Reviews over Geert & Ko, Merellaan 77, Capelle aan den IJssel

4/5 - (2 stemmen)

Geert & Ko is een charmante cadeauwinkel gelegen aan de Merellaan 77 in Capelle aan den IJssel. Met een ruim assortiment aan unieke en originele geschenken, is deze winkel een must-visit voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals.

Overzicht van Geert & Ko

Geert & Ko is een charmante cadeauwinkel gelegen aan de Merellaan 77 in Capelle aan den IJssel. Met een ruim assortiment aan unieke en originele geschenken, is deze winkel een must-visit voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of zomaar een attent gebaar is, bij Geert & Ko vind je altijd het perfecte cadeau. De winkel is eigendom van een gepassioneerde vrouwelijke ondernemer die haar klanten de beste service en een unieke winkelervaring biedt.

Wat Geert & Ko onderscheidt van andere cadeauwinkels is het feit dat ze 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend zijn. Dit betekent dat je op elk moment van de dag of nacht terecht kunt voor het perfecte cadeau. Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de avond wilt gaan winkelen, Geert & Ko staat voor je klaar. Daarnaast is het ook mogelijk om online bestellingen op te halen in de winkel, wat het winkelen bij deze cadeauwinkel nog gemakkelijker maakt.

Hoewel een fysiek bezoek aan de winkel momenteel niet mogelijk is, kun je eenvoudig het assortiment online bekijken op hun website. Met een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan producten, is het net zo leuk om online te winkelen bij Geert & Ko als in de winkel zelf. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte sieraden, unieke woonaccessoires of persoonlijke cadeaus, je zult hier zeker iets vinden dat past bij de ontvanger en de gelegenheid.

De locatie van Geert & Ko maakt het een gemakkelijk bereikbare bestemming voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder cadeau. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte geschenk, en de 24/7 openingstijden zorgen ervoor dat je altijd terecht kunt. Of je nu in de vroege uurtjes of laat op de avond op zoek bent naar inspiratie, Geert & Ko verwelkomt je graag in hun prachtige winkel.

Meer informatie over Geert & Ko

Geert & Ko Foto’s van Geert & Ko
Openingstijden
Maandag 8 jul.24 uur geopend
Dinsdag 9 jul.24 uur geopend
Woensdag 10 jul.24 uur geopend
Donderdag 11 jul.24 uur geopend
Vrijdag 12 jul.24 uur geopend
Zaterdag 13 jul.24 uur geopend
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Geert & Ko
Cadeauwinkel: 4(2 reviews)
 • Merellaan 77, 2903 GB Capelle aan den IJssel, Nederland
 • https://geertenko.nl/
 • +31637180052
 • 0.17 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Geert & Ko).

Foto’s van Geert & Ko

Reviewoverzicht van Geert & Ko

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Geert & Ko hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Geert & Ko en een geschikte keuze maken.

Image1. De aflevering van de producten is super leuk. Het zit in een tasje, met een leuk extraatje erbij. Ook snel, en goed geregeld. 2. De producten zelf zijn heel leuk. Ik kocht de bullet journal zwart/goud. Deze is heel stevig, met een elastiekje voor de pen en een elastiekje waarmee hij dicht kan en dik papier. ideaal! 3. Contact met verkopers is goedImage

J.C. Meulmeester
1 december 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Geert & Ko die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Tulp.shop
100% klanten tevreden
Merelhoven 98, 2902 KL Capelle aan den IJssel, Nederland (0.29 km).
Ms Mode Capelle A/D Ijssel
80% klanten tevreden
a/d IJssel, Centrumpassage 132, 2903 HE Capelle aan den IJssel, Nederland (0.33 km).
80% klanten tevreden
Koperwiek 85, 2903 AD Capelle aan den IJssel, Nederland (0.37 km).
80% klanten tevreden
Koperwiek 87, 2903 AD Capelle aan den IJssel, Nederland (0.39 km).
80% klanten tevreden
Koperwiek 40, 2903 AE Capelle aan den IJssel, Nederland (0.5 km).
100% klanten tevreden
Bermweg 59, 2906 LB Capelle aan den IJssel, Nederland (0.64 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Geert & Ko. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Geert & Ko. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Judith Koelewijn
  Judith Koelewijn
  Posted 1 december, 2023 at 11:42 am 0Likes
  Mooie website. Uitgebreid assortiment, snelle verzending!
 • J.C. Meulmeester
  J.C. Meulmeester
  Posted 1 december, 2023 at 12:44 pm 0Likes
  1. De aflevering van de producten is super leuk. Het zit in een tasje, met een leuk extraatje erbij. Ook snel, en goed geregeld.
  2. De producten zelf zijn heel leuk. Ik kocht de bullet journal zwart/goud. Deze is heel stevig, met een elastiekje voor de pen en een elastiekje waarmee hij dicht kan en dik papier. ideaal!
  3. Contact met verkopers is goed

Leave a comment