Reviews over Full Joy Coaching – Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein

5/5 - (4 stemmen)

Welkom bij Full Joy Coaching, een toonaangevend coachingscentrum in Nieuwegein dat gespecialiseerd is in kindercoaching, gezinscoaching en meditatie. Gelegen aan Aalscholver 5, 3435 XB Nieuwegein, biedt deze locatie een warme en gastvrije omgeving waar gezinnen en individuen terecht kunnen voor professionele begeleiding en ondersteuning.

Overzicht van Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein

Welkom bij Full Joy Coaching, een toonaangevend coachingscentrum in Nieuwegein dat gespecialiseerd is in kindercoaching, gezinscoaching en meditatie. Gelegen aan Aalscholver 5, 3435 XB Nieuwegein, biedt deze locatie een warme en gastvrije omgeving waar gezinnen en individuen terecht kunnen voor professionele begeleiding en ondersteuning. Met een missie om vreugde en welzijn te brengen in het leven van mensen, is Full Joy Coaching de perfecte plek voor wie op zoek is naar positieve verandering en innerlijke groei.

Full Joy Coaching heeft een breed scala aan diensten, waaronder kindercoaching om kinderen te helpen omgaan met emoties, zelfvertrouwen op te bouwen en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast biedt het centrum gezinscoaching om gezinnen te ondersteunen bij communicatie, opvoeding en conflictoplossing. Ook biedt Full Joy Coaching programma's en workshops in meditatie om innerlijke rust, balans en harmonie te bereiken.

Met ruime werktijden van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, is Full Joy Coaching gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die professionele begeleiding zoekt. De locatie is gesloten in het weekend, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen en individuen die doordeweeks hulp nodig hebben.

Het team van Full Joy Coaching bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die streven naar het welzijn van hun cliënten. De coaches zijn bedreven in het werken met kinderen, gezinnen en individuen en bieden een ondersteunende en empathische benadering om positieve verandering te bevorderen.

Of je nu worstelt met opvoedingsuitdagingen, emotionele moeilijkheden ervaart of gewoon op zoek bent naar innerlijke rust, Full Joy Coaching is de perfecte plek om aan jezelf te werken en te groeien. Met hun website, https://www.fulljoycoaching.nl/, en telefoonnummer 0641970652, kun je gemakkelijk contact opnemen en een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Kortom, Full Joy Coaching is een inspirerende plek waar mensen van alle leeftijden terecht kunnen voor hoogwaardige coaching en ondersteuning. Of je nu een kind, een ouder of een individu bent die snakt naar positieve verandering, deze locatie staat klaar om je te helpen op je reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Meer informatie over Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein

Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein Foto’s van Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein
Openingstijden
Maandag 15 jul.09:00 tot 18:00
Dinsdag 16 jul.09:00 tot 18:00
Woensdag 17 jul.09:00 tot 18:00
Donderdag 18 jul.09:00 tot 18:00
Vrijdag 19 jul.09:00 tot 18:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein
Coachingscentrum: 5(4 reviews)
 • Aalscholver 5, 3435 XB Nieuwegein, Nederland
 • https://www.fulljoycoaching.nl/
 • +31641970652
 • 1.51 km (Afstand van het stadscentrum van Nieuwegein naar Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein).

Reviewoverzicht van Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein en een geschikte keuze maken.

ImageBlij dat ik gebeld heb. Het heeft niet alleen mijn zoon op weg geholpen, maar het heeft het begrip tussen mij en mijn zoon vergroot en mijn angsten om te verliezen zachter gemaakt. Dank je wel lieve Linny...️liefs van de Houwies en ...‍⬛ ... …Image

Jessica Schoonhoven
19 maart 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Herenstraat 57, 3431 CX Nieuwegein, Nederland (1.98 km).
80% klanten tevreden
Edisonbaan 14K, 3439 MN Nieuwegein, Nederland (2.13 km).
Id Plein Nieuwegein
100% klanten tevreden
Dukatenburg 103, 3437 AB Nieuwegein, Nederland (2.39 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Full Joy Coaching - Kindercoach, Gezinscoach & Meditatie Nieuwegein. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • Gladys Marjorie
  Gladys Marjorie
  Posted 17 december, 2022 at 10:06 am 0Likes
  Zeer ervaren kindecoach/meditatiedocent Super ervaring voor de kinderen. Dankjewel!!
 • Jessica Schoonhoven
  Jessica Schoonhoven
  Posted 19 maart, 2023 at 7:36 am 0Likes
  Blij dat ik gebeld heb. Het heeft niet alleen mijn zoon op weg geholpen, maar het heeft het begrip tussen mij en mijn zoon vergroot en mijn angsten om te verliezen zachter gemaakt. Dank je wel lieve Linny…️liefs van de Houwies en …‍⬛ … …
 • Brenda Blok
  Brenda Blok
  Posted 26 maart, 2023 at 12:15 am 0Likes
  Linda is een eerlijke, goede, betrouwbare kindercoach. Aanrader dus!

Leave a comment