Reviews over Helderwijs, Oud Zevenaarseweg 74, Zevenaar

4/5 - (37 stemmen)

Helderwijs is een geestelijke gezondheidszorginstelling in Zevenaar, gelegen aan de Oud Zevenaarseweg 74. De instelling is gespecialiseerd in het bieden van geestelijke ondersteuning en begeleiding voor mensen die kampen met mentale gezondheidsproblemen.

Overzicht van Helderwijs

Helderwijs is een geestelijke gezondheidszorginstelling in Zevenaar, gelegen aan de Oud Zevenaarseweg 74. De instelling is gespecialiseerd in het bieden van geestelijke ondersteuning en begeleiding voor mensen die kampen met mentale gezondheidsproblemen. Helderwijs is opgericht met als doel om een veilige en gastvrije omgeving te bieden waar mensen terecht kunnen voor professionele hulp en ondersteuning.

De instelling is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met rolstoeltoegankelijke ingangen en parkeergelegenheid. Daarnaast beschikt Helderwijs over de nodige voorzieningen, waaronder een toilet, om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken voor de bezoekers.

 Foto’s van  Helderwijs

Foto’s van Helderwijs

Het team van Helderwijs hecht veel waarde aan het bieden van persoonlijke aandacht en zorg op maat. De instelling werkt uitsluitend op afspraak, wat ervoor zorgt dat elke cliënt de nodige tijd en aandacht krijgt tijdens zijn of haar bezoek. Helderwijs staat open voor nieuwe patiënten en streeft ernaar om een warme en ondersteunende omgeving te creëren waar mensen zich begrepen en gehoord voelen.

De openingstijden van Helderwijs zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is de instelling gesloten. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunnen geïnteresseerden telefonisch contact opnemen met het team van Helderwijs via telefoonnummer 0620170643. Daarnaast kunnen bezoekers terecht op de website van Helderwijs voor meer informatie over de diensten en het team.

 Foto’s van  Helderwijs

Foto’s van Helderwijs

Helderwijs is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar professionele geestelijke gezondheidszorg in een gastvrije en toegankelijke omgeving. Met een focus op persoonlijke aandacht en een warme benadering, zet Helderwijs zich in om mensen te ondersteunen in hun mentale welzijn.

Meer informatie over Helderwijs

Helderwijs Foto’s van Helderwijs
Openingstijden
Maandag 8 jul.09:00 tot 17:00
Dinsdag 9 jul.09:00 tot 17:00
Woensdag 10 jul.09:00 tot 17:00
Donderdag 11 jul.09:00 tot 17:00
Vrijdag 12 jul.09:00 tot 17:00
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Helderwijs
  • Oud Zevenaarseweg 74, 6905 AN Zevenaar, Nederland
  • http://www.helderwijs.nl/
  • +31620170643
  • 0.93 km (Afstand van het stadscentrum van Zevenaar naar Helderwijs).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Helderwijs die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
De Hooge Bongert 1, 6903 DA Zevenaar, Nederland (1.93 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Helderwijs. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Helderwijs. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment