Reviews over Het Kloppend Hart, 4901 EC Oosterhout, Oosterhout

4/5 - (11 stemmen)

Het Kloppend Hart is een prachtige promenade gelegen in Oosterhout, met een adres op 4901 EC. Deze schilderachtige locatie biedt een sfeervolle en ontspannen omgeving voor bezoekers van alle leeftijden.

Overzicht van Het Kloppend Hart

Het Kloppend Hart is een prachtige promenade gelegen in Oosterhout, met een adres op 4901 EC. Deze schilderachtige locatie biedt een sfeervolle en ontspannen omgeving voor bezoekers van alle leeftijden. Dankzij de rolstoeltoegankelijke ingang is Het Kloppend Hart voor iedereen toegankelijk, waardoor het een geweldige optie is voor gezinnen met kinderen en ouderen die op zoek zijn naar een mooie plek om te ontspannen.

De promenade heeft een unieke charme, omgeven door prachtige natuur en gelegen nabij een schilderachtig meer. Bezoekers kunnen genieten van een ontspannen wandeling langs het water, terwijl ze genieten van de rustige sfeer en de prachtige omgeving. Het Kloppend Hart biedt ook diverse zitgelegenheden, waardoor bezoekers kunnen genieten van een picknick met vrienden en familie of gewoon kunnen ontspannen en de natuur in zich opnemen.

Voor bezoekers die op zoek zijn naar een actievere manier om van de omgeving te genieten, biedt Het Kloppend Hart ook mogelijkheden voor recreatieve activiteiten. Van fietsen en joggen tot vissen in het meer, er is voor elk wat wils. Dit maakt de promenade een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en gezonde buitenactiviteit.

Naast de prachtige natuur en de vele recreatieve mogelijkheden, biedt Het Kloppend Hart ook diverse faciliteiten om het verblijf van de bezoekers nog aangenamer te maken. Van schone en goed onderhouden toiletten tot horecagelegenheden waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje, deze promenade zorgt ervoor dat alle behoeften van de bezoekers worden vervuld.

Al met al is Het Kloppend Hart een prachtige en veelzijdige locatie die voor iedereen toegankelijk is. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om van de natuur te genieten, een leuke activiteit voor het hele gezin of gewoon een plek om te ontspannen en tot rust te komen, deze promenade heeft het allemaal. Met zijn prachtige omgeving, diverse recreatieve mogelijkheden en uitstekende faciliteiten, is Het Kloppend Hart een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk dagje uit.

Meer informatie over Het Kloppend Hart

Locatie en contact van Het Kloppend Hart
  • 4901 EC Oosterhout, Nederland
  • 0.38 km (Afstand van het stadscentrum van Oosterhout naar Het Kloppend Hart).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Het Kloppend Hart die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Torenkwartier 19, 4901 EE Oosterhout, Nederland (0.09 km).
80% klanten tevreden
Mathildastraat 52, 4901 HC Oosterhout, Nederland (0.29 km).
100% klanten tevreden
De Braak 21, 4901 JL Oosterhout, Nederland (0.35 km).
100% klanten tevreden
Arendshof 201, 4901 ND Oosterhout, Nederland (0.39 km).
80% klanten tevreden
Bouwlingstraat 8, 4901 KG Oosterhout, Nederland (0.53 km).
100% klanten tevreden
Ridderstraat 82, 4902 AC Oosterhout, Nederland (0.53 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Het Kloppend Hart. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Het Kloppend Hart. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment