Reviews over Home4U B.v., Twentepoort Oost 29, Almelo

5/5 - (10 stemmen)

Home4U B.V. is een toonaangevende vastgoedadviseur gevestigd in Almelo, aan het adres Twentepoort Oost 29. De expertise van Home4U B.V. ligt in het beoordelen van locaties en het vinden van de perfecte vastgoedoplossing voor elke klant.

Overzicht van Home4U B.v.

Home4U B.V. is een toonaangevende vastgoedadviseur gevestigd in Almelo, aan het adres Twentepoort Oost 29. De expertise van Home4U B.V. ligt in het beoordelen van locaties en het vinden van de perfecte vastgoedoplossing voor elke klant. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis, een bedrijfspand of een investeringsmogelijkheid, de deskundige adviseurs van Home4U B.V. staan klaar om u te helpen.

Wat deze locatie onderscheidt van anderen is de toegankelijkheid. Home4U B.V. beschikt over een rolstoeltoegankelijke parking, waardoor het gemakkelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking om de locatie te bezoeken. Dit toont aan dat Home4U B.V. zich inzet voor het verwelkomen van alle klanten, ongeacht hun mobiliteitsbehoefte.

Home4U B.V. heeft een uitgebreide website, waar u meer informatie kunt vinden en contact kunt opnemen via het verstrekte telefoonnummer. Het bedrijf is trots op de persoonlijke benadering naar klanten toe en staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het proces van vastgoedadvies.

Als u op zoek bent naar een vastgoedadviseur die deskundig, toegankelijk en klantgericht is, dan is Home4U B.V. de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met hen op om te zien hoe zij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte vastgoedoplossing.

Meer informatie over Home4U B.v.

Locatie en contact van Home4U B.v.
Vastgoedadviseur: 5(10 reviews)
 • Twentepoort Oost 29, 7609 RG Almelo, Nederland
 • http://www.home4u.nl/contact
 • +31546451700
 • 2.68 km (Afstand van het stadscentrum van Almelo naar Home4U B.v.).

Reviewoverzicht van Home4U B.v.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Home4U B.v. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Home4U B.v. en een geschikte keuze maken.

ImageHome4U heeft het project Transformatie Stads Huis Almelo begeleid. Een complex project met veel vertraging en ook de nodige tegenvallers. Wel een mooi resultaat. Communicatie liep in het begin niet goed maar is daarna wel veel verbeterd, eerst met Kelly Reijntjes en daarna met Jeroen Prinsen. Inmiddels zijn we samen met Jeroen bezig om de VVE verder vorm te geven. Samenwerking is constructief en plezierig. Bedankt!Image

Dick Klapwijk
25 april 2023

ImageIk heb goede ervaringen met Home4U. Op vragen wordt snel gereageerd en de mensen zijn vriendelijk. De informatievoorziening via het portal is ook prima.Image

Christel de Vries
20 februari 2023

ImageIk hoop voor je dat niet deze review bekijkt, ondat dit je kopersbemiddelaar wordt, want we moeten nog heel wat van hun adviezen oplossen. Van woninginrichting en waar het handig is om verlichting te hebben, hebben ze geen verstand. En communiceren is nog lastiger. Ik zie ook dat mijn buren hetzelfde probleem hebben. En ben jij een projectontwikkelaar: kies een betere!Image

Nienke Gerbil
11 december 2022

ImageCommunicatie 0,0 .. Simpele afmeting vraag laat letterlijk 10 weken op zich wachten. Terugbel verzoek meerdere malen achtergelaten, moet nog gebeld worden.Image

Ismail Turkmenoglu
5 november 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Home4U B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Twentepoort Oost 3A, 7609 RG Almelo, Nederland (0.12 km).
Iq Makelaars Almelo
80% klanten tevreden
Twentepoort Oost 34, 7609 RG Almelo, Nederland (0.16 km).
100% klanten tevreden
De Pijlstaart 24, 7609 TZ Almelo, Nederland (0.94 km).
100% klanten tevreden
Goossenmaatsweg 18, 7605 EB Almelo, Nederland (2.47 km).
Van Ommen Makelaardij
100% klanten tevreden
Wethouder E. van Dronkelaarplein 27, 7601 VZ Almelo, Nederland (2.65 km).
100% klanten tevreden
Egbert ten Catelaan 14, 7604 AV Almelo, Nederland (2.94 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Home4U B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Home4U B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

8 Comments

 • Danielle Groeneveld
  Danielle Groeneveld
  Posted 17 september, 2020 at 2:25 pm 0Likes
  Kopersbegeleiding mogen ze niet genoemd worden. Geen goede ervaringen voor ons nieuwbouwprojecten.
 • Ismail Turkmenoglu
  Ismail Turkmenoglu
  Posted 5 november, 2020 at 8:07 am 0Likes
  Communicatie 0,0 .. Simpele afmeting vraag laat letterlijk 10 weken op zich wachten. Terugbel verzoek meerdere malen achtergelaten, moet nog gebeld worden.
 • Nienke Gerbil
  Nienke Gerbil
  Posted 11 december, 2022 at 11:58 am 0Likes
  Ik hoop voor je dat niet deze review bekijkt, ondat dit je kopersbemiddelaar wordt, want we moeten nog heel wat van hun adviezen oplossen. Van woninginrichting en waar het handig is om verlichting te hebben, hebben ze geen verstand. En communiceren is nog lastiger.
  Ik zie ook dat mijn buren hetzelfde probleem hebben.
  En ben jij een projectontwikkelaar: kies een betere!
 • Christel de Vries
  Christel de Vries
  Posted 20 februari, 2023 at 11:15 am 0Likes
  Ik heb goede ervaringen met Home4U. Op vragen wordt snel gereageerd en de mensen zijn vriendelijk. De informatievoorziening via het portal is ook prima.
 • Henk van Savooijen
  Henk van Savooijen
  Posted 12 maart, 2023 at 10:17 am 0Likes
  Als koper van het eerste uur (december 2019) kregen we van de makelaar te horen dat Home4U de kopers begeleiding op zich zou nemen. Dit verliep tot midden 2022 niet zonder slag of stoot. Na een organisatiewijziging binnen Home4U kwam hier verandering in met het aanstellen van Jeroen Prinsen. Sindsdien verliep het contact stukken beter en werden zaken goed opgevolgd. Mijn sterren zijn dan ook gebaseerd op de laatste 8 maanden en vergeten we de periode ervoor.
  Henk van Savooijen
 • Fleur Zuithof
  Fleur Zuithof
  Posted 28 maart, 2023 at 12:10 am 0Likes
  Goede ervaringen met Home4U. Fijne communicatie en kan terecht voor al mijn vragen t.a.v. de VvE.
 • Chris Walraven
  Chris Walraven
  Posted 29 maart, 2023 at 12:15 pm 0Likes
  Home4U heeft namens de bouwcombinatie Goossen Te Pas/Salverda de kopersbegeleiding bij het project Het Stadshuis te Almelo uitgevoerd. Door personele veranderingen in het begeleidingsteam bij Home4U verliep deze begeleiding in het begin nog niet echt soepel. Na de komst van Jeroen Prinsen als kopersbegeleider veranderde dit echter enorm en verliep de communicatie goed en zeer correct.

  Mede doordat het project 19 maanden vertraagd wordt opgeleverd, was het voor Jeroen, niet altijd makkelijk om mij als teleurgestelde koper de aandacht te geven waarom ik vroeg. Ik was dus zeker geen makkelijke cliënt voor Jeroen, dat besef ik zeker. Lastig was ook dat er met mij als één van de eerste kopers door de aannemer andere schriftelijke afspraken waren gemaakt dan de afspraken die later met kopers werden gemaakt. Ga er maar aanstaan als kopersbegeleider.

  Jeroen Prinsen heeft mij namens Home4U altijd serieus genomen en mij de aandacht geschonken waarom ik vroeg. Mijn complimenten voor Home4U, maar met name voor Jeroen Prinsen.

  Bedankt voor je inzet Jeroen.

  Chris Walraven

 • Dick Klapwijk
  Dick Klapwijk
  Posted 25 april, 2023 at 10:47 am 0Likes
  Home4U heeft het project Transformatie Stads Huis Almelo begeleid. Een complex project met veel vertraging en ook de nodige tegenvallers. Wel een mooi resultaat.
  Communicatie liep in het begin niet goed maar is daarna wel veel verbeterd, eerst met Kelly Reijntjes en daarna met Jeroen Prinsen.
  Inmiddels zijn we samen met Jeroen bezig om de VVE verder vorm te geven. Samenwerking is constructief en plezierig. Bedankt!

Leave a comment