Reviews over Hello Body • Pilates Studio Zutphen, Nieuwstad 89

4/5 - (16 stemmen)

Hello Body • Pilates Studio Zutphen is een gerenommeerde Pilatesstudio gelegen aan de Nieuwstad 89 in Zutphen. Met een focus op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en houding, biedt de studio een breed scala aan lessen voor zowel beginners als gevorderden.

Overzicht van Hello Body • Pilates Studio Zutphen

Hello Body • Pilates Studio Zutphen is een gerenommeerde Pilatesstudio gelegen aan de Nieuwstad 89 in Zutphen. Met een focus op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en houding, biedt de studio een breed scala aan lessen voor zowel beginners als gevorderden. Met een team van ervaren en gepassioneerde instructeurs, biedt Hello Body een veilige en ondersteunende omgeving waar klanten hun Pilatesvaardigheden kunnen verbeteren en werken aan een gezonder en evenwichtiger leven.

De studio is open op maandag van 09:00 tot 13:00 en van 17:15 tot 20:00, woensdag van 09:00 tot 13:00, en donderdag van 09:00 tot 13:00 en van 17:15 tot 20:00. Op vrijdag zijn ze open van 09:00 tot 13:00 en op zaterdag van 08:30 tot 12:00. Online lessen zijn ook beschikbaar, wat het gemakkelijk maakt voor klanten om vanuit huis deel te nemen aan lessen. Daarnaast biedt Hello Body ook services op bedrijfslocatie, waardoor bedrijven hun werknemers kunnen voorzien van Pilateslessen.

 Foto’s van Hello Body • Pilates Studio Zutphen

Foto’s van Hello Body • Pilates Studio Zutphen

De studio beschikt over een comfortabele en schone faciliteit met een toilet voor klanten. Daarnaast is het maken van een afspraak verplicht, wat ervoor zorgt dat elke klant de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen.

Met een missie om de fysieke en mentale gezondheid van hun klanten te verbeteren, is Hello Body • Pilates Studio Zutphen de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar een positieve transformatie. Of je nu op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om fit te worden, je lichaam te versterken na een blessure of gewoon wilt ontspannen en stress wilt verminderen, de studio biedt alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 Foto’s van Hello Body • Pilates Studio Zutphen

Foto’s van Hello Body • Pilates Studio Zutphen

Of je nu een ervaren beoefenaar bent of nog nooit eerder Pilates hebt geprobeerd, Hello Body verwelkomt iedereen. Met een scala aan lessen, waaronder mat Pilates, Reformer Pilates en Fusion Pilates, is er voor elk wat wils. Het team van instructeurs is toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en begeleiding, zodat elke klant het meeste uit elke les kan halen.

Voor meer informatie en om je in te schrijven voor een les, bezoek de website en neem contact op met Hello Body • Pilates Studio Zutphen.

Meer informatie over Hello Body • Pilates Studio Zutphen

Hello Body • Pilates Studio Zutphen Foto’s van Hello Body • Pilates Studio Zutphen
Openingstijden
Maandag 22 jul.09:00 tot 13:00 - 17:15 tot 20:00
Dinsdag 23 jul.Gesloten
Woensdag 24 jul.09:00 tot 13:00
Donderdag 25 jul.09:00 tot 13:00 - 17:15 tot 20:00
Vrijdag 26 jul.09:00 tot 13:00
Zaterdag 27 jul.08:30 tot 12:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Hello Body • Pilates Studio Zutphen
Pilatesstudio: 4(16 reviews)
 • Nieuwstad 89, 7201 NM Zutphen, Nederland
 • https://www.pilatesstudiozutphen.nl/
 • 0.74 km (Afstand van het stadscentrum van Zutphen naar Hello Body • Pilates Studio Zutphen).

Foto’s van Hello Body • Pilates Studio Zutphen

Reviewoverzicht van Hello Body • Pilates Studio Zutphen

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Hello Body • Pilates Studio Zutphen hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Hello Body • Pilates Studio Zutphen en een geschikte keuze maken.

ImageElke week weer een andere les maar altijd supergoed voorbereid en verzorgd door Daphne. De materialen waar we mee werken zijn schoon en goed en de ruimte is heel prettig, mooi en rustig. Daphne let goed op iedereen in de les en is zeer ervaren en kundig. En, niet onbelangrijk, ze heeft een hele prettige stem. Ik ben heel blij dat ik Hello Body en Daphne gevonden heb!Image

Kirsten Kolkman
16 december 2023

ImageDaphne is een geweldige teacher ze is zeer kundig en met echt een uitzonderlijk persoonlijk oog voor de mensen aan wie ze met liefde en passie lesgeeft. Dat is bijzonder! Mijn lijf wordt steeds beetje langer en soepeler en ik word er oprecht blijer van!Image

Marije Bloemendaal
21 oktober 2023

ImageDaphne van Hello Body is een hele fijne pilates docent. Ze geeft heel duidelijk les, heeft een zeer gevarieerd programma en geeft heel fijne persoonlijke aanwijzingen. Zutphen boft dat ze hier haar studio heeft.Image

Atelier Vuurwater
10 februari 2023

ImageDaphne is echt een super docent en begeleid je tijdens de les heel kundig en zeer persoonlijk. Ze heeft veel kennis en ervaring. Ik ga al ruim 2 jaar met veel plezier naar Pilates.Image

Eva Sintenie
8 februari 2023

ImageDaphne is een mens vol verfijnde wijsheid over de werking en samenhang van het lichaam. Ze neemt iedereen mee om met bewustzijn gewaar te zijn bij eigen lijf en beweging.Image

