Reviews over Du Moi Catering, Visserseiland 157, Hoorn

5/5 - (1 stemmen)

Du Moi Catering is een toonaangevend cateringbedrijf gevestigd op het Visserseiland 157 in Hoorn. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige cateringdiensten voor diverse evenementen en gelegenheden.

Overzicht van Du Moi Catering

Du Moi Catering is een toonaangevend cateringbedrijf gevestigd op het Visserseiland 157 in Hoorn. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige cateringdiensten voor diverse evenementen en gelegenheden. Met een ruime ervaring in de branche en een toegewijd team van professionals, staat Du Moi Catering garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Wat Du Moi Catering onderscheidt van andere cateraars is hun ongeëvenaarde service en aandacht voor detail. Ze streven er altijd naar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen door het leveren van heerlijke gerechten en het bieden van uitstekende klantenservice. Of het nu gaat om een intiem diner, een bedrijfsevenement of een groot feest, Du Moi Catering zorgt ervoor dat elk aspect van de catering perfect op maat wordt gemaakt om aan de wensen van de klant te voldoen.

 Foto’s van Du Moi Catering

Foto’s van Du Moi Catering

Wat betreft de serviceopties, biedt Du Moi Catering momenteel geen bezorging aan, maar klanten kunnen hun bestellingen wel afhalen op de locatie. Wat betreft betaalmethoden, accepteert Du Moi Catering verschillende betaalpassen en bieden ze ook de mogelijkheid van contactloos mobiel betalen en betalingen met creditcards, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om te betalen voor hun bestellingen.

Het bedrijf opereert van maandag tot en met zondag, van 06:00 tot 22:00 uur, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om op elk moment van de week van hun diensten gebruik te maken. Met een gemakkelijk te bereiken locatie en een gebruiksvriendelijke website, is het eenvoudig om contact op te nemen en bestellingen te plaatsen.

 Foto’s van Du Moi Catering

Foto’s van Du Moi Catering

Of u nu op zoek bent naar catering voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid, Du Moi Catering staat klaar om aan uw culinaire behoeften te voldoen. Bezoek hun website voor meer informatie en om hun uitgebreide menuopties te bekijken. Neem vandaag nog contact op met Du Moi Catering om uw volgende evenement onvergetelijk te maken met heerlijk eten en uitstekende service.

Meer informatie over Du Moi Catering

Du Moi Catering Foto’s van Du Moi Catering
Openingstijden
Maandag 15 jul.06:00 tot 22:00
Dinsdag 16 jul.06:00 tot 22:00
Woensdag 17 jul.06:00 tot 22:00
Donderdag 18 jul.06:00 tot 22:00
Vrijdag 19 jul.06:00 tot 22:00
Zaterdag 20 jul.06:00 tot 22:00
Zondag 21 jul.06:00 tot 22:00
Locatie en contact van Du Moi Catering
Catering: 5(1 reviews)
 • Visserseiland 157, 1621 AA Hoorn, Nederland
 • https://www.dumoicatering.nl/
 • +31622683826
 • 1.75 km (Afstand van het stadscentrum van Hoorn naar Du Moi Catering).

Foto’s van Du Moi Catering

Reviewoverzicht van Du Moi Catering

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Du Moi Catering hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Du Moi Catering en een geschikte keuze maken.

ImageIk heb mijn 40e verjaardag laten cateren door Peter & Miriam. Het eten en de service was werkelijk uitstekend! Zeer aanbevolen!Image

Adriaan Schoch
3 februari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Du Moi Catering die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Du Moi Catering. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Du Moi Catering. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Adriaan Schoch
  Adriaan Schoch
  Posted 3 februari, 2020 at 11:39 pm 0Likes
  Ik heb mijn 40e verjaardag laten cateren door Peter & Miriam. Het eten en de service was werkelijk uitstekend! Zeer aanbevolen!

Leave a comment