Reviews over Fysiotherapie Middelburg, Krooneveldweg 4

4/5 - (5 stemmen)

Fysiotherapie Middelburg is een toonaangevende fysiotherapiepraktijk in de regio Middelburg. De praktijk is gunstig gelegen aan de Krooneveldweg 4, 4332 VL Middelburg en is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan hoogwaardige fysiotherapeutische zorg.

Overzicht van Fysiotherapie Middelburg

Fysiotherapie Middelburg is een toonaangevende fysiotherapiepraktijk in de regio Middelburg. De praktijk is gunstig gelegen aan de Krooneveldweg 4, 4332 VL Middelburg en is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. De praktijk heeft een modern en uitnodigend interieur, en de professionele en ervaren fysiotherapeuten staan altijd klaar om patiënten te ontvangen en te helpen met hun specifieke behoeften.

Fysiotherapie Middelburg biedt een breed scala aan diensten, waaronder algemene fysiotherapie, sportrevalidatie, manuele therapie, en nog veel meer. Of het nu gaat om het herstellen van een blessure, het verlichten van pijn, het verbeteren van de mobiliteit, of het bevorderen van algemeen welzijn, de deskundige therapeuten van de praktijk zorgen voor een gepersonaliseerd behandelplan dat aansluit bij de individuele behoeften van elke patiënt.

 Foto’s van Fysiotherapie Middelburg

Foto’s van Fysiotherapie Middelburg

De praktijk is open van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de agenda's van de patiënten. Bovendien is de praktijk rolstoeltoegankelijk, met faciliteiten zoals een rolstoeltoegankelijk toilet en parkeergelegenheid. Dit benadrukt de toewijding van Fysiotherapie Middelburg om een inclusieve en gastvrije omgeving te creëren voor alle patiënten.

Zowel nieuwe als terugkerende patiënten zijn van harte welkom bij Fysiotherapie Middelburg. De praktijk neemt actief nieuwe patiënten aan en staat klaar om iedereen te helpen die behoefte heeft aan hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. Met een duidelijke focus op klantenservice, professionaliteit en effectieve behandelingen, is Fysiotherapie Middelburg de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar fysiotherapie van topkwaliteit in Middelburg en omgeving.

 Foto’s van Fysiotherapie Middelburg

Foto’s van Fysiotherapie Middelburg

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Fysiotherapie Middelburg via telefoonnummer 0118714714. Daarnaast kunnen bezoekers ook terecht op de website van de praktijk, waar ze meer te weten kunnen komen over de aangeboden diensten, de therapeuten, en praktische informatie zoals openingstijden en locatie.

Meer informatie over Fysiotherapie Middelburg

Fysiotherapie Middelburg Foto’s van Fysiotherapie Middelburg
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:00 tot 20:00
Dinsdag 9 jul.08:00 tot 20:00
Woensdag 10 jul.08:00 tot 18:00
Donderdag 11 jul.08:00 tot 20:00
Vrijdag 12 jul.08:00 tot 18:00
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Fysiotherapie Middelburg
Fysiotherapiepraktijk: 4(5 reviews)
 • Krooneveldweg 4, 4332 VL Middelburg, Nederland
 • https://fysiotherapie-middelburg.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb
 • +31118714714
 • 1 km (Afstand van het stadscentrum van Middelburg naar Fysiotherapie Middelburg).

Reviewoverzicht van Fysiotherapie Middelburg

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Fysiotherapie Middelburg hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Fysiotherapie Middelburg en een geschikte keuze maken.

ImageIk kom hier twee keer per week voor medische fitness, en heb alleen maar goede ervaringen. Op basis van je klachten wordt er zorgvuldig een plan voor je gemaakt, om mee aan de slag te gaan. Hierin wordt je goed én persoonlijk begeleid, en dat alles ook in een prettige sfeer.Image

Jos van Loon
26 augustus 2023

ImageEen fantastisch team wat klaarstaat om je te helpen. Een persoonlijke benadering en altijd aandacht voor je gezondheid.Image

Marten Geerse
11 juli 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Fysiotherapie Middelburg die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Molenwater 137, 4331 SG Middelburg, Nederland (0.73 km).
80% klanten tevreden
Molenwater 137, 4331 SG Middelburg, Nederland (0.73 km).
100% klanten tevreden
Lange Noordstraat 64, 4331 CE Middelburg, Nederland (1.25 km).
80% klanten tevreden
Generaal Hakewill Smithlaan 9, 4333 BW Middelburg, Nederland (1.31 km).
80% klanten tevreden
Blauwedijk 33, 4331 JD Middelburg, Nederland (1.37 km).
80% klanten tevreden
Kalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg, Nederland (1.59 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Fysiotherapie Middelburg. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Fysiotherapie Middelburg. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

5 Comments

 • Naomi Oostinga
  Naomi Oostinga
  Posted 4 januari, 2022 at 10:19 pm 0Likes
  Goed geholpen, geen last meer van mijn blessure. Mocht het nodig zijn, kom ik zeker terug …… …
 • H Huiszoon
  H Huiszoon
  Posted 13 december, 2022 at 5:22 pm 0Likes
  Voor!
 • Remonda Waterman
  Remonda Waterman
  Posted 28 juni, 2023 at 12:09 am 0Likes
  Erg goede begeleiding.
 • Marten Geerse
  Marten Geerse
  Posted 11 juli, 2023 at 10:59 pm 0Likes
  Een fantastisch team wat klaarstaat om je te helpen. Een persoonlijke benadering en altijd aandacht voor je gezondheid.
 • Jos van Loon
  Jos van Loon
  Posted 26 augustus, 2023 at 7:43 am 0Likes
  Ik kom hier twee keer per week voor medische fitness, en heb alleen maar goede ervaringen. Op basis van je klachten wordt er zorgvuldig een plan voor je gemaakt, om mee aan de slag te gaan. Hierin wordt je goed én persoonlijk begeleid, en dat alles ook in een prettige sfeer.

Leave a comment