Reviews over Goedlichaam, G. Rietveldweg 4, Heerhugowaard

4/5 - (81 stemmen)

Goedlichaam is een coachingspraktijk gevestigd aan de G. Rietveldweg 4 in Heerhugowaard. De praktijk is gespecialiseerd in het helpen van mensen om een gezond en evenwichtig leven te leiden, zowel fysiek als mentaal.

Overzicht van Goedlichaam

Goedlichaam is een coachingspraktijk gevestigd aan de G. Rietveldweg 4 in Heerhugowaard. De praktijk is gespecialiseerd in het helpen van mensen om een gezond en evenwichtig leven te leiden, zowel fysiek als mentaal. Met een toegewijd en ervaren team van professionals staat Goedlichaam klaar om cliënten te begeleiden op hun reis naar een betere gezondheid en welzijn.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid. Daardoor is de praktijk toegankelijk voor mensen met allerlei mobiliteitsbehoeften. Bovendien biedt Goedlichaam uitstekende voorzieningen, waaronder een toilet.

Om ervoor te zorgen dat elke cliënt de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die hij verdient, werkt Goedlichaam uitsluitend op afspraak. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom en kunnen eenvoudig telefonisch een afspraak maken.

Met ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag, is Goedlichaam flexibel en houdt rekening met de drukke agenda's van cliënten. Op zondag is de praktijk gesloten, maar doordeweeks zijn er voldoende mogelijkheden om een afspraak in te plannen.

Of u nu op zoek bent naar hulp bij het bereiken van uw fitnessdoelen, het omgaan met stress of het verbeteren van uw algehele welzijn, Goedlichaam is de ideale partner op uw reis naar een gezonder leven. Met hoogwaardige coaching en persoonlijke begeleiding biedt Goedlichaam de ondersteuning die u nodig heeft.

Kortom, Goedlichaam is een toegankelijke en professionele coachingspraktijk waar nieuwe patiënten van harte welkom zijn. Met een toegewijd team van professionals, flexibele openingstijden en uitstekende voorzieningen is Goedlichaam de perfecte plek om te werken aan uw gezondheidsdoelen. Neem vandaag nog contact op met Goedlichaam en maak een afspraak om uw reis naar een gezonder leven te beginnen.

Meer informatie over Goedlichaam

Goedlichaam Foto’s van Goedlichaam
Openingstijden
Maandag 15 jul.10:00 tot 18:00
Dinsdag 16 jul.10:00 tot 18:00
Woensdag 17 jul.10:00 tot 18:00
Donderdag 18 jul.10:00 tot 18:00
Vrijdag 19 jul.10:00 tot 18:00
Zaterdag 20 jul.10:00 tot 18:00
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Goedlichaam
Coach: 4(81 reviews)
 • G. Rietveldweg 4, 1703 DD Heerhugowaard, Nederland
 • http://goedlichaam.nl/
 • +31850656211
 • 1.22 km (Afstand van het stadscentrum van Heerhugowaard naar Goedlichaam).

Foto’s van Goedlichaam

Reviewoverzicht van Goedlichaam

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Goedlichaam hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Goedlichaam en een geschikte keuze maken.

ImageHele goede begeleiding bij goedlichaam. De coaching zorgt ervoor dat je ook tijdens dipjes toch doorgaat en tim is een gouden kerel.Image

Mitchell Kaarsgaarn
17 december 2023

ImageBen vanaf juli bezig en ben al 6.4 kg afgevallen dankzij Jelmer! Ik raad dit zeker aan bij iedereen die wilt afvallen. Je wordt goed ondersteund en ze helpen je super goed. Dank jullie welImage

Stacey B.
17 december 2023

ImageZo maatje van mij dan de 100e review. Ik ben een tijd niet bij je geweest maar in het verleden heb je mij onwijs goed begeleid. 2024 maar weer even afspreken om te knallen ?...... …Image

patrick winkelaar
17 december 2023

ImageSuper goede ervaring met Jelmer van Goed Lichaam. Ik voel me prima in m’n vel nadat ik in 4,5 maand 15 kg ben afgevallen. Ik raad iedereen die wil afvallen aan om het met Goed Lichaam te doen! Jelmer bedankt voor je support !Image

Henk Metzelaar
17 december 2023

ImageNa zelf een aantal pogingen gedaan te hebben om af te vallen, ben ik uiteindelijk bij GoedLichaam terecht gekomen. Er is door mijn coach Jelmer een voedingschema op maat voor mij gemaakt. En dit werkt echt top! Wekelijks kijken we of deze nog passend is en checken we mijn resultaten. Ik merkte in de eerste week al verschil. Ik vind dit een fijne manier van coaching, toch even die stok achter de deur die ik miste om mijn doelen te behalen.Image

Celine Raumanns
12 december 2023

ImageIk wil mijn oprechte ervaring delen over mijn coachingstraject bij Tim Bijlaard, na 8 maanden begeleiding kan ik trots zeggen dat het meer dan de moeite waard was. Tim heeft mij ingelogd geholpen om mijn plateau waar ik tegen aan liep te doorbreken. Zijn professionele begeleiding en persoonlijke ervaringen in bodybuilden hebben me de juiste tools gegeven om mijn fitnessdoelen te bereiken. Ik ben super dankbaar!Image

ward beentjes
4 december 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Goedlichaam die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Sparrenlaan, 1702 LS Heerhugowaard, Nederland (2.09 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Goedlichaam. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Goedlichaam. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

