Reviews over Eet.nu B.v., Brugstraat 77, Sittard

5/5 - (8 stemmen)

Eet.nu B.V. is gevestigd aan de Brugstraat 77, in het bruisende Sittard. Dit dynamische bedrijf is gespecialiseerd in het beoordelen van restaurants en eetgelegenheden. Met een toegewijd team van experts is Eet.

Overzicht van Eet.nu B.v.

Eet.nu B.V. is gevestigd aan de Brugstraat 77, in het bruisende Sittard. Dit dynamische bedrijf is gespecialiseerd in het beoordelen van restaurants en eetgelegenheden. Met een toegewijd team van experts is Eet.nu B.V. al jarenlang de toonaangevende autoriteit op het gebied van het beoordelen en promoten van eetgelegenheden in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in een levendige omgeving, waar de passie voor lekker eten en culinaire ervaringen voelbaar is.

Het hoofdkantoor van Eet.nu B.V. is gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. Met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, streeft het bedrijf ernaar om gastvrijheid en toegankelijkheid te bieden aan al haar bezoekers, inclusief mensen met een beperking. De locatie is gelegen in een levendige en sfeervolle buurt, waar bezoekers worden omringd door een keur aan eetgelegenheden en culinaire hoogstandjes.

Het team van Eet.nu B.V. is trots op hun expertise in het beoordelen en promoten van restaurants. Met een passie voor lekker eten en drinken, en een scherp oog voor kwaliteit, zijn zij in staat om de beste eetgelegenheden in Nederland te benoemen en te onderscheiden. Het hoofdkantoor in Sittard is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor het team, om van daaruit de rest van Nederland te bedienen.

Of je nu een lokale eetgelegenheid wilt ontdekken of een restaurant wilt beoordelen, Eet.nu B.V. is dé plek waar je moet zijn. Met een uitgebreide database van restaurants en recensies, kunnen bezoekers hun culinaire ontdekkingstocht beginnen, allemaal vanuit het hart van Sittard. Of je nu op zoek bent naar een gezellige brasserie, een chique gourmetrestaurant of een knusse eetcafé, het hoofdkantoor van Eet.nu B.V. is de place to be.

Kortom, het hoofdkantoor van Eet.nu B.V. biedt niet alleen een toegankelijke en gastvrije omgeving, maar is tevens dé plek waar culinaire liefhebbers samenkomen. Met hun passie voor lekker eten en hun expertise in het beoordelen en promoten van eetgelegenheden, is Eet.nu B.V. een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse culinaire scène.

Meer informatie over Eet.nu B.v.

Locatie en contact van Eet.nu B.v.
Hoofdkantoor: 5(8 reviews)
 • Brugstraat 77, 6131 AC Sittard, Nederland
 • +31478587182
 • 0.65 km (Afstand van het stadscentrum van Sittard naar Eet.nu B.v.).

Reviewoverzicht van Eet.nu B.v.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Eet.nu B.v. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Eet.nu B.v. en een geschikte keuze maken.

ImageRanzige recensiesite die lak heeft aan zijn eigen huisregels! Daarmee ongelofelijk veel keihard werkende mensen onnodig grieft en kwetst wat niets met recensies te maken heeft maar puur op de man is gespeeld. Tijd dat er gerechtelijk uitspraak komt met een megaboete tegen deze asociale recensieterrorist!Image

albert nieuwenhuis
29 januari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Eet.nu B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Parklaan 3, 6131 KE Sittard, Nederland (0.51 km).
100% klanten tevreden
Markt 34, 6131 EL Sittard, Nederland (0.97 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Eet.nu B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Eet.nu B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Moreno Corputtij
  Moreno Corputtij
  Posted 25 maart, 2019 at 10:34 am 0Likes
  bovenkant
 • Brian Newman
  Brian Newman
  Posted 19 januari, 2020 at 8:12 am 0Likes
  Recensies van restaurantbezoekers zoals jij en ik, beter kun je niet bedenken!
 • Dorre Breuers
  Dorre Breuers
  Posted 29 januari, 2020 at 8:22 am 0Likes
  Grootste oplichters die er bestaan! Ongevraagd op hun website vermeld worden met historie van reviews die niet verwijderd kunnen worden na overname van de zaak. Ondernemers investeren veel geld bij overname om een zaak een nieuwe koers te laten varen en dan kan eet.nu niet vanaf punt 0 starten. Hun antwoordt “je moet dan de naam aanpassen van de zaak” “nee meneer het heeft geen zin om een advocaat te sturen want we publiceren toch wat we zelf willen”. #pannenkoekenorganisatie!
 • albert nieuwenhuis
  albert nieuwenhuis
  Posted 29 januari, 2020 at 12:24 pm 0Likes
  Ranzige recensiesite die lak heeft aan zijn eigen huisregels! Daarmee ongelofelijk veel keihard werkende mensen onnodig grieft en kwetst wat niets met recensies te maken heeft maar puur op de man is gespeeld. Tijd dat er gerechtelijk uitspraak komt met een megaboete tegen deze asociale recensieterrorist!

Leave a comment