Reviews over Gastouderopvang De Hertjes, Leuvenumseweg 115, Harderwijk

5/5 - (2 stemmen)

Gastouderopvang De Hertjes bevindt zich aan de Leuvenumseweg 115 in Harderwijk. Deze kinderopvang is gerund door een vrouwelijke ondernemer en biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0-4 jaar.

Overzicht van Gastouderopvang De Hertjes

Gastouderopvang De Hertjes bevindt zich aan de Leuvenumseweg 115 in Harderwijk. Deze kinderopvang is gerund door een vrouwelijke ondernemer en biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0-4 jaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 18:00. De locatie is gesloten op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Met een focus op persoonlijke aandacht, individuele ontwikkeling en kleinschaligheid, is Gastouderopvang De Hertjes de ideale plek voor ouders die op zoek zijn naar een huiselijke en warme omgeving voor hun kinderen.

De kinderopvang biedt professionele en liefdevolle zorg, waarbij de ontwikkeling van ieder individueel kind centraal staat. De faciliteiten zijn speciaal ingericht op de behoeften van jonge kinderen en er is voldoende ruimte om te spelen, te leren en te groeien.

 Foto’s van  Gastouderopvang De Hertjes

Foto’s van Gastouderopvang De Hertjes

De locatie is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime buitenspeeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Ook biedt Gastouderopvang De Hertjes gezonde maaltijden en stimulerende activiteiten die aansluiten bij de leeftijd en de interesse van de kinderen.

De vrouwelijke ondernemer die de opvang runt, heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang en streeft ernaar om een warme en vertrouwde omgeving te creëren waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ouders kunnen rekenen op open communicatie, betrokkenheid en een professionele benadering.

 Foto’s van  Gastouderopvang De Hertjes

Foto’s van Gastouderopvang De Hertjes

Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Gastouderopvang De Hertjes. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0623039354. Ouders die op zoek zijn naar een kleinschalige, professionele en liefdevolle kinderopvang in de omgeving van Harderwijk, zijn bij Gastouderopvang De Hertjes aan het juiste adres.

Meer informatie over Gastouderopvang De Hertjes

Gastouderopvang De Hertjes Foto’s van Gastouderopvang De Hertjes
Openingstijden
Maandag 8 jul.07:00 tot 18:00
Dinsdag 9 jul.07:00 tot 18:00
Woensdag 10 jul.Gesloten
Donderdag 11 jul.07:00 tot 18:00
Vrijdag 12 jul.Gesloten
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Gastouderopvang De Hertjes
Kinderopvang: 5(2 reviews)
  • Leuvenumseweg 115, 3847 LB Harderwijk, Nederland
  • https://dehertjes.nl/
  • +31623039354
  • 5.35 km (Afstand van het stadscentrum van Harderwijk naar Gastouderopvang De Hertjes).

Foto’s van Gastouderopvang De Hertjes

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Gastouderopvang De Hertjes die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Stationsplein 8, 3844 KR Harderwijk, Nederland (4.29 km).
Eigen&Wijzer Kdv Speelweide
80% klanten tevreden
Middelste wei 3, 3844 HT Harderwijk, Nederland (4.83 km).
100% klanten tevreden
Hoefbladmeen 1a, 3844 VL Harderwijk, Nederland (4.84 km).
100% klanten tevreden
Kruithuis 2, 3844 DH Harderwijk, Nederland (4.97 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Gastouderopvang De Hertjes. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Gastouderopvang De Hertjes. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment