Reviews over Het Paleis, Kortenvoortstraat 1, Almelo

5/5 - (10 stemmen)

Het Paleis is een culturele en creatieve locatie gelegen aan de Kortenvoortstraat 1 in Almelo. Met zijn historische en imposante uitstraling is Het Paleis de perfecte plaats voor een verscheidenheid aan evenementen, zoals tentoonstellingen, concerten, workshops en andere culturele activiteiten.

Overzicht van Het Paleis

Het Paleis is een culturele en creatieve locatie gelegen aan de Kortenvoortstraat 1 in Almelo. Met zijn historische en imposante uitstraling is Het Paleis de perfecte plaats voor een verscheidenheid aan evenementen, zoals tentoonstellingen, concerten, workshops en andere culturele activiteiten. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, met een rolstoeltoegankelijke ingang om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van alles wat Het Paleis te bieden heeft.

Het Paleis bevindt zich in het hart van Almelo, waardoor het goed bereikbaar is voor zowel locals als toeristen. De omgeving biedt een inspirerende sfeer die perfect is voor het hosten van allerlei soorten evenementen. Met een ruime en veelzijdige indeling biedt Het Paleis de mogelijkheid om ruimtes aan te passen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig concert, Het Paleis biedt de perfecte setting.

De locatie beschikt over moderne faciliteiten en apparatuur om ervoor te zorgen dat elk evenement soepel verloopt. Met professioneel geluid en verlichting, een ruime parkeergelegenheid en flexibele ruimtes, biedt Het Paleis alles wat nodig is voor een succesvol evenement. Bovendien biedt de aanwezigheid van een rolstoeltoegankelijke ingang ook de mogelijkheid voor mensen met een beperking om moeiteloos deel te nemen aan alle activiteiten.

Het Paleis heeft al vele succesvolle evenementen gehost, variërend van kunsttentoonstellingen tot muziekfestivals en creatieve workshops. De locatie heeft een sterke reputatie opgebouwd als een gastvrije en inspirerende plek, geliefd bij zowel bezoekers als organisatoren. Met de mogelijkheid om de ruimtes aan te passen aan specifieke wensen en behoeften, biedt Het Paleis een unieke en flexibele locatie die kan worden aangepast voor elk type evenement.

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een zakelijk evenement, een culturele activiteit of een creatieve bijeenkomst, Het Paleis biedt de perfecte setting. Met zijn centrale ligging, moderne faciliteiten en gastvrije sfeer is Het Paleis de ideale plek om een onvergetelijk evenement te organiseren. Bezoek de website voor meer informatie en ontdek zelf wat Het Paleis te bieden heeft.

Meer informatie over Het Paleis

Locatie en contact van Het Paleis
 • Kortenvoortstraat 1, 7602 AT Almelo, Nederland
 • https://www.kovhetpaleis.nl/contact/
 • 2.13 km (Afstand van het stadscentrum van Almelo naar Het Paleis).

Reviewoverzicht van Het Paleis

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Het Paleis hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Het Paleis en een geschikte keuze maken.

ImageEen ontzettend leuke kinderopvang, een warm plekje, en onze zoon heeft zoch er perfect vermaakt al die tijd. Bedankt team Het Paleis voor de goede zorg voor onze zoon.Image

A G
19 december 2021

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Het Paleis die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Roskamstraat 3, 7602 JX Almelo, Nederland (0.36 km).
100% klanten tevreden
Jan Janslaan 4, 7602 VV Almelo, Nederland (0.4 km).
100% klanten tevreden
Volkerinksstraat 34, 7602 HP Almelo, Nederland (0.44 km).
100% klanten tevreden
Volkerinksstraat 34, 7602 HP Almelo, Nederland (0.44 km).
100% klanten tevreden
Vriezenveenseweg 178, 7602 PV Almelo, Nederland (1.43 km).
80% klanten tevreden
Havezathe 97, 7608 CL Almelo, Nederland (1.8 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Het Paleis. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Het Paleis. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • A G
  A G
  Posted 19 december, 2021 at 7:59 am 0Likes
  Een ontzettend leuke kinderopvang, een warm plekje, en onze zoon heeft zoch er perfect vermaakt al die tijd. Bedankt team Het Paleis voor de goede zorg voor onze zoon.
 • Henrik Denker
  Henrik Denker
  Posted 27 december, 2021 at 8:10 pm 0Likes
  Fijne sfeer, kundige leidsters en een vertrouwd gevoel.
 • Debbie Van Gerresheim
  Debbie Van Gerresheim
  Posted 1 december, 2023 at 5:32 pm 0Likes
  Bovenkant

Leave a comment