Reviews over House Of Hats, Fagotstraat 24, Rijswijk

5/5 - (47 stemmen)

House Of Hats is een unieke kledingwinkel gelegen aan de Fagotstraat 24, 2287 BD in Rijswijk. De winkel is gespecialiseerd in hoeden van hoge kwaliteit en biedt een uitgebreide selectie aan verschillende stijlen en merken.

Overzicht van House Of Hats

House Of Hats is een unieke kledingwinkel gelegen aan de Fagotstraat 24, 2287 BD in Rijswijk. De winkel is gespecialiseerd in hoeden van hoge kwaliteit en biedt een uitgebreide selectie aan verschillende stijlen en merken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke fedora, een trendy bucket hat of een elegante fascinator, House Of Hats heeft voor ieder wat wils.

Wat deze winkel echt opvalt, is de uitstekende serviceopties die zij bieden. Klanten hebben de mogelijkheid om de winkel te bezoeken en de hoeden persoonlijk te bekijken en te passen voordat ze tot aankoop overgaan. Daarnaast accepteert House Of Hats verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het winkelen bij House Of Hats niet alleen eenvoudig, maar ook uiterst handig.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte hoed voor een speciale gelegenheid of gewoon je hoeden-collectie wilt uitbreiden, House Of Hats is de ideale bestemming. De winkel heeft een warme en uitnodigende sfeer, waar klanten worden verwelkomd door deskundig personeel dat hen kan helpen bij het vinden van de perfecte hoed. Bovendien is de winkel centraal gelegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor bezoekers uit Rijswijk en daarbuiten.

House Of Hats is niet zomaar een kledingwinkel, het is een bestemming op zichzelf. Of je nu een fervent hoedenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek accessoire om je outfit af te maken, deze winkel biedt voor ieder wat wils. Met een uitgebreide collectie van hoeden van verschillende stijlen en merken, uitstekende serviceopties en een handige locatie, is House Of Hats absoluut een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een unieke shopping experience.

Meer informatie over House Of Hats

Locatie en contact van House Of Hats
  • Fagotstraat 24, 2287 BD Rijswijk, Nederland
  • 1.35 km (Afstand van het stadscentrum van Rijswijk naar House Of Hats).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van House Of Hats die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Amara Mode
80% klanten tevreden
29, Prins Willem Alexander Promenade, 2284 DH Rijswijk, Nederland (0.27 km).
Mooon
100% klanten tevreden
Prins Constantijn Promenade 9, 2284 DK Rijswijk, Nederland (0.43 km).
100% klanten tevreden
Triangelstraat, 2287 TT Rijswijk, Nederland (0.43 km).
80% klanten tevreden
Treubstraat 9C, 2288 EG Rijswijk, Nederland (1.16 km).
80% klanten tevreden
Schoolstraat 33, 2282 RB Rijswijk, Nederland (2.54 km).
80% klanten tevreden
Herenstraat 45, 2282 BR Rijswijk, Nederland (2.54 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over House Of Hats. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over House Of Hats. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment