de hele aardige dokter Simone De Vries hielp onze kat om langer te leven tot 18 jaar en langer van haar leven te genieten met minder moeite. Ik ben ongelooflijk dankbaar en raad deze kliniek aan iedereen aan
 • J Jansen
  J Jansen
  Posted 26 november, 2023 at 12:39 pm 0Likes
  Verschrikkelijke ervaring met deze dierenarts. De bedoeling was mijn hondje thuis in rust in eigen omgeving te laten inslapen. De eerste spuit slaapmiddel ging er niet goed in. Het deed pijn en de hond schoot weg terwijl niet alles ingespoten was. Maar volgens haar was het voldoende geweest. Tijdens de tweede en laatste spuit schrok hij wakker en keek met grote bange ogen ons aan en is zo met open ogen gestorven. Was echt verschrikkelijk!! Vervolgens komt ze 3 uur laterop de fiets langs om een nota in de brievenbus te doen terwijl mijn hond nog dood in de mand lag om opgehaald te worden!. Echt bizar en traumatisch. Ze zijn prijzig en zeer gewillig om geld binnen te halen. NOOIT meer ga ik naar hun.
 • Erik Van Der Kaaden
  Erik Van Der Kaaden
  Posted 10 december, 2023 at 1:44 pm 0Likes
  Super fijne dierenarts!
 • Kim De Vries
  Kim De Vries
  Posted 15 december, 2023 at 7:18 am 0Likes
  Super fijne dierenkliniek.. leven echt met je mee als je een dier verliest en vragen ook geen absurde prijzen.

Leave a comment