97 Comments

 • Goodwhey Store
  Goodwhey Store
  Posted 8 oktober, 2017 at 5:09 pm 0Likes
  Voor Goed en eerlijk advies/hulp moet je zeker bij goedlichaam zijn. Daar kan je mee thuis komen
 • Prima Darts
  Prima Darts
  Posted 25 oktober, 2017 at 9:49 pm 0Likes
  Na van alles te hebben geprobeerd kwam ik bij GoedLichaam terecht.
  Crash, Herbalife, Suikervrij, Koolhydraat arm enz. enz. enz.
  Mn gewicht zakte en kwam erna terug. En met wraak. Mijn gewicht ging er maar niet af. Ik heb een mankement, mn linkerkant. Deze is verlamd geweest. En door zware medicijnen was mn lijf van gespierd naar vetklomp veranderd. Van 135 beultje naar 129 cholestrolbol. (zelfspot genoeg om t in te zien)
  Ik ging na een gesprek de uitdaging aan en SAMEN kwamen tot een dieet en een gepast trainschema. Ik zeg expres samen, want de motivatie en de wil om te vechten kreeg ik van mijn toegewezen coach Tim Bijlaard.
  Ik ben begonnen in januari. (nee, was geen goed voornemen )
  Ondertussen ben ik ruim 17 kilo afgevallen wel met behoud van spiermassa.
  Zodra ik de 115 kilo weer aantik, gaat mn schema en voeding er anders uitzien. Iets andere voeding en zwaarder trainen om spiermassa op te bouwen.
  Het meest opvallende is de app. Daarin staat ALLES wat je behoord te weten over JOUW persoonlijke plan/missie. Ik zelf vind de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt enorm leuk. Vind je iets niet lekker in je voeding? Hoppa, je verwijderd het onderdeel en voegt gewoon weer iets toe en de app rekend direct uit hoeveel koolhydraten en vetten enz je naar binnen krijgt! HOE MAKKELIJK!?
  Zodra ik 6 maanden bezig ben gaan we de foto’s van voor en erna erop. Nu al zie ik zelf t verschil. (enor En de buiten wereld begon na 3 weken “goh je huid ziet er beter uit” “wat is er veranderd aan je, je kijkt zo stralend”
  Nou, meer energie en puf en je voelt je super.
  AANRADER!!!!!
 • Youri Bakker
  Youri Bakker
  Posted 26 november, 2017 at 4:47 pm 0Likes
  Bedankt voor dit mooie cijfer!
 • Romy Stet
  Romy Stet
  Posted 6 januari, 2018 at 1:16 pm 0Likes
  Bedankt voor dit mooie cijfer romy!
 • Quincy Lover
  Quincy Lover
  Posted 2 januari, 2020 at 8:12 am 0Likes
  Aanrader voor iedereen die wilt afvallen, spiermassa wilt bouwen, voedingsschema’s wilt, trainingsschema wilt, etc etc. Goedlichaam’s Tim Bijlaard is iemand die er naar streeft jou te helpen met het behalen van je doelen, hij is eerlijk, enthousiast en een teamspeler. Nogmaals, AANRADER!!
 • Willy Bohan
  Willy Bohan
  Posted 11 januari, 2020 at 12:43 pm 0Likes
  de schema’s die GoedLichaam aanbied zijn heel duidelijk en overzichtelijk dus makkelijk aan te houden. Er word ook erg snel gereageerd op eventuele vragen die je hebt.
 • jim dekker
  jim dekker
  Posted 14 januari, 2020 at 9:01 pm 0Likes
  Top schema’s en goede begeleiding met antwoord op al je vragen. Zeker een aanrader voor als je zelf ergens even niet uitkomt met je verdere progressie
 • Mike Leeflang
  Mike Leeflang
  Posted 22 januari, 2020 at 8:18 am 0Likes
  Bedankt Mike!
 • Boris Ten Pierick
  Boris Ten Pierick
  Posted 22 januari, 2020 at 6:43 pm 0Likes
  Goede services op gebied van voeding en training en alles in overleg met de klant en op de manier zo als de klant het wil en kan ! Met de aanpassingen van goedlichaam ! Super klant vriendlijk en zeker aan te raden!!
 • Ester Krijgsman
  Ester Krijgsman
  Posted 23 januari, 2020 at 11:27 pm 0Likes
  IVM een operatie had ik 2 maanden de tijd om 10 kilo af te vallen. via mijn trainer kwam ik bij Tim terecht van GoedLichaam.nl.
  Ik wilde dit niet door crashen of shakes en qua tijd een uitdaging, maar ook qua voedingsmiddelen daar ik veel voedingsintoleranties en allergieën heb.

  Tim heeft voor mij een mijn lijf geschreven voedingswijze voorgeschreven die was uitgesplitst in een hoeveelheid calorieën, en de hoeveelheden macros Eiwitten Vetten en Koolhydraten. Ik kreeg een voorbeeldschema voor 1 dag en mocht de rest volledig zelf invullen, zolang ik me maar aan de calorieën en macros hield.
  voor mij was dat dé methode om om mijn allergieën heen te werken en toch af te vallen.

  Tim is goed bereikbaar, denkt mee en geeft snel antwoord. helpt je focus houden en vraagt hoe het gaat. ondanks dat ik Tim nooit in levende lijve heb ontmoet, heb ik echt t gevoel dat ik super goed gecoached en begeleid ben. Dikke aanrader.

  Ik heb net mijn operatie gehad, heb net aan de 10 kilo niet gehaald, maar wel 8.5 kilo in 2 maanden (en dat was goed voor de arts) door zijn steun en begeleiding, na mijn herstel teken ik voor het vervolg!

 • Veerle Pos
  Veerle Pos
  Posted 2 februari, 2020 at 6:39 pm 0Likes
  Bedankt mevrouw Pos!
 • Rick Dekker
  Rick Dekker
  Posted 10 februari, 2020 at 6:26 pm 0Likes
  Hele uitgebreide informatie over training en voeding.
 • Gabriella GAB
  Gabriella GAB
  Posted 12 februari, 2020 at 9:11 pm 0Likes
  Dit is een super goed bedrijf schrijft goeie voedings schema’s echt top. Super klant vriendelijk top keep up The good work.
 • Marcel Volders
  Marcel Volders
  Posted 16 februari, 2020 at 9:35 pm 0Likes
  Goedlichaam heb ik leren kennen via een vriend van mij. Na een goed gesprek gevoerd te hebben is het wel duidelijk waar de passie ligt van de eigenaar. Het helpen van mensen op verschillende manieren. Het leuke is dat je ook goed met hem kan sparren omdat hij inhoudelijk verstand heeft van zijn vakgebied. Hij heeft mij enorm geholpen met het boeken van voorruit gang door een paar kleine aanpassingen door te voeren in mijn dieet. Ik raad mensen aan om zelf te ervaren wat goedlichaam voor je kan betekenen.
 • Bas Tuinman
  Bas Tuinman
  Posted 12 september, 2020 at 9:21 am 0Likes
  Tim neemt je ontzettend serieus. Bij lichamelijke klachten wordt je schema snel aangepast en merk je dat er veel kennis is over voeding en hoe het lichaam hier op reageert. Ik ben hier ontzettend mee geholpen. Vragen worden binnen een paar uur beantwoord via de app. Alles gaat in overleg
 • Patrick Klein
  Patrick Klein
  Posted 12 september, 2020 at 11:21 pm 0Likes
  Hele goede training en voeding schema’s. Coach is 24/7 bereikbaar en dat werkt heel fijn als je met vragen zit ! Zeker een aanrader.
 • Mel
  Mel
  Posted 15 september, 2020 at 9:17 am 0Likes
  Onwijs blij met deze coach, bied interesse en er is meteen progressie bij de prima vol te houden voedingsschema’s!
 • Cindy Smit
  Cindy Smit
  Posted 25 september, 2020 at 12:38 am 0Likes
  Goeie coaching en duidelijk en altijd bereikbaar voor je vragen mijn zoontje heeft er heel veel aan
 • Sirach Gebremichael
  Sirach Gebremichael
  Posted 27 september, 2020 at 4:23 pm 0Likes
  Bedankt voor de 5-Sterren Sirach!
 • yolanda hendriks
  yolanda hendriks
  Posted 29 september, 2020 at 11:02 am 0Likes
  Pas 3 weken begonnen maar nu al tevreden.
  Je krijgt een schema gemaakt op jou wensen en doelen , die makkelijk vol te houden is. Mocht je ergens mee zitten kan je alles vragen en krijg je snel een reactie terug!
  Ik raad goedlichaama zeker aan!
 • cees bakker
  cees bakker
  Posted 7 oktober, 2020 at 8:53 am 0Likes
  Dankjewel Cees voor deze 5-sterren review! …… …
 • Bob Schoone
  Bob Schoone
  Posted 8 oktober, 2020 at 4:37 pm 0Likes
  Goed en vakkundig
 • Omar Desserjer
  Omar Desserjer
  Posted 14 oktober, 2020 at 5:03 pm 0Likes
  Tot in de puntjes perfect, contact verloopt goed en belangrijkste progressie is groot.
 • Rebeca Wolter
  Rebeca Wolter
  Posted 19 oktober, 2020 at 8:49 pm 0Likes
  …………… …
 • DZ
  DZ
  Posted 20 oktober, 2020 at 8:21 pm 0Likes
  Hartelijk dank Billal voor deze 5-sterren review! …… …
 • Astie B
  Astie B
  Posted 25 oktober, 2020 at 12:51 am 0Likes
  Ik ben vorig jaar bevallen van een prachtige zoon en helaas is dat een aanslag op mijn lichaam geweest. Na een aantal dingen geprobeerd hebben toch bij Tim aangeklopt.
  Hij is een echte vakman die zijn vak goed verstaat. Geen vraag is te gek voor hem en je kan letterlijk met alles bij hem aankloppen.
  De eerste week meteen 2,5KG verloren.

  Helaas door persoonlijke omstandigheden is het voor mij lastiger geweest om mijn levensstijl volledig om te gooien. Ik kom zeker terug bij Tim wanneer ik daar klaar voor ben!

  Tim, topgozer bedankt voor alle hulp! Je hebt mij zoveel inzichten gegeven!

  PS. Zoetstof is life mensen!!

 • Bjorn
  Bjorn
  Posted 3 november, 2020 at 4:07 pm 0Likes
  Altijd snelle beantwoording van mijn vragen! Voedingsschema is echt helemaal top en resultaten liegen er niet om! Bedankt Tim!
 • Gina De Rooij
  Gina De Rooij
  Posted 5 november, 2020 at 3:53 pm 0Likes
  Dankjewel voor de 5 sterren Gina!
 • Bara Alsaa
  Bara Alsaa
  Posted 14 november, 2020 at 5:25 pm 0Likes
  De nachtmerrie van iedere sporter was op 16 maart jl. een feit, ALLE SPORTSCHOLEN TOT NADER ORDER DICHT. De enige vraag die door mijn hoofd heen ging, hoeveel kilo ga ik wel niet aankomen de komende maanden… Geen sportschool en weinig bewegen dus dacht ik dan maar mijn voeding aanpassen, Maarja waar moet ik beginnen? hoeveel mag ik eten? en wat mag ik eten? Vragen waar ik zelf geen antwoord op wist maar Tim Bijlaard wel.

  Samen uitvoerig de strategie besproken en mijn voedingsschema opgesteld. En het resultaat mag er zijn.

  BINNEN 1 maand maar liefst 6KG afgevallen met enkel en alleen voeding en minimale beweging. Dit bewijst maar weer hoe belangrijk voeding is en nog belangrijker een goede begeleiding daarbij.

  Zeker een aanrader om eens contact op te nemen met goedlichaam.nl.

  – goed en eerlijk advies
  – snelle reactie
  – vriendelijk en oprecht.

 • Tyson M
  Tyson M
  Posted 17 november, 2020 at 3:12 pm 0Likes
  Voor mijn kickboks wedstrijden moet ik altijd wat kilo’s afvallen. Toen ik dit zelf deed ging dit niet altijd even makkelijk, omdat ik de nodige energie tekort kwam op mijn trainingen.

  Dit probleem verdween echter na de samenwerking met GoedLichaam.
  Ik behaalde het nodige gewicht+ was ik fysiek gezien topfit, omdat ik tegelijkertijd droger werd. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking! Op naar meer…… – Abdellah Benali

 • Melissa Mulder
  Melissa Mulder
  Posted 23 november, 2020 at 12:01 am 0Likes
  Dankjewel voor deze 5-Sterren review Melissa, super gaaf! …… …
 • Manon Hemels
  Manon Hemels
  Posted 26 december, 2020 at 12:37 pm 0Likes
  Het lukte mij niet eerder mijn doelen te behalen, ik was een slechte eten en vond weinig echt lekker. Dankzij Tim zijn hulp lukt het nu eindelijk mijn doelen te behalen en mij daarbij fit te voelen en mijn spiermassa te behouden en te groeien.
  Ik voel me fitter, sterker en zit beter in mijn vel! Dieëten onder begeleiding van Tim is geen straf, maar het is juist heel leuk! Wil je ook afvallen of juist groeien en vooral belangrijk; weer lekker in je vel komen? Meld je aan bij Goedlichaam!
 • Eric
  Eric
  Posted 28 december, 2020 at 12:36 pm 0Likes
  Goede begeleiding zowel via mail als app met duidelijke uitleg en instructies.
 • Rebeca Wolter
  Rebeca Wolter
  Posted 28 december, 2020 at 3:39 pm 0Likes
  Goede begeleiding, neemt de tijd voor je en is altijd bereikbaar. Goeie uitleg over je nieuwe voedingsschema en denkt met je mee hoe je gemotiveerd kan blijven.
 • Valeno Griffith
  Valeno Griffith
  Posted 31 december, 2020 at 7:45 am 0Likes
  Niet alleen een goede service maar ook heel erg goede coaching! Zeker een aanrader!
 • Puck Schoenmaker
  Puck Schoenmaker
  Posted 18 december, 2021 at 1:47 pm 0Likes
  Dankjewel Puck voor deze super 5 sterren review!
 • Ramon Bonouvrié
  Ramon Bonouvrié
  Posted 19 december, 2021 at 12:06 am 0Likes
  Tim is echt een topper! Voedingschema op maat gemaakt, doet alles in overleg en je kan met al je vragen altijd bij hem terecht! Mocht je twijfelen om te beginnen, niet doen en start bij Tim!
 • Jeffrey van Steen
  Jeffrey van Steen
  Posted 23 december, 2021 at 6:22 pm 0Likes
  Zeer tevreden over het werk van GoedLichaam. Duidelijk en goed contact. Je hoeft maar te appen en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Je word goed en vriendelijk geholpen. Voedingschema en trainingsschema’s zijn duidelijk en goed. En als je er niet uitkomt word je zelfs ff gebeld om je veder te helpen.
 • Michael Haringa
  Michael Haringa
  Posted 24 december, 2021 at 9:56 am 0Likes
  Tim is een topper. Luistert goed naar wat jij wilt en hij zegt ook altijd voeding moet geen straf zijn en dat is het ook niet bij hem. Tim bedankt maat we gaan lekker!
 • Rens Koppejan
  Rens Koppejan
  Posted 24 december, 2021 at 3:43 pm 0Likes
  Er word een goed dieet voor je gemaakt met de juiste training die bij jou doelen past. Ook top dat je 24/7 contact op kan nemen en dat zodra jij graag verandering wil in je schema’s, hier meteen aan gewerkt word!
 • manal
  manal
  Posted 26 december, 2021 at 9:03 pm 0Likes
  Tim is echt een topper !
  Geeft je de juiste aandacht, zoekt altijd naar oplossingen en is altijd vriendelijk.
  Ik raad mensen zeker aan om voor Goedlichaam te kiezen ……
 • Lisaa
  Lisaa
  Posted 28 december, 2021 at 12:16 am 0Likes
  Veel diëten en sportscholen geprobeerd, om helaas vaak weer terug te vallen in het oude patroon. Nu bij GoedLichaam terecht gekomen onder begeleiding van Tim! Schema’s die goed zijn vol te houden ook voor degene die het lastig vind om structuur en regelmaat te houden. Absoluut geen straf en ben heel blij met de stap naar GoedLichaam!

  Als je er even doorheen zit kan je Tim appen en hij reageert vrijwel meteen en wilt samen zoeken naar een oplossing. Aanrader!

 • Rimma van der Linde
  Rimma van der Linde
  Posted 29 december, 2021 at 4:12 pm 0Likes
  Tim is echt een topper! In het begin was ik bang dat afvallen een ‘straf’ zou zijn, maar tim zorgt er voor dat al je behoeftes vervuld worden. Als je vragen hebt kan je bij hem terecht en hij motiveert je als het even wat minder gaat.

  Zonder Tim was het mij niet gelukt om de covid kilo’s in zo’n korte periode kwijt te kunnen raken!

 • Rania Arhal
  Rania Arhal
  Posted 30 december, 2021 at 1:08 pm 0Likes
  bedankt TIM, je bent de BEEEEEEST
 • Mara van Ouwerkerk
  Mara van Ouwerkerk
  Posted 30 december, 2021 at 10:49 pm 0Likes
  8 weken geleden ben ik door gymtogether gevraagd om het 8 weken plan te volgen. Dit hielt in 8 weken gestuurd te worden met sport schema’s in combinatie met het voedingsschema’s door dieetist Tim Bijlaard. Elke week werden er metingen gedaan of ik centimeters verloor en werden er foto’s gemaakt of er vooruitgang werd geboekt. Ik ben zelf altijd al met voeding en sport bezig geweest maar hielt altijd het jojo effect. Dit was voor mij het juiste setje wat ik nodig had om blijvend in shape te blijven.
 • Cherie van der Veen
  Cherie van der Veen
  Posted 1 januari, 2022 at 7:39 am 0Likes
  Tim helpt je echt en is altijd opzoek naar een passende oplossing. Hij is 24/7 bereikbaar. Zelfs in de avond helpt hij jou wanneer je dit nodig hebt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
 • Angela winkelaar
  Angela winkelaar
  Posted 4 januari, 2022 at 11:15 pm 0Likes
  Tim is echt een topper! Tim werd mij aangeraden door iemand die ook door hem begeleidt wordt. Heb al een aantal pogingen gedaan maar niks was goed vol te houden omdat je simpel weg gewoon niks mocht eten. Bij Tim is dat anders tot mijn verbazing mocht ik zoveel en was dat zo goed te doen. Alles word duidelijk uitgelegd en snap je het niet kun je hem altijd app en stuurs hij snel wat terug. Ook de fitness/sport schema’s zijn heel erg duidelijk en ook daarin wordt je goed begeleid. Ik zou Tim zeker bij iedereen aanraden!
 • Madelief Ruigewaard
  Madelief Ruigewaard
  Posted 5 januari, 2022 at 12:55 pm 0Likes
  Tim helpt mij altijd super om mijn doelen te behalen. Met de nodige motivatie en de juiste kennis, komen we altijd samen tot het gewenste resultaat!! Bij goedlichaam voel ik me op me gemak en heb ik echt het idee dat ik kan groeien op het gebied van fitness maar ook mentaal, zeker een aanrader voor ieder die aan zich zelf wilt werken!
 • Richmond Loyd
  Richmond Loyd
  Posted 6 januari, 2022 at 10:37 pm 0Likes
  Dankjewel Richmond voor deze 5 sterren review! Bedankt voor je inzet de afgelopen periode en heel veel succes verder!
 • Natalja Van Der Horst
  Natalja Van Der Horst
  Posted 9 januari, 2022 at 11:44 am 0Likes
  Bij goedlichaam heb ik geleerd hoe ik op een gezonde manier kan af vallen maar wel op een fijne manier. Als er vragen zijn heb je altijd zo antwoord heel fijn als je ergens mee zit!
 • Richard S
  Richard S
  Posted 10 januari, 2022 at 12:50 pm 0Likes
  Enorm bedankt voor je hulp, Tim! Ik heb zelf geprobeerd om af te vallen maar ik bleef rond de 110 kilo hangen. Met jouw advies, voeding schema en uiteindelijk fitness schema is het (vrij snel) gelukt om tot de 104 kilo te komen!
 • Ayisha
  Ayisha
  Posted 12 januari, 2022 at 12:49 am 0Likes
  Net begonnen bij Tim en gelijk al resultaat! Ik heb altijd al mijn voeding willen verbeteren en ben daarom erg blij dat ik bij Tim terecht ben gekomen. Tim is een hele fijne coach en ook altijd bereikbaar voor vragen. Ook is het mogelijk om wekelijks voorkeuren door te geven waarop je schema direct wordt aangepast. Dit maakt het diëten een stuk leuker en makkelijker! Al met al hartstikke blij met de coach en super gemotiveerd om door te gaan. Zeker een aanrader!!
 • Babs Kuijper
  Babs Kuijper
  Posted 12 januari, 2022 at 11:18 pm 0Likes
  Echt een topper! Goede coach en erg lief en behulpzaam. Kan altijd op hem rekenen.
  Goed luisterend oor…
  En veel goede positieve vibes geeft hij mee.
  Niet alleen een goede coach maar ook een goede vriend!………
 • Costa Rica
  Costa Rica
  Posted 13 januari, 2022 at 9:55 pm 0Likes
  Nu een maandje bezig bij Tim.
  Begonnen met als doel lekkerder in je vel zitten, juist nu het sporten een beetje onmogelijk word gemaakt.
  Merk nu al dat het lekkerder voelt en meer energie heb.
  Tim is enthousiast en dat is aanstekelijk, 24/7 advies, tips of gewoon antwoorden op welke vraag je ook hebt, zelfs in de weekenden.
  Ik ben super tevreden!
 • Ali Arj
  Ali Arj
  Posted 14 januari, 2022 at 8:18 am 0Likes
  Zeer goede coaching van Tim, en reageert op elk tijdstip van de dag!!!
 • brady de jong
  brady de jong
  Posted 15 januari, 2022 at 11:32 am 0Likes
  Dankjewel Brady voor deze 5 sterren!
 • Justin
  Justin
  Posted 15 december, 2022 at 4:52 pm 0Likes
  Fijne ervaring gehad bij Tim. Hij helpt je met de struggles die je krijgt tijdens het traject. Reageerd snel en is duidelijk met wat de bedoeling is. De apps die hij gebruikt zijn makkelijk en overzichtelijk. Dat werkt prettig!

  Het enige nadeel vind ik wel dat je veel betaald voor zijn service. Voor mij was het na 3 maanden wel genoeg aangezien je ook je sportschool kosten er nog naast hebt.

  Conclusie, super fijne samenwerking! Hij houd je gemotiveerd en je werkt echt samen naar je doel! Alleen kost het je ook wat.

 • Kevin Rekoert
  Kevin Rekoert
  Posted 16 december, 2022 at 2:40 pm 0Likes
  …️…️…️
 • Julian Makily
  Julian Makily
  Posted 17 december, 2022 at 10:50 am 0Likes
  Goede begeleiding gehad van coach Jelmer. Het voedingsplan is heel goed vol te houden en voelt niet als een dieet. Heb hele goed resultaten neergezet. Communicatie gaat makkelijk en snel via WhatsApp. En kon terecht met al me vragen. Voortgang wordt bijgehouden in de wekelijkse check-up. Kan goed lichaam zeker aanraden.
 • Elijah Blue Vonk
  Elijah Blue Vonk
  Posted 17 december, 2022 at 5:46 pm 0Likes
  In 3 maanden tijd van 125 naar 111kg gegaan.
  Duidelijk in de communicatie, de gegeven trainingen in de app en het voedselschema.
  Wordt snel op whatsapp gereageerd als er vragen zijn.

  De apps werken makkelijk en zijn voor iedereen toegankelijk

 • Max Zomerdijk
  Max Zomerdijk
  Posted 18 december, 2022 at 7:19 am 0Likes
  Ik ben in 2 maanden 6 kilo afgevallen, door de juiste coaching van Tim! Het heeft me enorm geholpen! Zeker een aanrader!
 • leon de reuver
  leon de reuver
  Posted 19 december, 2022 at 12:38 pm 0Likes
  Ontzettend veel nuttige dingen geleerd door deze coaching! Tim en zijn team zijn ontzettend betrokken. Door alle tips en schema’s ben ik zeker ontzettend geholpen.

  Bedankt, keep the good work up!!

 • Patricia Hogeling
  Patricia Hogeling
  Posted 19 december, 2022 at 2:15 pm 0Likes
  Een hele fijne coach! Ik ben bij Tim terecht gekomen, doordat ik echt hulp nodig had om weer “normaal” te leren eten. Door zijn hulp, de uitgebreide app en waar nodig extra ondersteuning kom ik er wel! Helaas nu uitgevallen door een blessure, maar als dat voorbij is, weet ik Tim zeker weer te vinden!
 • Jordy
  Jordy
  Posted 19 december, 2022 at 7:59 pm 0Likes
  Super fijne ervaring met Goedlichaam! Toen ik begon kreeg ik vrijwel direct 2 blessures, door Goedlichaam bleef ik toch gemotiveerd om door te gaan. Toen ik mijn blessures melde werd er gelijk gevraagd wanneer ik kon bellen om het vervolg te bespreken. Verder krijg je elke week een motivatie booster per whatsapp gestuurd wat de mood er goed in houdt! Nogmaals een super fijne ervaring met Goedlichaam!
 • Sylvan Tjin Studio
  Sylvan Tjin Studio
  Posted 19 december, 2022 at 11:18 pm 0Likes
  De afgelopen 3 maanden heb ik Tim als voedingscoach gehad. Ik ben hier zo ontzettend blij mee! Waar ik de afgelopen 1,5 jaar langzame progressie zag heb ik met behulp van Tim in de afgelopen 3 maanden super veel bereikt! In overleg met hele goede communicatie is er een voedingsschema gemaakt waarnaar elke week weer gekeken wordt of er veranderingen nodig zijn of wanneer ik dit aangaf. Elke dag was ik weer met plezier aan het eten omdat ik nu eindelijk genoeg en lekker at! Ik ben Tik heel erg dankbaar en zou het iedereen aanraden!
 • Nick Lover
  Nick Lover
  Posted 20 december, 2022 at 12:36 am 0Likes
  Goedlichaam is een hele goede aanrader voor iedereen die graag zijn doelen wilt behalen fysiek en mentaal! Tim is een super enthousiaste en vriendelijke coach die kijkt naar jouw doelen en verwachtingen. Het traject was erg prettig en duidelijk. De app is ook erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen! 5 sterren dus!!!
 • Ferry Tenholter
  Ferry Tenholter
  Posted 21 december, 2022 at 8:00 am 0Likes
  Tim heeft mij laten zien dat voeding echt belangrijk is als je je doel wilt behalen. De kilo’s vlogen er vanaf. En de spiermassa bleef zitten…. Ook was het was geen straf om gezond te eten lekker gevarieerd en prima te doen. Nog nooit in zo’n goeie shape geweest terwijl ik toch al jaren aan het trainen ben.
  Bedankt Tim! …
 • Martyn Kamp
  Martyn Kamp
  Posted 21 december, 2022 at 8:13 am 0Likes
  Na jaren lang zelf een beetje aanrommelen met een soort van dieet toch nu maar eens gekozen voor Goedlichaam. Mijn coach Jelmer heeft mij in 3 maanden tijd enkele kilo’s weten te laten afvallen zonder al te veel moeite. Geen moeilijk strak dieet maar gewoon met producten die jij wilt eten, maar dan aangepast op jou behoefte en doel! Het contact gaat via whatsapp, waarin je alles kan vragen , niets is te veel! Goedlichaam heeft laten zien dat een dieet hebben, geen straf is! De basis is nu gelegd om zelf verder te gaan! Een aanrader!!
 • Jim Schol
  Jim Schol
  Posted 21 december, 2022 at 1:14 pm 0Likes
  Ik was het zat om doelloos te eten en een beetje te trainen. Hierdoor gebeurde er eigenlijk weinig met m’n lichaam. Toen heb ik Tim benaderd om mij te helpen, ik wist al van een eerdere keer dat hij mij kon helpen! Hij verwees mij door naar Jelmer en deze topper heeft mij geholpen om 6 kilo in 8 weken af te vallen, zonder dat ik honger heb geleden! Ik kan het iedereen aanbevelen!
 • Matheww W
  Matheww W
  Posted 21 december, 2022 at 1:19 pm 0Likes
  Tim heeft mij na de feestdagen weer super goed in een strak ritme weten te krijgen waardoor ik in 1 maand tijd 3,7 kg ben afgevallen en weer een stuk lekkerder in de gym en op het strand sta hier op Curaçao … een aanrader voor de beginner, maar ook voor de gevorderde gymaholic die weer even een plan en misschien een stok achter de deur nodig heeft. Bedankt Tim
 • Quint Van Dijk
  Quint Van Dijk
  Posted 21 december, 2022 at 6:28 pm 0Likes
  Erg tevreden met Tim! Ik train al ruim 10 jaar en had een nieuwe frisse blik nodig met betrekking tot voeding en krachttraining, hier heeft Tim mij fantastisch mee geholpen! Erg bedankt Tim!
 • Danny Elkabli
  Danny Elkabli
  Posted 21 december, 2022 at 9:06 pm 0Likes
  Door de begeleiding van Jelmer me ritme en disipline op het gebied van eten en trainen terug gevonden – 13 kilo afgevallen

  Thanksss

 • Meester Andreas
  Meester Andreas
  Posted 22 december, 2022 at 4:23 pm 0Likes
  Net voor de zomer nog een sixpack? Dan is GoedLichaam zeker een aanrader! Persoonlijk advies waar je echt wat aan hebt!
 • virgiliane123 Heslinga
  virgiliane123 Heslinga
  Posted 23 december, 2022 at 7:09 am 0Likes
  Super motiverende en persoonlijke coaching. De training en voedingsschema’s worden op maat gemaakt. Tim is altijd goed bereikbaar en is lekker enthousiast. Zeker een aanrader als je wilt afvallen of een ander specifiek doel hebt! Ook bij bijv diabetis of andere medische problemen, merk je dat GoedLichaam de juiste kennis in huis heeft om je van goede voedingsadviezen te voorzien.
 • ichelle romee
  ichelle romee
  Posted 23 december, 2022 at 8:38 am 0Likes
  Geweldige begeleiding gekregen van Tim bij het bulken! Iets wat mij zonder hem niet zo snel was gelukt. Tim, ik ben je oprecht heel erg dankbaar!
 • Tom Dekker
  Tom Dekker
  Posted 23 december, 2022 at 7:47 pm 0Likes
  10kg afgevallen in slechts 8 weken ivm een fotoshoot door Tim zijn hulp.

  Ik heb verstand van voeding/fitness maar toch heeft Tim mij alsnog veel bijgeleerd zijn coaching.