Alet Koets Achterberg
1 februari 2023

ImageHele goeie ervaring met de groepslessen en individuele sessies tijdens mijn zwangerschap. Daphne werkt echt op maat!Image

fleur boot
20 januari 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Hello Body • Pilates Studio Zutphen die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Çakan Trainingen / Team Cakan
80% klanten tevreden
Dreef 12, 7202 AG Zutphen, Nederland (0.27 km).
80% klanten tevreden
Gasthuisstraat 9, 7201 MN Zutphen, Nederland (0.33 km).
100% klanten tevreden
Stationsplein 65, 7201 MH Zutphen, Nederland (0.37 km).
80% klanten tevreden
Noorderhavenstraat 48, 7202 DE Zutphen, Nederland (0.4 km).
80% klanten tevreden
Vispoortplein 6, 7201 ET Zutphen, Nederland (0.99 km).
Mc Your Personal Coach
100% klanten tevreden
Vispoortplein 6, 7201 ET Zutphen, Nederland (0.99 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Hello Body • Pilates Studio Zutphen. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Hello Body • Pilates Studio Zutphen. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

10 Comments

 • Marco van Vuuren
  Marco van Vuuren
  Posted 6 oktober, 2020 at 7:21 pm 0Likes
  Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen met Pilates bij Hello Body. Al voor ik begon wist ik dat het een cadeautje zou zijn voor mijn lichaam. Dat blijkt inmiddels wel. Mijn lichaam herstelt zich en ik kom meer in balans. Het is een kado voor lichaam en geest. Echt een aanrader.
  Vanwege een aantal blessures heb ik er in overleg met Daphne voor gekozen deel te nemen aan restorative lessen. In de kleine groep met maximaal vier deelnemers is er net wat meer aandacht voor individuele begeleiding. Ik heb dat nodig. Mijn verwerkingstempo ligt wat lager dan gemiddeld, dus het vraagt veel van mij om een uur geconcentreerd deel te nemen. Dat lukt gelukkig aardig in deze samenstelling. Zo niet dan schiet Daphne te hulp.
  Al met al dus een super ervaring op een prachtige locatie in een monumentaal pand.
  Twijfel niet langer, go for it!
 • Lisette Scheerder
  Lisette Scheerder
  Posted 8 januari, 2022 at 9:35 pm 0Likes
  Eerst priveles gedaan om te ontdekken wat pilates is.
  Daarbij werd er goed naar mijn verhaal geluisterd en goed gekeken wat mijn lichaam nodig heeft.
  Daarna kon ik de lessen in en die goed volgen.
  Fijne plek!
 • Ella Kaanen
  Ella Kaanen
  Posted 9 januari, 2022 at 7:41 am 0Likes
  Wat ben ik blij met de lessen van Daphne. Professioneel, empatisch en persoon gericht.
  Wat de fysiotherapeut bij mij niet voor elkaar kreeg lijkt Daphne wel voor elkaar te krijgen. Eigenlijk zouden haar pilates lessen opgenomen moeten worden in het pakket van de zorgverzekeraar!
 • fleur boot
  fleur boot
  Posted 20 januari, 2023 at 8:32 pm 0Likes
  Hele goeie ervaring met de groepslessen en individuele sessies tijdens mijn zwangerschap. Daphne werkt echt op maat!
 • Kathalijne de Wilde Makelaardij
  Kathalijne de Wilde Makelaardij
  Posted 22 januari, 2023 at 5:35 pm 0Likes
  Na een uur Pilatus van Daphne voel ik mij herboren en heb ik 10 x meer energie.
 • Alet Koets Achterberg
  Alet Koets Achterberg
  Posted 1 februari, 2023 at 8:23 am 0Likes
  Daphne is een mens vol verfijnde wijsheid over de werking en samenhang van het lichaam. Ze neemt iedereen mee om met bewustzijn gewaar te zijn bij eigen lijf en beweging.
 • Eva Sintenie
  Eva Sintenie
  Posted 8 februari, 2023 at 9:07 am 0Likes
  Daphne is echt een super docent en begeleid je tijdens de les heel kundig en zeer persoonlijk. Ze heeft veel kennis en ervaring. Ik ga al ruim 2 jaar met veel plezier naar Pilates.
 • Atelier Vuurwater
  Atelier Vuurwater
  Posted 10 februari, 2023 at 7:06 am 0Likes
  Daphne van Hello Body is een hele fijne pilates docent. Ze geeft heel duidelijk les, heeft een zeer gevarieerd programma en geeft heel fijne persoonlijke aanwijzingen. Zutphen boft dat ze hier haar studio heeft.
 • Marije Bloemendaal
  Marije Bloemendaal
  Posted 21 oktober, 2023 at 11:15 am 0Likes
  Daphne is een geweldige teacher ze is zeer kundig en met echt een uitzonderlijk persoonlijk oog voor de mensen aan wie ze met liefde en passie lesgeeft. Dat is bijzonder! Mijn lijf wordt steeds beetje langer en soepeler en ik word er oprecht blijer van!
 • Kirsten Kolkman
  Kirsten Kolkman
  Posted 16 december, 2023 at 9:51 am 0Likes
  Elke week weer een andere les maar altijd supergoed voorbereid en verzorgd door Daphne. De materialen waar we mee werken zijn schoon en goed en de ruimte is heel prettig, mooi en rustig. Daphne let goed op iedereen in de les en is zeer ervaren en kundig. En, niet onbelangrijk, ze heeft een hele prettige stem. Ik ben heel blij dat ik Hello Body en Daphne gevonden heb!

Leave a comment