Reviews over Huisartspraktijk M.g. Topouria, Kruidentuin 5, Barendrecht

5/5 - (11 stemmen)

Huisartspraktijk M.G. Topouria is een toegankelijke en goed uitgeruste huisartsenpraktijk gelegen aan de Kruidentuin 5 in Barendrecht. De praktijk is gemakkelijk te bereiken en beschikt over rolstoeltoegankelijke voorzieningen, zoals een rolstoeltoegankelijk toilet, ingang en parking.

Overzicht van Huisartspraktijk M.g. Topouria

Huisartspraktijk M.G. Topouria is een toegankelijke en goed uitgeruste huisartsenpraktijk gelegen aan de Kruidentuin 5 in Barendrecht. De praktijk is gemakkelijk te bereiken en beschikt over rolstoeltoegankelijke voorzieningen, zoals een rolstoeltoegankelijk toilet, ingang en parking. Dit maakt de praktijk toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun mobiliteitsbeperkingen.

De praktijk biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder een toilet en neemt nieuwe patiënten aan. Dit betekent dat iedereen zich welkom voelt om zich aan te melden bij Huisartspraktijk M.G. Topouria voor hun medische behoeften. De praktijk is gericht op het bieden van hoogwaardige zorg en het creëren van een vriendelijke en gastvrije omgeving voor al haar patiënten.

Met een gemakkelijk te bereiken locatie en een toegewijd team van professionals, is Huisartspraktijk M.G. Topouria de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare huisarts in Barendrecht. De praktijk streeft ernaar om haar patiënten de best mogelijke zorg te bieden en hen te ondersteunen bij hun gezondheidsdoelen.

Voor meer informatie over de diensten en voorzieningen die Huisartspraktijk M.G. Topouria te bieden heeft, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website van de praktijk: http://www.huisartstopouria.nl/. Daar kunnen zij ook het telefoonnummer vinden om een afspraak te maken of om meer informatie te verkrijgen over het inschrijvingsproces voor nieuwe patiënten.

Kortom, Huisartspraktijk M.G. Topouria is een goed uitgeruste en toegankelijke huisartsenpraktijk in Barendrecht, die gericht is op het bieden van hoogwaardige zorg aan al haar patiënten. Met een focus op toegankelijkheid en gastvrijheid, is de praktijk de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe huisarts.

Meer informatie over Huisartspraktijk M.g. Topouria

Locatie en contact van Huisartspraktijk M.g. Topouria
Huisarts: 5(11 reviews)
 • Kruidentuin 5, 2991 RK Barendrecht, Nederland
 • http://www.huisartstopouria.nl/
 • +31180617141
 • 1.01 km (Afstand van het stadscentrum van Barendrecht naar Huisartspraktijk M.g. Topouria).

Reviewoverzicht van Huisartspraktijk M.g. Topouria

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Huisartspraktijk M.g. Topouria hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Huisartspraktijk M.g. Topouria en een geschikte keuze maken.

ImageIk ben super blij met Dokter Tompuria, goed zorgen, altijd goed uitleggen, details, fijn behandeling.Image

Jame Both
12 oktober 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Huisartspraktijk M.g. Topouria die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Kruidentuin 5, 2991 RK Barendrecht, Nederland (0.01 km).
80% klanten tevreden
Windsingel 166, 2991 HN Barendrecht, Nederland (0.41 km).
80% klanten tevreden
Middenbaan 77 C, 2991 CS Barendrecht, Nederland (0.66 km).
80% klanten tevreden
Boerhaavelaan 18, 2992 KA Barendrecht, Nederland (1.51 km).
80% klanten tevreden
Middeldijkerplein 310, 2993 DL Barendrecht, Nederland (3.15 km).
80% klanten tevreden
Avenue Carnisse 62-64, 2993 MH Barendrecht, Nederland (3.19 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Huisartspraktijk M.g. Topouria. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Huisartspraktijk M.g. Topouria. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

5 Comments

 • Jame Both
  Jame Both
  Posted 12 oktober, 2020 at 9:29 am 0Likes
  Ik ben super blij met Dokter Tompuria, goed zorgen, altijd goed uitleggen, details, fijn behandeling.
 • calm before the storm
  calm before the storm
  Posted 25 december, 2021 at 3:58 pm 0Likes
  Moest veelstelang wachten
 • M.S Yuan
  M.S Yuan
  Posted 7 januari, 2022 at 5:13 pm 0Likes
  Snel en kundig handelen plus sympathieke medewerkers van assistent t/m de de dokter.
 • thom64
  thom64
  Posted 14 februari, 2023 at 3:08 pm 0Likes
  Goede dokter, maar telefonisch slecht te bereiken..
 • Frank Vorstenbosch
  Frank Vorstenbosch
  Posted 18 augustus, 2023 at 10:18 pm 0Likes
  Luistert goed. Prettig in de omgang.

Leave a comment