Reviews over Fysiotherapiepraktijk Peelo, Scharmbarg 43, Assen

5/5 - (3 stemmen)

Fysiotherapiepraktijk Peelo is een professionele en toegankelijke fysiotherapiepraktijk in Assen. Gelegen aan Scharmbarg 43, is de praktijk gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke faciliteiten, waaronder een rolstoeltoegankelijk toilet en parkeergelegenheid.

Overzicht van Fysiotherapiepraktijk Peelo

Fysiotherapiepraktijk Peelo is een professionele en toegankelijke fysiotherapiepraktijk in Assen. Gelegen aan Scharmbarg 43, is de praktijk gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke faciliteiten, waaronder een rolstoeltoegankelijk toilet en parkeergelegenheid.

Wat deze praktijk onderscheidt, is de brede werktijd die zij aanbieden. Met openingstijden op maandag en donderdag tot 20:30 uur, biedt Fysiotherapiepraktijk Peelo ook in de avonduren de mogelijkheid om een afspraak te maken. De fysiotherapeuten staan klaar om patiënten van maandag tot en met vrijdag te ontvangen en behandelen.

 Foto’s van Fysiotherapiepraktijk Peelo

Foto’s van Fysiotherapiepraktijk Peelo

Met hun focus op toegankelijkheid en klantgerichtheid, is Fysiotherapiepraktijk Peelo de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar fysiotherapeutische zorg. De praktijk neemt bovendien nieuwe patiënten aan, waardoor iedereen die op zoek is naar professionele fysiotherapie van harte welkom is.

De praktijk beschikt over een website waarop meer informatie te vinden is en waar afspraken online ingepland kunnen worden. Daarnaast staat het telefoonnummer vermeld voor eventuele vragen of het maken van afspraken.

 Foto’s van Fysiotherapiepraktijk Peelo

Foto’s van Fysiotherapiepraktijk Peelo

Of je nu revalideert van een blessure, herstellende bent van een operatie of simpelweg behoefte hebt aan fysiotherapeutische behandeling, Fysiotherapiepraktijk Peelo biedt de juiste faciliteiten en expertise. De fysiotherapeuten zijn vakkundig en betrokken en zetten zich in voor het welzijn en herstel van hun patiënten.

Met hun focus op toegankelijkheid, klantgerichtheid en uitgebreide werktijden, is Fysiotherapiepraktijk Peelo in Assen de ideale keuze voor wie op zoek is naar fysiotherapeutische zorg.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk Peelo

Fysiotherapiepraktijk Peelo Foto’s van Fysiotherapiepraktijk Peelo
Openingstijden
Maandag 15 jul.08:30 tot 20:30
Dinsdag 16 jul.08:00 tot 17:00
Woensdag 17 jul.08:30 tot 17:00
Donderdag 18 jul.08:30 tot 20:30
Vrijdag 19 jul.08:00 tot 17:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Fysiotherapiepraktijk Peelo
Fysiotherapeut: 5(3 reviews)
 • Scharmbarg 43, 9407 EA Assen, Nederland
 • https://www.fysiotherapiepeelo.nl/
 • +31592344708
 • 1.85 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Fysiotherapiepraktijk Peelo).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Fysiotherapiepraktijk Peelo die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Van Der Knaap En Postmus Fysiotherapeuten І Locatie Messchenstaete
80% klanten tevreden
Hoekbree 3, 9403 GR Assen, Nederland (0.98 km).
80% klanten tevreden
J.C. van Markenstraat 6a, 9403 AS Assen, Nederland (1.55 km).
Oedeem En Fysiotherapie Jansen
80% klanten tevreden
Bezembinderstraat 1A, 9403 VT Assen, Nederland (2.41 km).
80% klanten tevreden
Oostergracht 2, 9408 MR Assen, Nederland (3.51 km).
80% klanten tevreden
Kloostersingel 3, 9408 AL Assen, Nederland (3.86 km).
100% klanten tevreden
Zoom 18, 9405 PS Assen, Nederland (3.93 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Fysiotherapiepraktijk Peelo. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Fysiotherapiepraktijk Peelo. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Tjeerd van Spijker
  Tjeerd van Spijker
  Posted 9 januari, 2017 at 2:17 pm 0Likes
  Kom er al jaren af en toe. Altijd goede persoonlijke begeleiding!
 • eelco houtzager
  eelco houtzager
  Posted 13 december, 2022 at 4:01 pm 0Likes
  Slechte fisio gewoon echt niet heen gaan pijn klachten waren bekend bij de specialist maar worden van tafel geveegd door de fysio en in twijfel getrokken .heb thoracic arm syndroom aan beide armen als ik ze omhoog houd stopt mijn bloedtoevoer in mijn schouder cq nek en zijn ze naar 10 minuten in slaap samen met dit en andere klachten erbij maar deze worden niet behandeld meneer gaat wat dit betreft heel onethisch te werk en wil me optrainen en niet!!! hieraan werken wat resulteerde in nog meer afknelling van de slagader en zenuwbundel om dat hij maar een visie mee krijgt van zijn vriendje van loenen optrainen en negeren met andere woorden de vernieling inhelpen nooit hierheen gaan mensen deze meneer luisterd naar alles behalve zijn patiënt en heeft een andere agenda dan mensen helpen

Leave a comment