  Thanx Tim…

 • Vincent Droog
  Vincent Droog
  Posted 11 februari, 2023 at 8:02 pm 0Likes
  Afgelopen 6 maanden heeft coach Jelmer mij geholpen mijn afvaldoel te behalen. Door zijn uitstekende coaching op gebied van voeding en training heb ik mijn doel ruimschoots behaald. Er wordt goed naar je geluisterd, je kunt lekkere dingen blijven eten en er is altijd ruimte voor overleg en inhoudelijk goede feedback bij de checkups en bij vragen. Daardoor is het goed vol te houden. Echt een aanrader!
 • Blesz007
  Blesz007
  Posted 16 februari, 2023 at 5:50 pm 0Likes
  Kwam al een tijdje niet verder en door goedlichaam de juiste richting op gestuurd wat ik nodig had!
  door de juiste voeding en oefeningen!
 • robin koerkamp
  robin koerkamp
  Posted 17 februari, 2023 at 10:42 am 0Likes
  Jelmer is mijn topper, die mij momenteel helpt om mijn doelen waar te maken en we gaan goed kleine dip nu gehad en hij helpt mij er door en we gaan weer knallen voor een goed resultaat we zijn goed op weg al meer dan 20 kilo kwijt
 • Emiel Schut
  Emiel Schut
  Posted 19 februari, 2023 at 9:50 pm 0Likes
  Tim is echt een top coach met deze man haal je zeker je doelen!!
 • melvin van den berg
  melvin van den berg
  Posted 20 februari, 2023 at 7:47 am 0Likes
  Volg nu 8 maanden coaching bij goedlichaam en heb bizar goede resultaten gehaald met mijn coach jelmer! Top coaching aanrader!
 • johnny van rhijn
  johnny van rhijn
  Posted 28 februari, 2023 at 9:28 pm 0Likes
  Ik heb nu bijna een jaar coaching bij Tim en dit bevalt mij erg goed. Tim staat altijd voor je klaar en is altijd goed bereikbaar voor alle soort vragen. Ik zou een coaching traject bij GoedLichaam iedereen aanbevelen!
 • Maks Kager
  Maks Kager
  Posted 4 maart, 2023 at 12:39 am 0Likes
  Ik zit nu bij GoedLichaam 5 maanden met als coach Jelmer en hij sleept je er goed doorheen! ben er heel blij mee en hij past zich ook goed aan je situatie ik had als doel afvallen en de eerste 15kg zijn er nu vanaf!
 • Chris Meij
  Chris Meij
  Posted 20 juli, 2023 at 2:15 pm 0Likes
  Als ik iemand kan aanraden met betrekking tot coaching op het gebied van voeding & fitness dan is het Tim wel! Tim is zeer betrokken, denkt met je mee en staat altijd voor je klaar. Dus als je een voedingscoach zoekt, zoek niet verder en ga voor Tim!
 • demi van Delft
  demi van Delft
  Posted 31 augustus, 2023 at 11:45 am 0Likes
  Tim begeleidt mij super goed in mijn zwangerschap en kijkt met mij waar mogelijkheden zijn.
 • nuzjan abdulrahman
  nuzjan abdulrahman
  Posted 31 augustus, 2023 at 6:42 pm 0Likes
  Heel hulpvol geweest !
 • Ellen van Loodam-Dekker
  Ellen van Loodam-Dekker
  Posted 17 september, 2023 at 3:57 pm 0Likes
  Begeleiding van coach Jelmer was voor mij heel waardevol. Met zijn voeding schema en adviezen heb ik het afgelopen jaar een goede basis gelegd voor een evenwichtig en voedzaam eetpatroon wat goed aansluit op mijn sportieve leefstijl. Ook met betrekking op gevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen wist Jelmer goede alternatieven te bieden. Hij geeft goede onderbouwing en uitleg over voeding, gewoonten en hoe het in het lichaam en brein werkt. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt.
 • Joeri Zant
  Joeri Zant
  Posted 12 oktober, 2023 at 7:31 pm 0Likes
  Ik ben erg te spreken over de coaches ze denken echt met je mee en geven je de ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te behalen.
 • Armanj Jameel
  Armanj Jameel
  Posted 18 november, 2023 at 11:51 am 0Likes
  Met de persoonlijke begeleiding van Tim Bijlaard van GoedLichaam ben ik op het perfecte gewicht gekomen voor mijn wedstrijd , Ik voelde me fysiek sterk! Zeker een aanrader
 • ward beentjes
  ward beentjes
  Posted 4 december, 2023 at 3:21 pm 0Likes
  Ik wil mijn oprechte ervaring delen over mijn coachingstraject bij Tim Bijlaard, na 8 maanden begeleiding kan ik trots zeggen dat het meer dan de moeite waard was. Tim heeft mij ingelogd geholpen om mijn plateau waar ik tegen aan liep te doorbreken. Zijn professionele begeleiding en persoonlijke ervaringen in bodybuilden hebben me de juiste tools gegeven om mijn fitnessdoelen te bereiken.
  Ik ben super dankbaar!
 • darcy amatkasan
  darcy amatkasan
  Posted 12 december, 2023 at 12:07 pm 0Likes
  Topcoaching!!!!!
 • Celine Raumanns
  Celine Raumanns
  Posted 12 december, 2023 at 7:51 pm 0Likes
  Na zelf een aantal pogingen gedaan te hebben om af te vallen, ben ik uiteindelijk bij GoedLichaam terecht gekomen.
  Er is door mijn coach Jelmer een voedingschema op maat voor mij gemaakt. En dit werkt echt top! Wekelijks kijken we of deze nog passend is en checken we mijn resultaten. Ik merkte in de eerste week al verschil. Ik vind dit een fijne manier van coaching, toch even die stok achter de deur die ik miste om mijn doelen te behalen.
 • Henk Metzelaar
  Henk Metzelaar
  Posted 17 december, 2023 at 7:38 am 0Likes
  Super goede ervaring met Jelmer van Goed Lichaam. Ik voel me prima in m’n vel nadat ik in 4,5 maand 15 kg ben afgevallen. Ik raad iedereen die wil afvallen aan om het met Goed Lichaam te doen! Jelmer bedankt voor je support !
 • Dunya Hair Care
  Dunya Hair Care
  Posted 17 december, 2023 at 10:13 am 0Likes
  Uitstekend geholpen!
 • patrick winkelaar
  patrick winkelaar
  Posted 17 december, 2023 at 12:18 pm 0Likes
  Zo maatje van mij dan de 100e review. Ik ben een tijd niet bij je geweest maar in het verleden heb je mij onwijs goed begeleid. 2024 maar weer even afspreken om te knallen ?…… …
 • Stacey B.
  Stacey B.
  Posted 17 december, 2023 at 4:05 pm 0Likes
  Ben vanaf juli bezig en ben al 6.4 kg afgevallen dankzij Jelmer! Ik raad dit zeker aan bij iedereen die wilt afvallen. Je wordt goed ondersteund en ze helpen je super goed. Dank jullie wel
 • Mitchell Kaarsgaarn
  Mitchell Kaarsgaarn
  Posted 17 december, 2023 at 5:21 pm 0Likes
  Hele goede begeleiding bij goedlichaam.
  De coaching zorgt ervoor dat je ook tijdens dipjes toch doorgaat en tim is een gouden kerel.

Leave a comment