Reviews over Dirk Makelaar Zeist – Makelaardij Zeist, Kerkweg 11

5/5 - (11 stemmen)

Dirk Makelaar Zeist – Makelaardij Zeist is een toonaangevende makelaardij gevestigd aan de Kerkweg 11, 3701 HD Zeist. Met een uitgebreide ervaring in de sector, is Dirk Makelaar Zeist de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies bij het kopen of verkopen van onroerend goed.

Overzicht van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist is een toonaangevende makelaardij gevestigd aan de Kerkweg 11, 3701 HD Zeist. Met een uitgebreide ervaring in de sector, is Dirk Makelaar Zeist de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar professioneel advies bij het kopen of verkopen van onroerend goed. De makelaardij is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00, en is de ideale plek om langs te gaan voor al uw vastgoedbehoeften. Vooraf online afspraken maken is mogelijk, waardoor klanten eenvoudig en snel toegang hebben tot de diensten van Dirk Makelaar Zeist.

Dirk Makelaar Zeist is trots op het bieden van serviceopties die voldoen aan de behoeften van al hun klanten. Met online afspraken en services op de bedrijfslocatie beschikbaar, streeft de makelaardij ernaar om het proces van vastgoedtransacties zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien beschikt Dirk Makelaar Zeist over faciliteiten voor rolstoelgebruikers, waaronder een rolstoeltoegankelijk toilet, rolstoeltoegankelijke parking en zitplaatsen. Dit toont aan dat de makelaardij zich inzet voor het bieden van toegankelijke diensten voor iedereen, ongeacht hun individuele behoeften.

 Foto’s van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Foto’s van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Met een team van ervaren en deskundige professionals is Dirk Makelaar Zeist de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig advies en begeleiding op het gebied van vastgoed. Of u nu een pand wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, het vriendelijke en behulpzame team van Dirk Makelaar Zeist staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Met een diepgaande kennis van de lokale markt en een passie voor het leveren van uitstekende klantenservice, kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent bij Dirk Makelaar Zeist.

De website van Dirk Makelaar Zeist biedt uitgebreide informatie over hun diensten, evenals een overzicht van de beschikbare panden. Met een gebruiksvriendelijke interface en duidelijke contactgegevens is het eenvoudig om in contact te komen met de makelaardij en een afspraak te maken. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist voor al uw vastgoedbehoeften!

 Foto’s van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Foto’s van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Meer informatie over Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist Foto’s van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist
Openingstijden
Maandag 8 jul.09:00 tot 18:00
Dinsdag 9 jul.09:00 tot 18:00
Woensdag 10 jul.09:00 tot 18:00
Donderdag 11 jul.09:00 tot 18:00
Vrijdag 12 jul.09:00 tot 18:00
Zaterdag 13 jul.09:00 tot 18:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist
Makelaardij: 5(11 reviews)
 • Kerkweg 11, 3701 HD Zeist, Nederland
 • http://www.dirkmakelaars.nl/
 • +31306628341
 • 0.83 km (Afstand van het stadscentrum van Zeist naar Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist).

Foto’s van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Reviewoverzicht van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist en een geschikte keuze maken.

ImageHet was een uiterst plezierig en persoonlijk contact met Dirk en Mandy. Zeer professioneel, want ze zijn uiterst ervaren, komen afspraken nauwgezet na en kennen de markt. We willen graag opnieuw met hen werken.Image

Robert Boers
21 september 2020

ImageDirk heeft ons naar volle tevredenheid geholpen bij het verkopen van ons huis. professionele begeleiding van begin tot eind. Altijd snel en persoonlijk contact gehad en ze denken mee om tot de beste (maar ook reële) resultaten te komen. Net een stapje meer dan bij andere makelaars die we gezien hebben Dirk en Mandy, bedankt!Image

Max Vermeer
13 februari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Slotlaan 66, 3701 GN Zeist, Nederland (0.15 km).
100% klanten tevreden
2e Hogeweg 12, 3701 AZ Zeist, Nederland (0.26 km).
80% klanten tevreden
Lommerlust 48, 3702 BV Zeist, Nederland (0.27 km).
80% klanten tevreden
Beethovenlaan 29, 3706 BL Zeist, Nederland (2.11 km).
100% klanten tevreden
Laan van Vollenhove 2575, 3706 HL Zeist, Nederland (2.15 km).
100% klanten tevreden
Chopinlaan 34, 3706 BK Zeist, Nederland (2.16 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Dirk Makelaar Zeist - Makelaardij Zeist. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • F M
  F M
  Posted 22 december, 2019 at 7:50 am 0Likes
  Erg goed bevallen. Ik ben op een zeer nette en snelle manier geholpen. Een aanrader!
 • Jeroen Kooij
  Jeroen Kooij
  Posted 8 januari, 2020 at 8:10 pm 0Likes
  Erg tevreden over de begeleiding naar mijn nieuwe woning!
 • Max Vermeer
  Max Vermeer
  Posted 13 februari, 2020 at 11:24 am 0Likes
  Dirk heeft ons naar volle tevredenheid geholpen bij het verkopen van ons huis. professionele begeleiding van begin tot eind. Altijd snel en persoonlijk contact gehad en ze denken mee om tot de beste (maar ook reële) resultaten te komen. Net een stapje meer dan bij andere makelaars die we gezien hebben Dirk en Mandy, bedankt!
 • Robert Boers
  Robert Boers
  Posted 21 september, 2020 at 6:52 pm 0Likes
  Het was een uiterst plezierig en persoonlijk contact met Dirk en Mandy. Zeer professioneel, want ze zijn uiterst ervaren, komen afspraken nauwgezet na en kennen de markt. We willen graag opnieuw met hen werken.
 • Sven Harskamp
  Sven Harskamp
  Posted 6 januari, 2022 at 11:37 am 0Likes
  Bedankt voor de beoordeling en voor de taxatie opdracht.
 • L De Eik
  L De Eik
  Posted 17 december, 2022 at 12:41 am 0Likes
  Zeer goed geholpen, neemt rustig de tijd om het een en ander uit te legge . Zeer tevreden!

Leave a comment