Reviews over Giesen Vlees En Vleeswaren B.v., Burgemeester Beerenbroekstraat 34, Roermond

4/5 - (5 stemmen)

Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. is een traditionele slagerij gevestigd in Roermond, gelegen aan Burgemeester Beerenbroekstraat 34. Deze slagerij staat bekend om zijn hoogwaardige vlees en vleeswaren van topkwaliteit, evenals zijn uitstekende klantenservice.

Overzicht van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.

Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. is een traditionele slagerij gevestigd in Roermond, gelegen aan Burgemeester Beerenbroekstraat 34. Deze slagerij staat bekend om zijn hoogwaardige vlees en vleeswaren van topkwaliteit, evenals zijn uitstekende klantenservice. Met een breed scala aan producten, waaronder verse steaks, worsten, hammen en andere vleeswaren, is Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. de go-to locatie voor vleesliefhebbers in de omgeving.

De slagerij is elke dag van de week geopend, behalve op zondag. Op maandag kunnen klanten terecht van 10:30 tot 17:00, terwijl de slagerij op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open is van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag kunnen klanten al vanaf 08:00 terecht om hun vleesinkopen te doen.

Wat Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. onderscheidt van andere slagerijen is de hoge kwaliteit van het vlees dat ze aanbieden. De slagerij werkt samen met lokale boerderijen en leveranciers om ervoor te zorgen dat ze alleen het beste vlees aan hun klanten kunnen leveren. Of het nu gaat om sappige steaks, malse kipfilet of ambachtelijke worsten, klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. alleen vers vlees van de hoogste kwaliteit krijgen.

Naast het aanbieden van kwaliteitsvlees, hecht Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. ook veel waarde aan klanttevredenheid. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om klanten te helpen bij het kiezen van het juiste stuk vlees voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om het bereiden van een speciale maaltijd voor een feest of gewoon een doordeweekse avond, de medewerkers van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. zijn er om te helpen en advies te geven.

Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardig vlees en uitstekende service, dan is Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. de plek voor u. Breng een bezoek aan hun winkel in Roermond of bekijk hun website voor meer informatie over hun assortiment en aanbiedingen. Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, zult u zeker genieten van de vleeservaring die Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. te bieden heeft.

Meer informatie over Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.

Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. Foto’s van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.
Openingstijden
Maandag 15 jul.10:30 tot 17:00
Dinsdag 16 jul.09:00 tot 18:00
Woensdag 17 jul.09:00 tot 18:00
Donderdag 18 jul.09:00 tot 18:00
Vrijdag 19 jul.09:00 tot 18:00
Zaterdag 20 jul.08:00 tot 16:00
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.
Slagerij: 4(5 reviews)
 • Burgemeester Beerenbroekstraat 34, 6043 AC Roermond, Nederland
 • http://www.giesenvlees.nl/
 • +31455630304
 • 2.03 km (Afstand van het stadscentrum van Roermond naar Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.).

Reviewoverzicht van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. en een geschikte keuze maken.

ImageVoor onze ontbijtservice maken wij gebruik van de vleeswaren van Giesen. Wij zijn zeer tevreden. Vanuit onze klanten krijgen wij ook veel complimenten.Image

Nick Houben
29 april 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Giesen Vlees En Vleeswaren B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Julianalaan 2, 6042 JG Roermond, Nederland (2.01 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Giesen Vlees En Vleeswaren B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Rob Hanssen
  Rob Hanssen
  Posted 23 december, 2019 at 8:30 am 0Likes
  Lekkere gebakken pastei
 • Nick Houben
  Nick Houben
  Posted 29 april, 2023 at 11:16 pm 0Likes
  Voor onze ontbijtservice maken wij gebruik van de vleeswaren van Giesen. Wij zijn zeer tevreden. Vanuit onze klanten krijgen wij ook veel complimenten.

Leave a comment