Reviews over Img International, House at, Rijswijk

4/5 - (20 stemmen)

IMG International is een dynamische sportclub gevestigd in Rijswijk, op de Huis te Landelaan. De club biedt een breed scala aan sportactiviteiten en faciliteiten voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Overzicht van Img International

IMG International is een dynamische sportclub gevestigd in Rijswijk, op de Huis te Landelaan. De club biedt een breed scala aan sportactiviteiten en faciliteiten voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. De locatie beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de club.

Met een toegewijd team van professionele instructeurs en coaches biedt IMG International hoogwaardige sportlessen en trainingen in diverse disciplines. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout in de fitnessruimte, een uitdagende groepstraining of specifieke sportbegeleiding, bij IMG International ben je aan het juiste adres.

Naast de sportfaciliteiten biedt IMG International ook een gemeenschap van gelijkgestemde sportliefhebbers, waar leden elkaar kunnen inspireren, motiveren en ondersteunen in hun sportieve reis. De club organiseert regelmatig evenementen, wedstrijden en sociale activiteiten om de banden tussen de leden te versterken en een positieve en ondersteunende omgeving te creëren.

Op de website van IMG International vind je gedetailleerde informatie over de aangeboden activiteiten, het lesrooster, lidmaatschapsopties en het laatste nieuws en evenementen. Als je geïnteresseerd bent in het lidmaatschap of simpelweg meer wilt weten over wat de sportclub te bieden heeft, kun je gemakkelijk contact opnemen via het vermelde telefoonnummer of een bezoek brengen aan de club.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent, net begint met sporten of gewoon op zoek bent naar een leuke en gezonde activiteit, IMG International verwelkomt iedereen die zijn passie voor sport wil delen. Met de nadruk op toegankelijkheid, kwaliteit en gemeenschap, is IMG International de ideale plek om jouw sportspecifieke doelen te bereiken en nieuwe vriendschappen te sluiten. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden bij IMG International!

Meer informatie over Img International

Locatie en contact van Img International
  • House at, Huis te Landelaan 424 F 202, 2283 VH Rijswijk, Nederland
  • http://img-international.com/
  • +31634032000
  • 0.73 km (Afstand van het stadscentrum van Rijswijk naar Img International).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Img International die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Tennispark Vredenburch
80% klanten tevreden
Huis te Landelaan 3, 2283 SB Rijswijk, Nederland (0.78 km).
100% klanten tevreden
De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk, Nederland (0.92 km).
80% klanten tevreden
Limpergstraat 4, 2288 AD Rijswijk, Nederland (1.46 km).
80% klanten tevreden
Schaapweg 2d, 2285 SP Rijswijk, Nederland (1.69 km).
100% klanten tevreden
Weidedreef 2, 2286 KT Rijswijk, Nederland (1.72 km).
100% klanten tevreden
Laan te Blotinghe 1, 2282 NJ Rijswijk, Nederland (1.72 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Img International. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Img International. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment